معیارها زیبایی همانند باقی مسائل دنیا دستخوش تغییر و تحولات زیادی شده اند. اما در این میان، "جوان ماندن" تنها معیاری است که در گذر زمان، همچنان جزو اهداف اصلی انجام عمل زیبایی است.
نسل امروزی نیز همواره به دنبال راهکارهای متفاوتی برای دستیابی به این هدف بوده اند. در این راستا، رویکردهای زیبایی و درمانی متعددی نیز معرفی شدند. برخی از آنها بسیار تاثیرگذار و برخی نه چندان موفق!
یکی از این روش ها که مطمئنا با آن آشنایی دارید، بوتاکس است. برای سالیان متمادی، بوتاکس یکی از موثرترین و محبوب ترین روش های جوانسازی و سفت کردن پوست در جهان محسوب می شد. اما در سال های اخیر و با معرفی مزوتراپی، دیگر نمی توان با اطمینان از سرعت اثربخشی بوتاکس صحبت کرد.
مزوتراپی، یک رویکرد درمانی و سریع است که با تزریق مواد مغذی و محرک پوستی برای جوانسازی است که درم و بافت اپیدرم را برای تولید کلاژن تحریک می کند و مستقیما مواد مورد نیاز برای ترمیم، بازسازی و جوان سازی پوست را تامین می کند.
با وجود این دو روش درمانی، استفاده از کدام یک بهتر و موثرتر می باشد؟ با مطالعه این مطلب تا انتها، به پاسخ این سوال خواهید رسید. با پی تی ام همراه باشید.
مزوتراپی در مقابل بوتاکس
اگرچه مزوتراپی یک روش محبوب برای کاهش وزن است، اما اخیرا از مزوتراپی به عنوان جایگزینی برای بوتاکس یا فیلرها به بازار عرضه شده است. علت آن را نیز می توان تاثیر تزریق مزوتراپی در کلاژن سازی و سفت شدن پوست، دانست.
در واقع می توان گفت، از هر دو روش برای جوانسازی پوست استفاده می شود. اما چیزی که مزوتراپی و بوتاکس را متفاوت می سازد، مکانیزم اثرگذاری آنها است.
مقایسه عملکرد بوتاکس و مزوتراپی برای جوانسازی پوست:
- بوتاکس با انقباض عضلات صورت از چین و چروک جلوگیری می کند، در حالی که مزوتراپی لایه های عمیق تر پوست را تغذیه می کند.
- بوتاکس که سم بوتولینوم است در واقع ماهیچه های ناحیه تزریق را فلج کرده و از ایجاد چین و چروک های جدید جلوگیری می کند و روند پیری و پیشرفت چین و چروک را به تاخیر می اندازد.
- مزوتراپی علاوه بر اثر کشش و جوانسازی پوست، بسته به مواد تکمیلی تزریق شده، پف چشم، سیاهی زیر چشم را نیز از بین می برد و پوست را روشن و شفاف می کند.
- هرچند هزینه مزوتراپی به نسبت بوتاکس کمتر است ،اما بوتاکس تاثیر بیشتر در رفع چین و چروک پوست دارد.
- بوتاکس برای زنان باردار و شیرده توصیه نمی شود، اما مزوتراپی این محدودیت را ندارد.
مزوتراپی به دلیل اینکه حاوی مواد مغذی و مورد نیاز پوست است، هیچگونه عوارض جانبی یا حساسیتی ایجاد نمی کند. در نقطه مقابل، در موارد نادر بروز حساسیت نسبت به موارد بوتاکس گزارش شده و یا اثرات بوتاکس در افراد مختلف با توجه به نوع متابولیسم بدن متفاوت بوده است.
بطور کلی با مقایسه روش های بوتاکس و مزوتراپی می توان گفت که تمرکز اصلی بوتاکس بر کشش پوست و رفع چین و چروک است در حالی که مزوتراپی بافت پوست را ترمیم می کند و بر جوان سازی و زیبایی پوست تاثیر می گذارد. با توجه به نوع پوست، سن و شرایط هر فرد، بنا به تشخیص پزشک می توان از یکی از این دو روش یا هر دو روش برای جوانسازی استفاده کرد.
تصمیم گیری نهایی
اگرچه نتایج تزریق کوکتل های مزوتراپی به اندازه بوتاکس یا فیلر قوی نیست، اما مزوتراپی یک انتخاب ایده آل برای کسانی است که به دنبال تقویت و درخشندگی بیشتر پوست هستند.
با استفاده از کوکتل های مزوتراپی مانند کوکتل مزوتراپی رادیانس توسکانی، که یکی از معتبرترین تولیدکنندگان کوکتل در جهان است، درخشش و شفافیت خارق العاده به پوستتان خواهید داد. کارشناسان زیبایی پی تی ام با ارائه راهنمایی های لازم، بهترین و مناسب ترین کوکتل مزوتراپی را در اختیارتان قرار خواهند داد.
منبع: مداد