چکیده ای از بیوگرافی علی انصاریان
نام کامل: علی انصاریان
زاده: ۱۴ تیر ۱۳۵۶
زادگاه: تهران
ملیت: ایرانی
پست: مدافع
پیشه: بازیکن فوتبال، هنرپیشه، مجری
درگذشت: ۱۵ بهمن ۱۳۹۹
بیوگرافی علی انصاریان
علی انصاریان در ۱۴ تیر ۱۳۵۶ در تهران متولد شد. او بازیکن فوتبال پیشین و بازیگر فعلی است پدرش فوت کرده است. شیخ حسین انصاریان که سخنران مشهور است، عموی علی انصاریان است. شیخ حسین انصاریان پس از فوت پدر علی انصاریان برای او حکم پدر را داشته است. نام مادرش حاجیه خانم سادات شاه ولایتی می باشد و یک برادر بزرگ تر به اسم محمد و یک خواهر به اسم فاطمه دارد که ازدواج کرده است و اسم دامادشان حامد اژدری است. او در یک خانواده کم جمعیت بزرگ شده است و اتحاد و صمیمیت خاصی در بین آن ها وجود دارد؛ طوری که دیگر در این خانواده ستاره ای به نام علی انصاریان وجود ندارد، بلکه او پسری فرمان بردار و آرام برای مادرش و برادری مهربان و بامحبت برای خواهر و برادرش است.
خصوصیات اخلاقی علی انصاریان
علی انصاریان ساده، خودمانی ولی همیشه در لاک خودش است. کم تر کاری بکار کسی دارد مگر این که به کارش کار داشته باشند، او می گوید خیلی اوقات می بینم و میبخشم ولی تا آخر عمر فراموش نمی کنم. او همچنین بزرگترین دستاوردش در بازیگری را پیدا کردن دوستان جدید میداند و می گوید همه ی می دانند من آدم رفیق بازی هستم، علی انصاریان به فکر مربیگیری نیست و تنها دغدغه اش را هنر می نامد، خیلی کم فوتبال بازی می کند، عاشق فیلم دیدن و مطالعه است و میگوید به سفارش پرویز پرستویی کتاب را بلند بلند می خواند تا تمرینی برای فن بیانش باشد.
اظهارات علی انصاریان در مورد همسر ایده آلش و مادرش
علی انصاریان در مورد همسر ایده آلش و مادرش گقت: تنها ملاک من انسان بودن است. پول، ثروت، شهرت و… هیچ کدام برایم اهمیتی ندارد. تنها انسان بودن برایم اهمیت دارد؛ این که همسر من در آینده قرار است مادر فرزندان من هم باشد، مهم است که چه طور آدمی باشد. هنوز به آن انتخاب نرسیده ام. شریف ترین و پاک ترین موجود، مادر است. بنظر من اگر خدا می خواست قدرت خود را به ما نشان دهد، با آفریدن مادر این کار را انجام داده است. تمام خوبی های خدا در مادر خلاصه شده است. در زندگی من حضور مادرم دائمی است. مادرم شرایط سختی را گذرانده است. چهلم پدرم بود که مادر مادرم هم فوت شدند و حقیقتا مادرم شرایط بدی را تحمل کرد.
موفقیت علی انصاریان
علی انصاریان در خصوص موفقیت هایش گفت: همه ی این موفقیت ها را هم مدیون پدرم و هم مدیون مادرم هستم. پدر خدابیامرزم، من و برادرم (محمد) را برای پیشرفت خیلی تشویق میکرد و در کنار مادرم نقش بسزایی برای پیشرفت ما داشت. وی کل هفته را سرکار بود و صرفا روز جمعه که تنها روز تعطیل او بود از صبح تا شب درخدمت ما بود؛ اول ما را به حمام می برد، بعد به منزل برمی گشتیم، ظهر به لاله زار می رفتیم و فیلم تماشا می کردیم و پس از آن به استادیوم آزادی برای تماشای فوتبال می رفتیم. مادرم هم که جای خود دارد؛ زحمات او برای ما بی دریغ بود و در هیچ کاری برای ما کوتاهی نمی کرد.
فعالیت فوتبالیستی علی انصاریان
علی انصاریان در سال ۱۳۷۵ زمانی که ۱۹ ساله بود فوتبال حرفه ای را از باشگاه فجر سپاسی شیراز شروع کرد تا این که سال ۱۳۷۷ به تیم پرسپولیس تهران پیوست. او در سال ۱۳۸۵ بعنوان بمب نقل و انتقالات راهی تیم رقیب، یعنی تیم استقلال شد و برای این تیم بمدت یک فصل بازی کرد. علی انصاریان در دوران فوتبالی خود سابقه بازی در فجرسپاسی، پرسپولیس، سایپا، استقلال تهران، استیل آذین، استقلال اهواز، گسترش فولاد، شهرداری تبریز و شاهین بوشهر در لیگ برتر ایران را دارد. او در زمان عضویت در تیم فوتبال پرسپولیس تهران مشهور شد.
خداحافظی علی انصاریان از فوتبال
علی انصاریان در سال ۱۳۹۰ و در سن ۳۴ سالگی در تیم شاهین بوشهر از دنیای حرفه ای فوتبال در قامت بازیکن خداحافظی کرد.
خوانندگی علی انصاریان
علی انصاریان تصمیم گرفت در سال ۱۳۹۰ شانس خود را در عرصه موسیقی امتحان کند که به این ترتیب آهنگی به نام شدید را به بازار عرضه کرد که چندان موفق نبود و پس از آن خوانندگی را ادامه نداد.
شروع بازیگری علی انصاریان
علی انصاریان در زمان بازیکنی جسته و گریخته بعنوان بازیگر مهمان در چند سریال آن هم در یکی دو قسمت و در نقش خود جلوی دوربین رفت. او در چند سریال، نقش های کوتاهی را بعنوان بازیگر مهمان بر عهده داشته است که از آن جمله میتوان به مجموعه تلویزیونی زیر آسمان شهر در سال ۱۳۸۰ به کارگردانی مهران غفوریان، فیلم پاداش سکوت در سال ۸۵ و مجموعه چارخونه در سال ۸۶ اشاره کرد. او در سال ۱۳۹۳ بعنوان بازیگر و تهیه کننده فیلم کلاف در کنار لیلا اوتادی رسماً وارد بازیگری شد و به صورت جدی از سال ۹۴ با مجموعه تلویزیونی کیمیا وارد قاب تلویزیون شد و در سال ۹۶ نیز در سریال محکومین حضور داشت ولی عمده فعالیت وی شبکه خانگی و سینماست و اکنون از چهره های موفق این عرصه تبدیل شده است.
حواشی علی انصاریان در برنامه ویتامین ۳
علی انصاریان در دی ماه ۹۱ در برنامه زنده تلویزیونی «ویتامین ۳» در شبکه ۳ سیمای جمهوری اسلامی ایران به همراه مادرش حاضر شد. وی در قسمتی از اظهاراتش انتقال به استقلال بعد از سالها حضور در پرسپولیس را بزرگترین اشتباه زندگی خود عنوان کرد و تأکید کرد شرایطی بوجود آمده که ناچار به این کار شد.
حواشی برنامه زابیواکا و علی انصاریان
حواشی اصلی برنامه زابیواکا به علی انصاریان مربوط میشود که در قسمتی از برنامه به نام «سخن بزرگان» با خواندن اشعاری از ترانه های خوانندگان «لس آنجلسی»، پیوسته حواشی زیادی ایجاد کرده است که گفته می شود این عملکرد او در ده روز اجرا سبب دریافت ۱۴۰ تذکر از سمت سازمان صداو سیما شده است. یکی از این خواننده ها شهرام شب پره بود که شوخی علی انصاریان با یکی از ترانه هایش باعث اعتراض و واکنش از طرف او شد.
یکی از قسمت های ماجراساز برنامه زابیواکا نام بردن مهمان خارجی برنامه از گوگوش به عنوان خواننده مورد علاقه اش بود. واکنش مجریان برنامه علی انصاریان و مجید یاسر به این اتفاق سبب شد تا کلیپ های این قسمت از برنامه از پربازدیدترین کلیپ های صفحات مجازی باشد. این ماجرا تا جایی پیش رفت که شایعاتی در خصوص ممنوع التصویر شدن هر دو مجری در فضای مجازی منتشر شد که با حضور دوباره آنها در برنامه تکذیب شد.
درگذشت علی انصاریان
علی انصاریان که مهمان ویژه برنامه دربی اپلیکیشن پرسپولیس بود دو روز پس از برنامه ی دربی حالش بد شد و به علت تشخیص ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان فرهیختگان واقع در شمال غرب تهران بستری شد و به گفته ی پزشکان ۸۰ درصد ریه ی وی درگیر شد.
انصاریان در ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ دو هفته پس از بستری شدن در بیمارستان فرهیختگان، بر اثر ابتلا به بیماری کرونا درگذشت.
آثار علی انصاریان
۱. مجری گری
> زابیواکا – ۱۳۹۷
> ورزشگاه – ۱۳۹۷
> مسابقه منچ – ۱۳۹۸
> پانوراما – ۱۳۹۹
۲. مجموعه تلویزیونی
> داغون ترین (یک قسمت)
> زیر آسمان شهر (دو قسمت)
> چارخونه (یک قسمت)
> خانه اجاره ای (یک قسمت)
> نقطه چیند (دو قسمت)
> مجموعه تلویزیونی کیمیا – ۱۳۹۴
> محکومین – ۱۳۹۶
> سرزده – ۱۳۹۹
۳. شبکه خانگی
> شام ایرانی – ۱۳۹۹
> آسپرین – ۱۳۹۵ – ۱۳۹۴
> هدیه – ۱۳۹۳
۴. فیلم سینمایی
> رمانتیسم عماد و طوبا – ۱۳۹۷
> کلوپ همسران – ۱۳۹۷
> اژدر – ۱۳۹۷
> حس خوب زندگی – ۱۳۹۵
> دو روز تا ماندن – ۱۳۹۵
> حکم تیر – ۱۳۹۴
> شروع یک پایان – ۱۳۹۴
> کلاف – ۱۳۹۳
> پاداش سکوت – ۱۳۸۵