2 سال پیش / خواندن دقیقه

چای دارچین چه کاربردی دارد؟ خواص چای دارچین + نکات احتیاط در مصرف

چای دارچین خوشمزه و تهیه آن راحت است. این چای فواید زیادی نیز برای سلامتی دارد، از جمله توانایی آن برای کمک به کاهش وزن، تنظیم قند خون، کاهش کلسترول، جلوگیری از بیماری مزمن، بهبود هضم، تقویت سیستم ایمنی بدن و تقویت عملکرد شناختی و غیره.

چای دارچین چه کاربردی دارد؟ خواص چای دارچین + نکات احتیاط در مصرف

در حالی که اکثر مردم دارچین را برای تهیه شیرینی ها و کلوچه های مختلف و به عنوان افزودنی به قهوه و چای استفاده میکنند، دارچین یک ادویه فوق العاده قوی است که می تواند به روش های مختلف برای بهبود سلامت کلی استفاده شود.


چای دارچین چیست؟

چای دارچین یک نوشیدنی سالم است که از چوب دارچین تهیه می شود. این یکی از ساده ترین راه ها برای دسترسی به این فواید سلامتی است و همچنین آماده سازی آن بسیار ساده است. Cinnamomum cassia رایج ترین و محبوب ترین گونه دارچین است، اما گونه های دیگری از دارچین وجود دارند که می توانند اثرات مشابهی در هنگام استفاده از آن به عنوان یک چای گیاهی داشته باشند.

سینامالدئید ماده فعال در تمام انواع دارچین است، و این ترکیب زیست فعال می تواند اثرات مثبتی بر بدن داشته باشد. این ترکیب خاص با کومارین، لینالول، اسید سینامیک، پروانتوسیانیدین، کاتچین و سایر مواد قدرتمند که می توانند از طریق یک فنجان چای خوشمزه بدست آیند، تکمیل می شوند.

 


چگونه می توان چای دارچین را تهیه کرد؟

به راحتی چوب دارچین را بشویید و آن را به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در آب بجوشانید. بعد از آن، چوب دارچین را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر دم کنید (یا حتی میتوانید برای اینکه خوب دم بکشد مدت بیشتری دم کنید) و سپس این نوشیدنی شیرین و تند را بنوشید. دیگر چه کنیم؟ لازم نیست که شکر به آن اضافه کنید چون دارچین به طور طبیعی طعم شیرینی دارد.

بسیاری از مردم از فواید دارچین کاملا بی اطلاع هستند، اما این گیاه خوش طعم هزاران سال است که به خاطر اثراتی که بر سلامتی دارد استفاده شده است. با توجه به این مسئله، اجازه دهید نگاهی دقیق تر به فواید چای دارچین بیندازیم!

 


فواید چای دارچین

چای دارچین از فواید بسیاری برای سلامتی برخوردار است. اجازه دهید مفصل تر به این فواید بپردازیم:

کنترل قند خون

تحقیقات نشان داده اند که مصرف منظم دارچین باعث کاهش سطح قند خون می شود که به نظر می رسد کاهش حساسیت به انسولین موجب این مسئله می شود. برای کسانی که مبتلا به دیابت نوع ۲ میباشند، این مسئله می تواند مهم باشد، زیرا قند خون بالا باید به صورت مداوم کنترل شود. علاوه بر این، این نوع درمان یا اقدام پیشگیرانه می تواند به جلوگیری از شرایط مرتبط، مانند چاقی یا مسائل قلبی عروقی نیز کمک کند.

 


کاهش وزن

دارچین به روشی مرتبط با اثرات آن بر روی دیابت، می تواند باعث کاهش چربی بدن نیز شود. اساسا، چای دارچین با کاهش میزان تولید انسولین، باعث کاهش قند خون نیز می شود. به همین دلیل، بدن شما چربی کمتری را ذخیره می کند و به تدریج وزن خود را از دست می دهید. همه شما باید مصرف یک یا دو فنجان چای دارچین در روز را در برنامه خود بگنجانید؛ نتایج خود را به زودی نشان خواهند داد!

 

کاهش سطح کلسترول

دارچین اثر اثبات شده ای بر روی سطح گلیسمی و چربی در بدن، یعنی کاهش غلظت آن، دارد که خبر خوبی برای افرادی است که نگران سلامت قلب خود هستند. چای دارچین با کاهش سطح کلسترول LDL و افزایش سطح کلسترول خوب، می تواند احتمال ابتلا به آترواسکلروز و یا حمله قلبی / سکته مغزی را کاهش دهد. سطح کلسترول پایین نیز برای حفظ وزن و جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی مهم است.

 

تقویت سیستم ایمنی

تعدادی از ترکیبات آلی موجود در دارچین دارای اثرات ضد ویروسی، ضد قارچی و ضد عفونی کننده هستند. این مسئله باعث می شود چای دارچین یکی از بهترین نوشیدنی ها برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن باشد، زیرا آنتی اکسیدان ها پاتوژن های خارجی و موادی که می توانند باعث عفونت یا بیماری در بدن شوند را خنثی و از بین می برند. این ویژگی به طور خاص برای معده مفید است، جایی که بسیاری از این پاتوژن ها را می توان یافت.

 

جلوگیری از بیماری های مزمن

دارچین دارای غلظت بالایی از آنتی اکسیدان های قوی، از جمله ماده فعال، سینامالدئید، و همچنین کاتچین ها، سیانید ها و سایر ترکیبات مهم است. این آنتی اکسیدان ها برای خنثی سازی رادیکال های آزاد، یعنی مواد خطرناک متابولیسم سلولی و جلوگیری از استرس اکسیداتیو در سراسر بدن ایده آل هستند. این بدین معنی است که چای دارچین حتی می تواند یک اثر پیشگیرانه بر روی انواع خاصی از سرطان ها و همچنین بیماری های مزمن که با بالا رفتن سن شایع تر می شوند، داشته باشد.

 

بهبود هضم

مطالعات نشان دهنده بهبود قابل توجهی در سلامت دستگاه گوارش در افرادی که به طور مرتب مکمل دارچین مصرف می کنند، می باشند. دارچین، به عنوان یک کمک کننده برای روند هضم، دارای اثر تحریک کننده بر روی مایعات گوارشی و اسید معده است. این مسئله موجب هضم کارامدتر و موثرتر می شود، که به کاهش نفخ، یبوست، گاز معده، گرفتگی و ناراحتی معده منتهی می شود. از التهاب روده، ناشی از IBS و دیگر بیماری ها، نیز میتوان با مصرف منظم چای دارچین، جلوگیری کرد. در نهایت، در صورتی که از سوء تغذیه یا بی اشتهایی رنج می برید، این چای به عنوان یک محرک اشتها شناخته شده است.

 

تقویت عملکرد مغز

تحقیقات نشان داده اند که دارچین نه تنها برای بدن مهم است، بلکه برای ذهن نیز مفید است. به خصوص در نسل های قدیمی، دارچین برای بهبود سرعت ادراک، افزایش تمرکز و توجه، و حتی تحریک رشد مسیرهای عصبی جدید شناخته شده است. بنابراین، دارچین یک استراتژی مهم گیاهی برای درمان آلزایمر و سایر بیماری های تحلیل عصبی است.

 

کاهش التهاب

التهاب در تمام بدن می تواند به شکل های مختلف، از خارش و تحریک در پوست و یا در گلو / ریه ها گرفته تا درد و نارحتی در تمام مفاصل و عضلات شما رخ دهد. مشخص شده است که چای دارچین در بسیاری از موارد باعث کاهش التهاب و درد می شود، و این باعث می شود که درمانی تسکین دهنده و آرامش بخش برای بسیاری از بیماری ها باشد.

 

درمان گرفتگی های قاعدگی

زنان مبتلا به علائم شدید قاعدگی اغلب برای درمانی قابل اعتماد که سطح هورمون آنها را تحت تاثیر قرار ندهد، درمانده اند. دارچین داراي اثرات ضد درد و ضد انعقادي است، به این معنی که می تواند درد و گرفتگی قاعدگی را کاهش دهد. اگر دوران قاعدگی سنگین تری داشته باشید، دارچین به کاهش شدت دوره قاعدگی نیز کمک می کند.

 


رعایت احتیاط

چای دارچین، به رغم داشتن مزایای قابل توجه، دارای عوارض جانبی نیز هست. مصرف بیش از حد چای دارچین می تواند برای کبد بسیار خطرناک باشد و حتی می تواند باعث نارسایی کبد شود. این مسئله به دلیل حضور یک ماده فعال، به نام کومارین است. در حالی که اکثر انواع دارچین دارای سطوح ایمنی هستند، مصرف بیش از حد از گونه های Cassia، Saigon و Korintje می تواند خطرناک باشد. گفته می شود، چند فنجان چای دارچین هر روز باید رضایت بخش باشد و برای سلامت کبد شما تهدیدی ایجاد نمی کند.

شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع