کتاب
وبلاگ کتاب من
یک سال پیش / خواندن دقیقه

کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه ها -مارک منسون

معرفی کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها

کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه ها -مارک منسون نویسنده:مارک منسون|مترجم:میلاد بشیری|انتشارات:انتشارات میلکان|دسته‌بندی:موفقیت و خودیاری مجموعه کتاب بازمجموعه کتاب‌هایی احتمالا برای تغییرپرفروش‌ترین‌های نیویورک تایمز

کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها، اثر مارک منسن، کتابی جذاب و غافلگیر کننده است که روشی نوین برای خوب زندگی کردن را به ما می‌آموزد. این کتاب به شما یاد نمی‌دهد چگونه به دست بیاورید، بلکه قصد دارد نشان دهد که چطور ببازید و رها کنید.

ترجمه‌ی روان میلاد بشیری، کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها را به کتابی خواندنی تبدیل کرده است که پاسخ سوالات شما را می‌دهد. 

درباره‌ی کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها

مارک منسن در کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها، به این موضوع اشاره می‌کند: حقیقت پنهان زندگی این است؛ چیزی به نام رهایی از دغدغه‌ها واقعاً وجود ندارد. بالاخره باید دغدغه چیزی را داشته باشید. بخشی از زیست‌شناسی ماست که همیشه به چیزی اهمیت بدهیم و در نتیجه دغدغه‌ای داشته باشیم. پس سؤال این است که دغدغه چه‌چیز را داشته باشیم؟

مارک منسن در کتابش هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها، با نثری روان و خواندنی مفاهیم پیچیده‌ای را بیان کرده است. او این مفاهیم را با آوردن مثال‌های مختلف از زندگی واقعی افراد مختلف به خواننده منتقل می‌کند. نویسنده، زندگی خودش را هم در متن کتاب وارد می‌کند و همین موضوع باعث می‌شود که خواننده با کتاب احساس نزدیکی کند. هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها، مفاهیمی مثل رنج، درد، دغدغه، مرگ و زندگی را به‌صورت واقعی و ملموس روایت و واکاوی می‌کند و همانطور که در متن کتاب هم آمده، شعارش یه کلمه است: «صداقت».

کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها، کتابی است که به شما می‌آموزد چطور می‌توانید در زندگی روی همه‌چیز به جز مهم‌ترین‌ها خط بکشید.

کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها، برای تمام افرادی است که دوست دارند آگاهانه انتخاب کنند که به چه چیزهایی فکر کنند.

درباره‌ی مارک منسن

مارک منسن، در ۹ مارس ۱۹۸۴ در تگزاس متولد شد. منسن از دانشگاه بوستون فارغ‌التحصیل شد. کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها، اثری بود که برای نویسنده‌اش یعنی مارک منسن شهرت به ارمغان آورد. تا پیش از آن منسن مشغول کار برای وبلاگ خود بود. در حال حاضر او در منهتن نیویورک زندگی می‌کند.

جملاتی از کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها

مشکل واقعی این است: جامعهٔ امروز ما از طریق عجایب فرهنگ مصرف‌گرا و شبکه‌های اجتماعی و خودنمایی و هی ببین زندگی من خیلی از زندگی تو جذاب‌تر است و... نسلی را پرورش داده که عقیده دارد داشتن تجربیات منفی‌ای مانند اضطراب، ترس، گناه و... اصلاً خوب نیست. منظورم این است که اگر به خبرمایه (فید) فیس‌بوکتان نگاه کنید، می‌بینید همهٔ کسانی که آنجا هستند اوقات فوق‌العاده خوبی دارند. هشت نفر این هفته ازدواج کرده‌اند، شانزده‌ساله‌ای در تلویزیون ماشین فراری برای تولدش هدیه گرفت، یک بچهٔ دیگر با ابداع برنامه‌ای برای دستمال توالت و تجدید خودکار آن در صورت تمام شدن، دو میلیارد دلار پول به جیب زده است.

حالا این‌طرف شما در خانهٔ خودتان مشغول تمیز کردن لای دندان گربه‌تان هستید و به این فکر می‌کنید که زندگی‌تان حتی بیشتر از آنچه فکر می‌کردید، ناراحت‌کننده است.


معرفی نویسندهکتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه ها -مارک منسون

مارک منسون

آمریکایی | تولد ۱۹۸۴

مارک منسون (مارک منسن) وبلاگ‌نویس آمریکایی است که کتاب‌های خودیاری او در سراسر دنیا پرفروش و محبوب هستند. در ایران هم از هر کتاب او چندین ترجمه وارد بازار شده و به خاطر صمیمت و خودمانی بودن آثارش، کتاب‌هایش خیلی زود مخاطب‌های زیادی پیدا کرده‌اند. او پیش از اینکه تبدیل به نویسنده‌ی کتاب‌های خودیاری شود، یک بلاگر شناخته‌شده و تاثیرگذار بود که محتواهایی درمورد فرهنگ، پیدا کردن شریک عاطفی دلخواه، روابط انسانی، بهبود مهارت‌های ارتباطی، تصمیم‌گیری و... تولید و منتشر می‌کرد.

مارک منسون در ۹ مارس ۱۹۸۴ متولد شد و در آستن تگزاس پرورش پیدا کرد. او در نوجوانی و اوایل جوانی مثل خیلی از آدم‌ها در این دنیا از ابتدا نمی‌دانست که چه استعداد و علاقه‌مندی‌هایی دارد، بنابراین پا به رشته‌های متعددی (علوم مالی، روابط بین‌الملل و...) گذاشت که نتایج موفقیت‌باری را هم برای او به ارمغان نیاوردند! مثلا در سال ۲۰۰۷ از دانشگاه بوستون آمریکا در رشته‌ی علوم مالی فارغ‌التحصیل شد. این رشته برای او چندان موفقیتی به همراه نیاورد و خودش هم خیلی خوب می‌دانست که در دنیای علوم مالی فرد موفقی نخواهد بود.

منسون کمی پس از فارغ‌التحصیلی یک وبلاگ برای خودش دست و پا کرد و دست به نوشتن و انتشار نوشته‌هایش زد. مارک زمان زیادی از وقتش را به بلاگ کردن و تولید محتوا اختصاص می‌داد و به طور منظم در فضای وب مطلب منتشر می‌کرد. نظم و استمرار او در نوشتن و انتشار نوشته‌ها باعث شد که در مدت نه چندان طولانی (حدودا دو سال) مخاطب‌های نوشته‌های او در وبلاگش به بیش از یک میلیون نفر برسد. مخاطب‌های وبلاگ منسون در حال حاضر چیزی بیش از ۱۵ میلیون نفر هستند که روزانه به مطالب او سر می‌زنند و دیدگاه او را دوست دارند.

تولید محتوا و انتشار برای مارک منسون آنقدر آورده داشت تا جایی که در سال ۲۰۱۵ توانست مدرسه‌ی آنلاین (The Subtle Art School) و برند شخصی خودش را سر و شکل بدهد. او در این مدرسه‌ی آنلاین کارگاه‌ها و دوره‌های ویدیویی را بارگزاری می‌کرد و افرادی که قبلا از مطالب مارک استقبال کرده بودند با پرداخت مبلغی می‌توانستند از این دوره‌ها هم بهره‌مند شوند.

یکی از موفقیت‌های مارک منسون تحت عنوان نویسنده این است که کتاب‌های او به بیش از ۶۵ زبان دنیا ترجمه و حدودا ۱۴ میلیون نسخه از کتاب‌های او در سراسر دنیا فروخته شده‌اند که همین هم می‌تواند ثروت مالی زیادی را برای او به همراه آورده باشد.

نام مارک منسن را حداقل سه بار در میان پرفروش‌ترین مولفان نیویورک تایمز می‌بینیم و همین موضوع باعث می‌شود که فروش حداکثری این کتاب‌ها در ۱۶ کشور دیگر را راحت‌تر درک کنیم! از طرفی کتاب هنر ظریف بی‌خیالی در سال ۲۰۱۷ توانست لقب «خوانده‌شده‌ترین کتاب غیرداستانی» را از سایت آمازون دریافت کند که این مورد هم چیزی نیست که به راحتی از کنار آن گذر کرد.

مجله‌ی «Men’s health» به آثار خودیاری مارک لقب به طرز اعصاب‌خردکنی خوش‌خوان را داده و مجله‌ی «Sunday time» درمورد او و نوشته‌هایش اینطور می‌گوید: «انگار که یک بچه‌محل مست بخش زیادی از عمرش را در بخش کتاب‌های فلسفی کتاب‌فروشی‌ها گذرانده باشد!»

خود مارک منسون آنقدر از این توصیف خوشش آمده که به عنوان یک تعریف در سایت شخصی‌اش هم منتشر کرد و گفت که از خواندن چنین چیزی درمورد خودش به وجد آمده است!

علاوه بر تمام این موارد مارک با مداومت و نوشتن هر روزه توانسته در طول این سال‌ها علاوه بر وبلاگ شخصی‌اش و انتشار کتاب‌های پرفروشی مثل اوضاع خیلی خراب است، عشق کافی نیست، شاد بودن کافی نیست و هنر ظریف بی‌خیالی، در روزنامه‌های مشهوری مثل «گاردین»، «تایم مگزین»، «نیویورک تایمز»، «نیویورک پست» مطالبی منتشر کند و با شبکه‌هایی مثل «سی‌ان‌ان»، «بی‌بی‌سی» و «فاکس نیوز» مصاحبه‌ داشته باشد.

شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع