2 سال پیش / خواندن دقیقه

۶ غذایی که قلب شما آرزو می کند دیگر آنها را نخورید! | غذاهای مضر برای قلب کدامند

حملات قلبی زمانی رخ می دهند که شریانهای خونرسان بدن مسدود می شوند. عادات سبک زندگی ناسالم مانند سیگار کشیدن و ورزش نکردن، احتمال حمله قلبی را افزایش می دهند.

علاوه بر این یک رژیم غذایی سرشار از کالری، سدیم و چربی ترانس یک راه مطمئن برای بیمار کردن قلب شماست. لیست غذاهای زیر را که قلبتان قطعا از آنها متنفر است، بررسی کنید و سعی کنید تا حد ممکن از آنها دوری نمایید.

۶ غذایی که قلب شما آرزو می کند دیگر آنها را نخورید! | غذاهای مضر برای قلب کدامند

پیش غذاهای رستوران ها

اکثر پیش غذاهای رستوران ها برای قلب مضر هستند. آن همه نمک ــ به همراه سدیمش ــ در سیب زمینی سرخ کرده را در نظر بگیرید. شما با یک پرس ممکن است کل سدیم مورد نیاز روزانه تان را دریافت کنید.
سدیم نه تنها احتمال حمله قلبی را افزایش می دهد بلکه برای شریانهای شما نیز خطرناک است. بدتر اینکه دانشمندان در حال تحقیق روی این احتمال هستند که غذاهای شور در واقع اعتیادآور ‌اند.
یک مطالعه اخیر، فرضیه اعتیاد به غذای شور یا این عقیده که نمک ممکن است مانند یک داروی اعتیادآور، مراکز لذت مغز را تحریک کند، بررسی کرد. محققان دریافتند که غذای شور اشتها را تحریک می کند، مصرف کالری را افزایش می دهد و شیوع پرخوری، اضافه وزن، چاقی و بیماری های مرتبط با آن را بیشتر می کند.

 


انتخاب های سالم در رستوران

بسیاری از مردمی که به دنبال غذاخوردن سالم هستند، در رستورانها سالاد سفارش می دهند. مشکل این است که سالادها اغلب سرشار از گوشت سرخ شده یا کبابی هستند. یک سالاد سزار دارای استیک کبابی در یک رستوران زنجیره ای معتبر حاوی ۲۲۰۰ میلی گرم سدیم است.
یکی از مشکلاتی که محققان در مطالعه سال ۲۰۰۶ تایید کردند، آن است که مردم همیشه از اطلاعات تغذیه ای غذاهای رستوران مطلع نیستند.
با توجه به این مطالعه، «اکثر مصرف کنندگان از سطوح بالای کالری، چربی، چربی اشباع و سدیم موجود در بسیاری از غذاهای رستورانی آگاه نیستند.»
محققان درک می کنند که ممکن است شما سالاد را بخاطر سالم بودنش سفارش دهید اما در نهایت متوجه شوید که سرشار از سدیم و کالری است. خوشبختانه امروزه بسیاری از رستورانها، اطلاعات تغذیه ای را روی اقلام منوی‌شان درج می کنند.

 


غذای بیرون‌بر چینی

غذای چینی معمولا سرشار از سدیم، MSG و چربی های ناسالم است. آیا تابحال دقت کرده‌اید که برخی از آنها می توانند چقدر چرب باشند؟
یکی از مشکلات بزرگ مربوط به غذاهای بیرون‌بر چینی، سطوح نگهدارنده ها و مونوسدیم گلوتامات (MSG) است که در بسیاری از آنها وجود دارد. محققان معتقدند که MSG می تواند باعث انواع واکنش های منفی از جمله ناراحتی گلو، خارش و التهاب شود.
دانشمندان اخیرا کشف کردند که برخی از مردم به MSG آلرژی دارند و حتی خودشان نیز این مساله را نمی دانند. قبل از آنکه آنها منبع این آلرژی را کشف کنند، علائم آلرژی MSG «سندروم رستوران چینی» نامیده می شد.

 


غذاهای منجمد و بسته بندی شده

وعده های غذایی منجمد شده ممکن است فقط کمی بهتر از فست فود باشند. شما با همان مشکلات مربوط به غذاهای رستورانی مواجه هستید ــ سخت است که بتوان گفت چه چیزی در غذاست و چگونه آماده شده است. کیفیت تغذیه ای اکثر غذاهای منجمد شده وحشتناک است.
بیشتر غذاهای فرآوری شده پر از شیرین کننده ها، نمکها، طعمهای مصنوعی، چربی های صنعتی، رنگها، مواد شیمیایی که بافت را تغییر می دهند و نگهدارنده ها هستند. اما مشکل فقط چیزهایی نیست که به آنها اضافه می شود بلکه چیزهاییست که از آنها حذف می شود. غذاهای فرآوری شده اغلب عاری از مواد مغذی هستند که توسط طبیعت برای محافظت از قلب شما طراحی شده اند، مانند فیبر محلول، آنتی اکسیدان ها و چربی های خوب. آن را با افزودنی ها ترکیب کنید تا به عمق فاجعه پی ببرید.

 


فست فود

فست فود، قاتل قلب است. در اکثر موارد اجتناب از مصرف سطوح بالای نمک و چربی تقریبا غیرممکن است. گاهی اوقات تنها گزینه شما سالاد است، البته بدون سس.
دانشمندان در مورد میزان مصرف فست فود و پیامدهای منفی آن برای سلامتی نگران هستند. یک مطالعه که برای کشف عواقب منفی رژیم غذایی شامل فست فود انجام شد، نشان داد که علاوه بر افزایش چاقی ناشی از خوردن این نوع غذا، مصرف آن یک نشانگر خطر دیابت نوع ۲ نیز هست.

 


وعده های غذایی بچه ها

وعده های غذایی که در رستوران های فست فود به کودکان فروخته می شود، سلامت آتی آنان را در معرض خطر قرار می دهد. تمام عناصر مضر برای قلب در یک رژیم غذایی فست فود و غذاهای آماده که در بالا در موردشان صحبت کردیم را نیز در نظر بگیرید.
سطوح بالای سدیم، چربی های ناسالم، کالری ها و حتی فرضیه اعتیاد به غذاهای شور! قلب انسان نمی تواند از عهده همه اینها بربیاید. یک مطالعه در مجله اطفال نشان داد که حدود ۳۰ درصد از کودکان در یک روز معمولی فست فود مصرف می کنند. این نرخ با درنظر گرفتن عواقب منفی سلامتی مصرف غذاهای آماده، نگران کننده است. بدترین قسمت آن است که بسیاری از والدین به کودکانشان فست فود می دهند و به آنها می آموزند که یک رژیم غذایی ناسالم و سرشار از عناصر زیان آور برای قلب، قابل قبول است.

 


شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع