مجید موسوی
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه کیک وانیلی برای ۴ نفر در فر با شیر عصرانه ساده و سریع


طرز تهیه کیک وانیلی برای ۴ نفر در فر با شیر عصرانه ساده و سریع

طرز تهیه کیک وانیلی ساده برای ۴ نفر. کیک را زمانی که هم میزنید مدام آن را دورگیری کنید با این کار تمام تخم مرغ هم زده میشود. اگر تخم مرغ دورگیری نشود کیک بعد از پخت بوی تخم مرغ می گیرد. دور گیری را فقط و فقط با لیسک انجام میدهید. میزان برای اندازه گیری مواد کیک لیوان دسته دار فرانسوی باشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک وانیلی برای ۴ نفر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

طرز تهیه کیک وانیلی برای ۴ نفر



مرحله اول

تخم مرغ ها را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با دور تند همزن برای ۶ الی ۷ دقیقه هم بزنید تا کرمی و حجیم شود. در طول این مدت در چند مرحله کاسه را باید دورگیری کنید انجام این کار باعث می‌شود کیک بوی تخم مرغ نگیرد.



مرحله دوم

حالا روغن مایع را اضافه کنید و بعد از آن شیر را بریزید. شیر باید هم دمای محیط باشد. مایع را با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم میزنیم. بعد از اینکه آرد و بکینگ پودر با هم مخلوط شدند برای دو مرحله الک میکنیم.



مرحله سوم

مواد خشک را آرام آرام و طی دو تا سه مرحله به مایه کیک اضافه میکنیم. مواد را آرام و دورانی با لیسک آن هم در یک جهت مخلوط میکنیم. قالب را با روغن جداکننده کیک پزی چرب کنید.



مرحله چهارم

مایه کیک را درون قالب ریخته و فر را هم از ۱۵ دقیقه قبل پیش گرم میکنیم. قالب را برای مدت زمان ۴۰ تا ۵۰ دقیقه درون فر و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم. با خلال دندان میزان پخت کیک را چک کنید.



علت پف نکردن کیک

تخم مرغ ها را باید کاملاً هم بزنید تا کرمی و حجیم شود. کاسه را باید دائماً با لیسک دورگیری کنید. اگر زرد رنگ باشد و خوب تخم مرغ را هم نزنید مطمئن باشید کیک بعد از پخت پف نمی‌کند و بوی تخم مرغ می گیرد.



کیفیت کیک خانگی

سعی کنید از وانیل خالص استفاده کنید اگر نبود و قصد داشتید از وانیل شکری استفاده کنید میزان آن را باید ۲،۳ برابر کنید.  بجای وانیل میتوان از اسانس وانیل که عطر و بوی بیشتری دارد استفاده کرد.



علت بو دادن کیک

زمانی که از تخم مرغ استفاده می‌کنید حتماً باید نطفه آن را جدا کنید. اگر نسبت به بوی تخم مرغ حساس هستید می توانید به مایه کیک یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنید، با این کار دیگر بوی تخم مرغ را حس نخواهید کرد.

شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع