کودک و نوجوان
3 سال پیش / خواندن دقیقه

75 درصد کودکان بیش فعال به ریتالین جواب مثبت میدهند

75 درصد کودکان بیش فعال به ریتالین جواب مثبت میدهند




دکتر محمد حسین سلطان زاده، متخصص اطفال و استاد دانشگاه شهید بهشتی گفت: با توجه به علائم اختلال بیش فعالی و عوارض زیاد ناشی از آن مانند انواع بدرفتاری و بی توجهی به کودک که در نهایت منجر به کاهش حس احترام به خود و اعتماد به نفس در وی می‌گردد. ضروری است که این گونه کودکان و نوجوانان تحت درمان قرار گیرند.

وی ادامه داد: بهترین درمان این اختلال، استفاده از داروهای محرک می‌باشد که یکی از بهترین انواع این داروها، ریتالین است که در ایران نیز وجود دارد. در حدود 75 درصد کودکان به این دارو جواب مثبت می‌دهند.

وی تصریح کرد: معمولا اولین علامتی که با مصرف ریتالین از بین می‌رود، پر تحرکی کودک و آخرین علامت کمبود توجه و تمرکز است.

وی ادامه داد: در ابتدا دارو به مدت دو هفته امتحان می‌شود و در صورت بروز پاسخ مثبت که از طریق خود کودک، والدین و معلمین تایید می‌گردد، دارو به مدت طولانی تجویز می‌گردد.

سلطان زاده گفت: با توجه به این که نیمه عمر دارو کوتاه است، در دو یا سه نوبت تجویز می‌گردد. مصرف این دارو باعث افزایش توجه و تمرکز شده و در نتیجه افزایش یادگیری و در نتیجه عملکرد بهتر تحصیلی (کسب نمرات بهتر) و افزایش اعتماد به نفس در کودک و نوجوانان می‌شود.

وی گفت: از عوارض شایع مصرف داروی ریتالین، بی اشتهایی، درد معده، سردرد و بیخوابی است. با توجه به عوارض این داروها، تعطیلات دارویی به صورت عدم مصرف آن در روزهای تعطیل (جمعه‌ها)، تعطیلات رسمی، ایام عید و گاه تابستان در نظر گرفته می‌شود.

وی در پایان تاکید کرد: از روشهای دیگر درمان می‌توان از رفتار درمانی، آموزش و مشاوره با والدین و گروه درمانی برای کودکان و نوجوانان مبتلا به بیش فعالی نام برد.

 

شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع