2 سال پیش / خواندن دقیقه

۵ اتفاق شگفت انگیز که با ترک مصرف قند در بدن رخ می دهند! | بهبود انرژی . تثبیت وزن و ...

شکر به خودی خود چیز بدی نیست. بدن به این ماده نیاز دارد. مشکلات سلامتی هنگامی رخ می دهند که شما به دو نکته توجه نمی کنید.۱- بیشتر قند بدن خود را از مواد غذایی فرآوری شده بی ارزش به دست می آورید. ۲- بسیار بالاتر از میزان توصیه شده قند مصرف میکنید.

۵ اتفاق شگفت انگیز که با ترک مصرف قند در بدن رخ می دهند! | بهبود انرژی . تثبیت وزن و ...

با ذکر این نکات، اضافه کردن قند بیش از حد به غذای مصرفی روزمره به سادگی لازم نیست. در حقیقت، زمانی که تصمیم به ترک قند در زندگی می گیرید، متوجه چیزهای مثبت زیادی خواهید شد. اگر چه فرهنگ غذاخوردن در دنیای امروز به گونه ای است که مردم غذاهای شیرین و همچنین غذاهای حاوی مقادیر فراوان قند را برای طعم و مزه مصرف می کنند، اما بدن قطعا نیازی به این مقدار قند ندارد. اگر مصرف هر چیزی جز قندهای طبیعی (میوه ها، سبزیجات) را کنار بگذارید، متوجه خواهید شد که ۵ امر بسیار متمایز در بدن شما اتفاق خواهد افتاد.


میزان انرژی بدن بهبود می یابد.

جالب است که بسیاری از ما وقتی خسته هستیم، تمایل به مصرف مواد غذایی سرشار از قند، از جمله نوشیدنی های به اصطلاح انرژی زا و تنقلات شیرین داریم. با این حال، این مواد غذایی همان مواد قندی هستند که به طور چشمگیری باعث نوسان سطح انرژی شما در طول روز می شوند. آیا تا به حال چیزی در مورد “افت قند” شنیده اید؟

وزن بدن تثبیت می شود.

مصرف قند باعث می شود که تمایل به قند بیشتری پیدا کنید، ما فقط درباره قند به شکل خام خود صحبت نمی کنیم. بیایید با این حقیقت مواجه شویم: بیشتر میزان قند از غذاهایی با چربی بالا و / یا مواد غذایی حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات به دست می آید که فرآوری شده هستند و یا حداقل حاوی مقدار زیادی مواد ناخواسته هستند. در بلند مدت کنار گذاشتن قند کمک می کند وزن ناخواسته خود را از دست بدهید و میزان گرسنگی خود را تثبیت کنید.

روده وکولون کارآمدتر عمل می کند.

اگر بدن می توانست به شما بگوید که روزانه چه چیزهایی نیاز دارد، مقدار زیادی فیبر و آب از شما تقاضا می کرد. هنگامی که قند را از رژیم غذایی خود حذف می کنید، نه تنها به تنظیم مجدد سیستم گوارش کمک می کنید، بلکه در هضم بهتر غذاها نیز به سیستم گوارش خود کمک می کنید.


بدن تمایل کمتری به خوردن قند پیدا میکند.

این یک واقعیت است: مصرف زیاد قند، تمایل به این ماده را افزایش می دهد. پس از آنکه قند را از رژیم غذایی خود حذف می کنید، به تدریج میل به خوردن مواد حاوی قند زیاد را از دست خواهید داد. میوه ها طعم خیلی شیرینی برایتان دارند و اگر مقدارکمی کیک یا شیرینی بخورید، تعجب می کنید که این مواد چقدر مقاومت ناپذیر و فوق العاده شیرین به نظر می رسند.

پوست شما سالم تر به نظر می رسد.

آیا متوجه شده اید که گاهی اوقات درک نمی کنید چرا با وجود تمام کرم ها، معجون ها و پماد هایی که استفاده می کنید، مدام جوش روی صورتتان ظاهر می شود؟ ممکن است قند باعث بیرون زدن جوش ها شود. بسیاری از افراد گزارش می دهند که بعد از اینکه مصرف زیاد قند را متوقف کرده اند، پوست آنها سالم تر به نظر می رسد.

 


برای پاکسازی بدن از قند و ترک مصرف قند آماده شوید.

در حالی که ترک ناگهانی عادات غذایی برای پاکسازی بدن از قند، به خصوص اگر شما بیشتر عمر خود به قند وابسته بوده اید، همیشه توصیه نمی شود، با این حال قطعا ایده خوبی است که شروع به کاهش مصرف آن کنید. هرچه سریع تر شروع کنید، سریعتر مزایای ترک قند را به دست می آورید.

در واقع، با توجه به خطرات بی شمار مصرف بیش از حد قند، سازمان بهداشت جهانی توصیه خود در مورد قند را تغییر داده است، نباید بیش از ۵ درصد از کالری روزانه خود را از مواد غذایی شیرین تامین کنید، یعنی ۱۰ درصد کمتر از میزانی که قبلا توصیه شده بود. با توجه به میانگین مصرف افراد که روزانه حدود ۵ گرم قند مصرف می کنند، باید کاری انجام دهیم.

با برداشتن گام های کوچکی مثل ارزیابی همه چیزهایی که می خورید و می نوشید، شروع کنید. اگر شما به قهوه های حاوی شکر در کافی شاپ های محبوب عادت کرده اید، تعداد دفعاتی که آنها را می نوشید، مقیاس قرار دهید. سپس، مقدار آن را ملاک قرار دهید. به زودی، برخی از محصولات خاص حاوی قند را حذف کنید. با گذشت زمان، بدن شما به لحاظ فیزیولوژیکی بر روی عادت های جدید تنظیم می شود.

به یاد داشته باشید که حدود سه هفته طول می کشد تا روشی جدید برای انجام کاری به یک روال راحت تبدیل شود. اگر اشتباهات کوچکی دارید، مانند خوردن شکلات پس از یک روز کاری استرس زا، با این حال پیش بروید. نتایج سخت کوشی شما، قطعا ارزشش را خواهد داشت.

وضعیت بدن بلافاصله بعد از ترک قند و شکر

بسیاری از افراد میزان مصرف قند خود را بسیار ناچیز می دانند در صورتی که مصرف آن ها بسیار بیشتر از آنچه است که تصور می کنند. 

پس از یک ساعت 

شکر اعتیاد آور است و واکنش دوپامین را در مرکز مغز، مانند یک دارو فعال می کند.

بسته به مقدار شکری که روزانه مصرف می کنید، ممکن است تغییرات مختلفی در سطح قند خون، عرق ریختن، لرزش، افسردگی، گرسنگی را تجربه و با مصرف سبزیجات تازه ، فیبر، منابع پروتئینی ضد التهاب و چربی های سالم با این نشانه ها مقابله کنید.

بعد از یک روز : 
یک روز پس از قطع مصرف شکر شاید برایتان سخت باشد و ممکن است علائمی از جمله سردرد و افت در سطح انرژی را تجربه کنید.

اما بدن شروع به التیام می کند و شکر میکروارگانیسم های مضر، مانند، کاندیدا را تغذیه می کند که با رشد بیش از حد می تواند سلامت دل و روده را تحت تاثیر قرار دهد.

قطع شکر فرآوری شده به حفظ آن میکرو ارگانیسم ها کمک می کند. 

بعد از یک هفته : 

وقتی مصرف شکر را برای یک هفته کنار می گذارید بدن شما به سرعت شروع به ترمیم و بهبود در سطوح انسولین و واکنش های التهابی می کند.

ظرف مدت ۷۲ ساعت، از آنجا که سطح انسولین شروع به تثبیت می کند، هورمون های دیگر (مانند آن هایی که در ذخیره سازی چربی دست دارند)نیز به سطوح نرمال باز خواهند گشت که به شفافیت پوست و کاهش پف صورت می انجامد.

بعد از یک ماه : 

افزایش اشتها و وزن و عفونت های قارچی و التهاب مفاصل همگی جز مواردی هستند که به دلیل مصرف زیاد شکر ایجاد می شود.

اما با ترک مصرف شکر شاهد کاهش وزن طبیعی، سلامت شکم و مغز خواهید بود. 

بعد از شش ماه : 

با ترک مصرف شکر حدود شش ماه علاوه بر ثبات قند خون، کاهش وزن به سلامت کلی خواهید رسید و ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲، بیماری های قلبی و پیری زودرس کاهش می یابد.


فواید و اثرات مثبت قابل توجه ترک قند و شکر برای بدن

بهبود سطح انرژی : 
بسیاری از افراد نوشیدنی های قندی شیرین، نوشیدنی های انرژی زا، و نوشیدنی های حاوی شکر را زمانی که احساس می کنند به انرژی بیشتری نیاز دارند، می نوشند.

با این حال، مطالعات نشان داده اند که مصرف قند بیش از حد در بدن می تواند باعث اختلال در فعالیت های روزمره شود.

مصرف زیاد شکر توانایی بدن را برای حفظ ذخایر انرژی آن تا جایی که ممکن است، مسدود می کند پس با ترک این عادت از آسیب های این چنینی در امان خواهید بود.

سلامت قلب : 

طبق تحقیقات منتشر شده در ژورنال انجمن قلب آمریکا، کاهش مصرف شکر نیز خطر ابتلا به سکته قلبی را کاهش می دهد. 

محافظت در برابر سرطان : 

مطالعات متعددی در سراسر جهان نشان داده اند که شکر مواد غذایی سلول های سرطانی را تامین می کند.

بنابراین اگر مصرف قند را کاهش دهید یا متوقف کنید، ممکن است به جلوگیری از انواع مختلف سرطان کمک کنید.

علاوه بر این، با ترک مصرف شکر می توانید گسترش و تکثیر سلول های بدخیم را متوقف سازید.

محافظت از کبد : 

فروکتوز و گلوکز می توانند منجر به تجمع سموم در کبد شوند، مشابه آنچه در زمان نوشیدن بیش از حد الکل رخ می دهد.

متخصصان توصیه می کنند که سم زدایی کبد بطور متناوب ریسک ابتلا به مشکلات کبد را کاهش می دهد. 

بهبود خواب: 

مصرف شکر می تواند باعث کاهش سطح انرژی شود. هم چنین می تواند خواب شما را مختل کند.

افرادی که از مصرف شکر پرهیز می کنند به سرعت متوجه می شوند که بهتر می خوابند.

جوان سازی پوست : 

مصرف مقدار زیادی شکر می تواند با تولید کلاژن و الاستین که دو منبع پروتئین اصلی پوست هستند، اختلال ایجاد کند.

در دراز مدت قند بیش از حد می تواند باعث پیری زودرس و دیگر بیماری های پوستی شود. 

کنترل وزن : 

غذاهای قندی شامل مقادیر بالایی از چربی ها، کربوهیدرات ها و کالری بالا هستند که می تواند باعث افزایش وزن شود.

حدف شکر از رژیم غذایی روزانه شما به محدود کردن این مواد کمک می کند و رسیدن به یک وزن متعادل و سالم را آسان تر می سازد. 

بهبود هضم: 

با کاهش مصرف شکر، سیستم گوارشی برای پردازش غذا بهبود می یابد. این کار به جلوگیری از یبوست و مشکلات مربوط روده به کمک می کند.

احساس رضایت: 

مطالعات مختلف نشان داده اند که مصرف زیاد شکر باعث مقاومت در برابر لپتین می شود، هورمونی که به مغز پیام می دهد شما سیر هستید. 

سلامت بهتر دندان: 

باکتری موجود در دهان با مصرف قند رشد می کند. خوردن بسیاری از غذاهای شیرین احتمال پوسیدگی دندان و دیگر مشکلات دندانی را افزایش می دهد.

با توقف مصرف قند به بهبود سلامت دندان ها و لثه کمک کنید.


شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع