2 سال پیش / خواندن دقیقه

چرا نوشیدنیهای غیر الکلی برایتان مضر هستند!؟

نوشیدنی‌های غیر الکلی در ایران جزو نوشیدنی های اصلی هستند. بعضی از بزرگترین شرکتهای تولید نوشیدنی غیر‌الکلی فعالیتشان را در ایران شروع کردند و به شرکت‌های چند‌ملیتی گسترش پیدا کرده اند. در حال حاضر تقریبا هر‌کسی در دنیا هر زمان که بخواهد میتواند از نوشیدنی غیر‌الکلی لذت ببرد.

متاسفانه، بعضی از افراد کمی بیش از حد از نوشیدنی غیر‌الکلی لذت می‌برند. میانه‌روی کلید سلامتی است. شما احتمالا این جمله را که توصیه خیلی خوبی نیز هست قبلا شنیده اید.

چرا نوشیدنیهای غیر الکلی برایتان مضر هستند!؟

مصرف نوشیدنی‌های غیر الکلی

همان‌طورکه مصرف بیش از اندازه هر غذا یا نوشیدنی باعث ایجاد بعضی از مشکلات مهم می‌شود، نوشیدنی‌های غیر‌الکلی هم از این امر مستثنا نیستند. در حقیقت در حال حاضر برای چندین دهه نوشیدنی‌ها مورد انتقاد جامعه سلامت بوده‌اند.

اگر شما به طور معمول از نوشیدنی های غیر الکلی استفاده می کنید، احتمالا تعجب میکنید که بشنوید بر اساس گفته محققان “کسانی که به طور منظم در برنامه روزانه خود نوشیدنی غیرالکلی دارند ممکن است در معرض خطر بالای رنج بردن از مشکلات عروقی مثل سکته قلبی، حمله قلبی و مرگ عروقی باشند.”

طی چند سال گذشته افزایش در مطالعات تحقیقی خطرات مصرف بیش از حد نوشیدنی های غیرالکلی را نشان می‌دهد.

وقتی در مورد نوشیدنی‌های غیر‌الکلی حرف می‌زنیم، شما باید به کم‌کردن و یا کنار‌گذاشتن این نوشیدنی‌ها فکر کنید.

 


۵ دلیل مهم برای کنار گذاشتن نوشیدنی های غیر‌الکلی

افزایش سرعت پیری

فسفات و فسفریک اسید به نوشیدنی‌ها کمک می‌کنند برای مدت طولانی تازه بمانند و کمی مزه به آنها می‌دهند که به طور معمول در غذاهای مختلفی که ما همه روزه از آنها لذت می‌بریم وجود دارند. اما در مورد افرادی که بیشتر و بیشتر نوشابه مصرف می‌کنند، جذب فسفات باز هم بالا می‌رود. فسفات به عنوان عاملی که به طور منفی بر قلب، کلیه، ماهیچه ها واستخوان ها تاثیر می‌گذارد، شناخته شده است. تحقیقاتی که بر روی موش ها انجام شده اند نشان می‌دهند، سطح بالای فسفات باعث مرگ زودتر آن‌ها نسبت به موش هایی که فسفات مصرف نکرده‌اند می‌شود.

افت سوخت‌وساز بدن

تحقیق اخیر نشان داده است مردان و زنانی که به طور مرتب به میزانی که خیلی از آمریکایی‌ها مصرف می کنند، نوشابه می‌نوشند، سوخت و ساز بدنشان را تغییر می‌دهند ولی این تغییر به سمت بهتر شدن نیست. سوخت‌و‌ساز بدن افرادی که آزمایش شدند به صورتی تغییر کرد که کاهش وزن و سوزاندن چربی را برایشان سخت‌تر کرد.

 


قوطی‌های نوشابه حاوی BPA هستند.

ماده شیمیایی بیسفنول-آ (BPA) که به طور کاملی بررسی شده است، سال‌ها در بطری ‌ها و قوطی ها استفاده شده است که توسط جامعه علمی به عنوان عامل شناخته شده ایجاد سرطان شناسایی شده است. شرکت ها BPA را از محصولاتشان حذف کرده اند اما هنوز خیلی از قوطی‌های نوشابه حاوی BPA هستند. دوری از این ماده شیمیایی فکر خوبی است. مطمئن شوید که بقیه محصولات کنسروی که می‌خورید یا می‌نوشید حاوی ماده BPA هستند یا نه.

نوشابه ذخیره چربی را افزایش می دهد.

یک تحقیق درکشور دانمارک در ماه فوریه اطلاعات جالبی را در مورد ارتباط بین چربی و مصرف نوشابه نشان داد. این تحقیق نشان داد افرادی که نوشیدنی‌های غیر‌الکلی حاوی قند مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که فقط شیر می‌خورند، سطح چربی بالاتری درکلیه ها و ماهیچه‌هایشان دارند. تجمع چربی در ماهیچه‌ها و کلیه در وقت خودش منجر به بیماری های قلبی می‌شود.

 


رنگ خوراکی خطرناک

رنگ خوراکی زرد که در بیشتر نوشابه‌ها ریخته می‌شود به خاطر نگرانی‌ها در مورد این که عامل ایجاد سرطان است، بیشتر از یک سال مورد انتقاد قرار گرفته است. مطالعاتی که بر روی حیوانات انجام گرفته اند نشان می‌دهند مقدار کم این ماده شیمیایی موجود در رنگ خوراکی، مستقیما با سرطان در حیوانات مرتبط است. بعضی معتقدند مصرف فقط ۱۵ میکرو‌گرم در روز از این ماده شیمیایی برای هر فرد تهدیدی برای سرطان است: اما هر بطری ۲۰ اونسی (۵۶۶ گرمی) نوشابه حاوی ۲۰۰ میکروگرم از این ماده است.

 



شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع