در حالیکه می توان ویتامین ها و مواد معدنی را از طریق مکمل ها مصرف کرد اما بهترین و طبیعی ترین راه برای اطمینان از آنکه مقدار کافی از آنها را در رژیم غذاییتان دارید، انتخاب مواد غذایی سالم خصوصا سبزیجاتی است که حاوی این ویتامینها و مواد معدنی هستند.
علی رغم آنکه منیزیم چهارمین ماده معدنی فراوان در بدن است اما بسیاری از مردم درک نمی کنند که منیزیم چقدر برای سلامت کلی شان مهم است.
کمبود منیزیم می تواند به مشکلات متعددی مانند خستگی و اختلالات خلقی منجر شود.
داشتن مقدار مطلوب منیزیم می تواند به پیشگیری از دیابت، بیماری قلبی عروقی و حتی مشکلاتی مانند سردردهای میگرنی، اضطراب و افسردگی کمک کند.
چیزهای زیادی وجود دارد که می تواند باعث کمبود منیزیم شود. واضح ترین دلیلی که یک شخص ممکن است سطوح منیزیم پایینی داشته باشد، آن است که به مقدار کافی از مواد غذایی غنی از منیزیم در رژیم غذایی اش استفاده نمی کند.
با این حال مشکلاتی مانند سندروم روده تحریکپذیر و مصرف بیش از حد الکل نیز می تواند عاملی در بروز کمبود منیزیم باشد.
صرفنظر از آنکه چرا سطوح منیزیم شما ممکن است پایین باشد، تعدادی سبزیجات فوقالعاده و خوشمزه وجود دارند که می توانید آنها را در رژیم غذاییتان جای دهید تا مطمئن شوید سلامت مطلوبتان را حفظ می کنید و از بسیاری از مشکلات مربوط به سطوح پایین منیزیم جلوگیری می نمایید.
اسفناج
این سبزی برگدار تیره می تواند به روشهای بسیار مختلفی مصرف شود. در حالیکه مصرف آن بصورت خام در سالادها و ساندویچ ها بهترین روش استفاده است اما می توانید آن را پخته یا بخارپز کنید و به پاستا اضافه نمایید تا یک وعده سریع و غنی از منیزیم داشته باشید.
هر فنجان از این سبزی برگدار بیش از ۱۵۰ میلی گرم منیزیم دارد که آن را به یکی از بهترین منابع این ماده معدنی تبدیل می کند.
بروکلی
بروکلی با ۳۳ میلی گرم منیزیم در هر فنجان، به اندازه اسفناج غنی از منیزیم نیست اما همچنان یک منبع عالی از منیزیم است که می تواند به روشهای بسیار مختلفی مورد استفاده قرار گیرد. بروکلی چه بصورت خام یا پخته، یک منبع خوشمزه و مغذی از منیزیم می باشد.
کدو تنبل
بزرگترین فایده کدو تنبل؟ می تواند بعنوان یک میان وعده یا یک دسر خوشمزه سرو شود. کدو تنبل در هر فنجان حدود ۶۰ میلی گرم منیزیم دارد و فرقی نمی کند که چگونه آن را مصرف کنید.
بامیه
بامیه در هر فنجان کمی بیش از ۷۰ میلی گرم منیزیم دارد و یک منبع عالی از این ماده معدنی به حساب می آید. در حالیکه بهتر است از مصرف بامیه سرخ شده که خوشمزه نیز هست، اجتناب کنید اما می توانید به روشهای مختلف دیگری از آن استفاده نمایید.
برگ چغندر
اگرچه آنها متداولترین نوع سبزی نیستند اما استحقاق آن را دارند که در موردشان تجدیدنظر کنید، چون در هر فنجان حاوی ۱۰۰ میلی گرم منیزیم هستند. می توانید آنها را مانند سایر انواع سبزیجات برگدار بصورت پخته یا خام سرو کنید.
کدو
این فقط سبزیجات برگدار نیستند که می توانند مقدار زیادی منیزیم سالم به بدنتان برسانند. هر فنجان کدو کمی بیش از ۴۰ میلی گرم منیزیم دارد بنابراین وقتی از تمام سبزیجات سبز خسته شدید، می توانید به سراغ کدو بروید.
نخودفرنگی
نخودفرنگی در هر فنجان کمی بیش از ۷۰ میلی گرم منیزیم دارد و یک منبع عالی از این ماده معدنی بشمار می رود. شما خواه از آنها بعنوان غذای جانبی استفاده کنید، آنها را در سوپ بریزید یا در سالاد و پاستا مخلوط کنید، راههای زیادی برای لذت بردن از این سبزیجات وجود دارد.
خیار
یک خوراکی همه کاره دیگر! خیار در هر فنجان حاوی ۴۰ میلی گرم منیزیم است. آنها را بصورت خام بخورید، در سالاد مخلوط کنید یا هر دستور غذایی دیگری که حاوی خیار است را امتحان کنید. گزینه های زیادی وجود دارد که می توانید از بین آنها انتخاب کنید.
کولارد سبز
کولارد سبز، لذیذ و خوشمزه است و در هر فنجان کمی بیش از ۵۰ میلی گرم منیزیم دارد. بنابراین مقدار زیادی منیزیم به بدنتان می رساند.