2 سال پیش / خواندن دقیقه

دانلود فیلم مورچه خوار

دانلود فیلم مورچه خوار

 دانلود فیلم مورچه خوار

ژانر : کمدی

امتیاز : N.Aاز N.A رای در سایت IMDb

زبان : فارسی

سال انتشار : 1401

محصول کشور : ایران

کارگردان : شاهد احمدلو

بازیگران 

نسرین ‌مقانلو ، مهدی ‌کوشکی ، رضا ‌شفیعی ‌جم ، لیندا ‌کیانی ، مارال ‌فرجاد ، نیما ‌شاهرخ ‌شاهی 


خلاصه داستان 

احمق ها را معروف نکنیم... مورچه خوار درباره زندگی پوشالی شاخ های اینستاگرامی است که حقایق پشت پرده فضای مجازی را به تصویر می کشد.


لینک دانلود فیلم مورچه خوار 


مطالب مرتبط:

 فیلم مورچه خوار

 

فیلم مورچه خوار محصول سال 1398 کشور ایران به نویسندگی مهیار شاهرخی و کارگردانی شاهد احمدلو که قرار است به زودی وارد شبکه نمایش خانگی شود اگر بخواهیم نگاهی به رزومه کاری شاهد احمدلو بیاندازیم باید یک فلش بک بزنیم به سال های 1372 این کارگردان اولین فیلم کوتاه خود را در سال 1372 کارگردانی کرده است که سیاهی لشکر نام دارد و فیلم ایرانی مورچه خوار آخرین ساخته این کارگردان می باشد که در ژانر کمدی داستان فیلم جدیدش روایت میشود.

 

شاهد احمدلو را بیشتر در تلویزیون مردم با ان آشنایی دارند تا سینما و شبکه نمایش خانگی،این کارگردان از برترین آثا او که برای تلویزیون کارگردانی کرده است را میشود به آقا و خانم سنگی و سه دونگ سه دونگ اشاره کرد او همچنین در سریال های گاندو 2 گشت ویژه نیز به ایفای نقش خود در بازیگری پرداخته است.

 

او در فیلم مورچه خوار به سراغ یک موضوع جدید و جنجالی رفته است که این روزها هرکس به نحوهی با آن سر و کار دارد و قطعا یکبار هنرنمایی شاخ های اینستاگرامی از زندگی های پوشالی و پوچ انها را مشاهده کند احمدلو یک ناهنجاری درست را برای یک کمدی انتخاب کرده است چرا این روزهای شاخ های مجازی بیش از همه در فضای اینستاگرام دیده میشوند و با کاری های عجیب و غریب خود فرهنگ های غلط را به جامعه تزریق می کنند باید دید فیلم نامه و بازیگران فیلم چطور می خواهند این موضوع را به چالش بکشانند.

 

بازیگران فیلم مورچه خوار

 

در فیلم سینمایی مورچه خوار ساخته شاهد احمدلو بازیگرانی همچون نسرین ‌مقانلو ، مهدی ‌کوشکی ، رضا ‌شفیعی ‌جم ، لیندا ‌کیانی ، مارال ‌فرجاد ، نیما ‌شاهرخ ‌شاهی ، خاطره ‌حاتمی به ایفای نقش پرداخته اند این فیلم که به تازگی اکران آنلاین خود را در پلتفرم ها آغاز کرده است قرار است به زودی وارد شبکه نمایش خانگی شود.

 

 

 

سایر اطلاعات فیلم :

 
  • رده سنی : PG-13 | تماشای این فیلم برای افراد زیر 13 سال مناسب نیست!
  • تهیه کنندگان : کیان بابائیان
  • نویسندگان : مهیار شاهرخی
  • مدت زمان : 91 دقیقه

مطالب مرتبط:


نگاهی به فیلم مورچه خوار، یک طنز واقعی | نقد و برسی مورچه خوار

به قول ناصر تقوایی، «شاهد احمدلو» بچه سینماست. احمدلو، همیشه سراغ موضوعاتی می رود که معمولا فیلم ساز دیگری سراغش را نمی گیرد. یا بهتر بگوییم مضمون فیلم هایش را طوری بیان می کند که فقط مختص و امضای اوست و در اثر هیچ کارگردان دیگری دیده نمی شد.

از جمله کارهای فیلم "چند میگیری گریه کنی؟" بود که داستان پیرمردی تنها را روایت می کرد که شاهد مراسم خاکسپاری خودش است و به نوعی خودش مجالس عزاداری را ترتیب می دهد. چنین سوژه ای را قبلا در فیلم "مادر" ساخته ی علی حاتمی دیده ایم. آن فیلم جور دیگری اثرگذار بود و فیلم شاهد احمدلو جور دیگری.

دلیل تفاوت اساسی «احمدلو» با سایر فیلم سازان در این است که فیلم سازهای ما به دو دسته تقسیم می شوند یا فیلم های دراماتیک می سازند یا فیلم های کمدی. اما فیلم های احمدلو هر دو وجه را با هم ادغام می کند و فیلمی طنازانه می سازد. طناز به معنی واقعی کلمه، یعنی همان چیزی است که لبخندی از سر تاسف به لب مخاطب می نشاند. پس فیلم هایی مانند "چند میگیری گریه کنی؟" یا "مشمشه" یا اثر آخر او "مورچه خوار" با این که تمی کمدی دارند اما در واقع طنزهای نقادانه ای هستند که بیان مشکلاتی می پردازند که در سطح جامعه وجود دارند با این که راجع به آن ها بسیار دیده و شنیده ایم؛ اما احمدلو به چنین سوژه هایی می چسبد و از آن ها فیلم هایی می سازد که دوستشان داریم و اثرشان تا مدت ها روی ذهنمان باقی می ماند.

اما به "مورچه خوار" بپردازیم. بعد از تماشای فیلم تازه دلیل انتخاب چنین عنوانی برایمان روشن می شود و چه انتخاب هوشمندانه و به جایی. نامی کامل که گویای مضمون اصلی فیلم است و هم چنین نامی است تبلیغاتی که مخاطب را به تماشای فیلم ترغیب می کند‌.

اما داستان فیلم؛ داستان فیلم راجع به معضلی به نام فضای مجازی است. البته همان طور که همه ما می دانیم نحوه ی استفاده از ابزار است که آن را مفید یا معضل جلوه می دهد. مانند تیغ جراحی که جان ها را نجات می دهد اما می تواند کشنده هم باشد.

«بردیا» با بازی «مهدی کوشکی»، مانکنی است که جلوی یک بوتیک با ادا و اطوار ریختن برای صاحب بوتیک مشتری جذب می کند‌. او هر روز صورتش را نقاشی می کند، چیزی شبیه جوکر، و کارش را شروع می کند. این تغییر قیافه یا نقاب زدن موضوعی است که به زدن ماسک های هر روزه انسان ها در دنیای مجازی اشاره می کند و کاری است که «بردیا »بعدا در صفحه اینستاگرامش به خوبی از عهده آن بر می آید و همان طور که قبلا هر روز صورتش را رنگ آمیزی می کرد، حالا هم هر روز نقابی رو صورتش می زند و کارش در فضای مجازی را شروع می کند.

دانلود فیلم مورچه خوار

پوستر فیلم مورچه خوار

غرق شدن «بردیا» در چنین فضایی کاملا قابل لمس است، زیرا رفته رفته شکل می گیرد و هر لحظه عمیق و عمیق تر می شود. تا جایی که «بردیا »دیگر نمی تواند مرز بین واقعیت و مجاز را تشخیص دهد و هر کسی هر کاری می کند به نظرش نوعی فالوئریابی می رسد. خیال می کند همه موبایلی روشن دارند و در حال گرفتن لایو هستند. او به واسطه ی حجمه ای از لایک شدن های مجازی، به شدت به خودش غره شده و «احمدلو» چقدر خوب نشان داده که انسان هر چقدر کم مایه تر باشد وقتی به جایی می رسد بیشتر خودش را گم می کند‌. «احمدلو» همه این اتفاقات را به تصویر کشیده است و دست همه آن به قول خودشان شاخ های مجازی را رو کرده است.

درست است که این فیلم هم فیلم نامه ای اصولی ندارد اما به واسطه استعداد «احمدلو» در بیان چنین معضلاتی بدون این توی ذوق بزند یا شعاری جلوه کند، می توان آن را فیلمی خوب نامید. زیرا علاوه بر همه چیز اثری به شدت فرهنگی است که شاید خیلی ها را از خواب بیدار کند و به خود آورد.

دانلود فیلم مورچه خوار

لیندا کیانی و مهدی کوشکی، بازیگران فیلم مورچه خوار

از این فیلم و دیگر فیلم های «احمدلو» که به ظاهر کمدی هستند، انتظار صحنه هایی با شوخی های بعضا لمپن و به دردنخور نداشته باشید. صحنه هایی که گاهی قهقهه آفرین هستند اما هیچ دردی را دوا نمی کنند که هیچ بلکه حتی دردی را مطرح نمی کنند. در فیلم های او به دنبال واقعیت هایی باشید بی تعارف و بدون کادوپیچی جلوی رویتان قرار می گیرند.

شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع