RATA
11 ماه پیش / خواندن دقیقه

کدام نوع از دوربین های مداربسته مناسب تر است؟

همان که می دانید و در مقاله های قبلی به آن اشاره کردیم، دوربین مداربسته انواع و اقسامی دارد که ویژگی ها و مشخصات هر کدام از دیگری متفاوت است و استفاده از آن ها در این چند سال اخیر به دلیل سرقت ها و اتفاقات ناگواری که می افتد چند برابر شده است و جالب است بدانید که یک سری از این دوربین ها بعد از طراحی و تولید و وارد بازار شدن، توانستند محبوبیت بسیار بالایی را از آن خود کنند و در ادامه قصد داریم که این دوربین ها را برای شما شرح دهیم.

دوربین مداربسته سیم کارت خود چه ویژگی هایی دارد؟

دوربین سیم کارت خور نوعی از دوربین های مداربسته است که نحوه کار کردن آن ها به صورت مستقل است و به نوعی دوربین بی سیم است که برای روشن شدن نیازی به مودم و وای فای ندارد و به این صورت کار می کند که سیم کارتی که در آن قرار دارد، از اینترنت آن استفاده می کند و تصاویر را انتقال می دهد. این دوربین ها برای محیط هایی قابلیت استفاده شدن دارد که نمیتوان در آن جا وای فای و یا مودم قرار داد.

همانند دیگر دوربین های مداربسته دارای انواع مختلفی است که ویژگی های متفاوتی دارد و همچنین این دوربین ها به دلیل این که نیازی به سیم کشی و دستگاه ضبط کننده ندارند، قیمت مقرون به صرفه ای دارند و این نوع از دوربین های مداربسته را می توانید در هر محیطی نصب کنید و نوعی از این دوربین ها هستند که باتری خور هستند و شارژ آن به وسیله خورشید انجام می شود و نکته مثبتی که در مورد این دوربین می توان گفت این است که بالاترین امنیت را برای شما برقرار می کند و هکر ها نمی توانند آن را هک کنند و برای ذخیره سازی عکس ها از فضای ابری استفاده می کند.

دوربین های تحت شبکه چه ویژگی دارد؟

نوع دیگری از دوربین های مداربسته، دوربین مداربسته تحت شبکه است و می توان آن را جایگزین دوربین های آنالوگ کنیم و افراد بسیاری از این دوربین ها استفاده می کنند و امنیت را به مکان های خود برقرار میکنند و بهتر است بدانید که این دوربین ها از آی پی های موجود استفاده می کنند و برای افراد دسترسی را به اینترنت باز می کنند و همچنین دوربین تحت شبکه نسبت به دیگر دوربین های مداربسته تصاویر با کیفیت تری را ذخیره می کند. قیمت مقرون به صرفه ای دارند. انعطاف پذیری قابل توجهی را برای کاربران فراهم می کند.

دوربین های آی پی یا دوربین های تحت شبکه، کیفیت های 720P و 1080P را ارائه می دهد.

3 تا 29 مگاپیکسل رزولوشن تصاویر دریافتی است.

این دوربین ها قابلیت این را دارند که از کابل های شبکه که برای اینترنت است انرژی را دریافت کنند.

ذخیره سازی این نوع از دوربین های مداربسته نسبت به دوربین های آنالوگ از کارآمدی بیشتری برخوردار است.

نصب و راه اندازی این دوربین ها بسیار راحت بوده ولی بهتر است از متخصصین بخواهید که این کار را برایتان انجام دهند.

اما این دوربین ها معایبی نیز دارد که می وان به قیمت بالای آن ها اشاره کرد، برای نمایش و دیدن تصاویر دریافتی دوربین های تحت شبکه باید از سرور هایی استفاده کنید که مخصوص آن ها است و همچنین توجه داشته باشید که اطلاعات در شبکه های عمومی قرار می گیرد و امکان هک شدن آنها وجود دارد ولی با این حال می توان از این عیب و ایراد ها چشم پوشی کرد و متناسب با نیاز و بودجه ای که دارید، دوربین تحت شبکه را از دوربین مارکت با قیمت مناسب تری تهیه کنید.

شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع