به گزارش ",ورزش"، صورتهای مالی باشگاه پرسپولیس در اوایل دی ماه به صورت حسابرسی شده در سامانه کدال منتشر شد و در این بین حدود 100 نکته از این صورتهای مالی موردتوجه حسابرسان قرار گرفت و در بخش یادداشتها به آنها اشاره شد.
در قسمت 35 یادداشت حسابرسان روی صورتهای مالی باشگاه پرسپولیس، 13 نکته در مورد عملکرد حقوقی و اجرایی سرخپوشان آمده که ضررهای تحمیل شده به این باشگاه را بررسی میکند؛ از جمله عدم شکایت از آنتونی استوکس و شجاع خلیلزاده، عدم درج حق ترانسفر در قرارداد بازیکنانی نظیر محمدحسین کنعانیزادگان و افزایش مدت و مبلغ برخی اعضای تیم نظیر یحیی گلمحمدی.
در این یادداشتها همچنین یک اشتباه دیده میشود. در قسمت 35.6 که مربوط به پرداختی بازیکنان در لیگ قهرمانان 2021 است، به جای تاجیکستان نام ترکمنستان آمده است. همچنین در یک بخش یادداشت آمده که باوجود حضور مدیرروابط عمومی و رسانه در باشگاه پرسپولیس، پستی علیه کشور هندوستان در اینستاگرام قرمزها منتشر شده که جریمه 17.5 هزار دلاری را به دنبال داشته است.
این 13 نکته از صورتهای مالی پرسپولیس را در ادامه میخوانید؛ نکاتی که از نظر سازمان حسابرسی، باشگاه نتوانسته در این باره، سازمان را توجیه و قانع کند:
یک)عدم انجام طرح دعوي عليه آقاي استوکس در فيفا در سنوات قبل، باتوجه به عدم پايبندي ايشان به مفاد قرارداد منعقده (با طرح دعوي توسط آقاي استوکس، شرکت محکوم به پرداخت 25/3 ميليارد ريال (معادل 120ر92 دلار) طبق رأي فيفا گرديد).
دو) افزايش مدت و مبلغ قرارداد برخي بازيکنان، مربيان و مشاوران (از جمله فرشاد فرجي، يحيي گل محمدي، حميد مطهري و ...).
سه) عدم درج حق ترانسفر در مفاد قرارداد منعقده با بازيکنان (از جمله آقايان اميد عاليشاه و حسين کنعانيزادگان) در سنوات قبل.
چهار) عدم انجام طرح دعوي عليه آقاي خليلزاده درخصوص سهم باشگاه بابت حق ترانسفر به مبلغ 000ر400 دلار.
پنج) انعقاد قرارداد دلاري با کادر فني و بازيکنان خارجي بدون در نظر داشتن شرايط تحريم و مشکلات ناشي از انتقال ارز که در برخي موارد منجر به پرداخت هزينه دادرسي به فيفا و بسته شدن پنجره نقل و انتقالات گرديده است (از جمله پرونده کالدرون و دستياران).
شش) پرداخت جمعا مبلغ 71/3 ميليارد ريال به بازيکنان و کادرفني تحت عنوان پاداش و يا پول توجيبي سفر به عربستان و ترکمنستان.
هفت) ثبت و درج هزينه هايي تحت عنوان حق کارگزاري (پرداخت به واسطهها) در قراردادهاي برخي بازيکنان (شايان ذکر است که در اين خصوص در سال مورد رسيدگي طبق قراردادهاي بازيکنان، شرکت مبلغ 14 ميليارد ريال شامل 000ر25 دلار تعهد داشته، ليکن تنها مبلغ 6/6 ميليارد ريال شامل 000ر25 دلار در دفاتر ثبت گرديده و از بابت الباقي آن ذخيرهاي در حسابها منظور نشده است).
هشت) محکوميت شرکت توسط کنفدراسيون فوتبال آسيا (AFC) به مبلغ 500ر17 دلار به علت انتشار يک پست در فضاي مجازي عليه کشور هندوستان (عليرغم حضور مدير رسانه اي و مدير روابط عمومي در شرکت).
نُه) پرداخت 2 ميليارد ريال مازاد بر قرارداد فيمابين به آقاي مهدي عبدي (بازيکن) براساس مصوبه هيئت مديره.
ده) درج تبصره پاداش رضايت مديرعامل از سرمربي تيم (آقاي يحيي گل محمدي) به مبلغ 10 ميليارد ريال در قرارداد فيمابين و موافقت با پرداخت پاداش مزبور در تاريخ 1400/8/22 (هفت ماه قبل از اتمام مسابقات).
یازده) ثبت و پرداخت مبلغ 8/9 ميليارد ريال تحت عنوان هزينه حق مشاوره به 13 نفر از اشخاص حقيقي (لازم به توضيح است که ضمن مشخص نبودن چگونگي انتخاب اين اشخاص گزارش کارکرد آنها نيز در اختيار اين سازمان قرار نگرفته است).
دوازده) پرداخت 000ر250 هزار دلار معادل 6/6 ميليارد ريال بابت رضايتنامه انتقال آقاي رامين رضائيان به باشگاه الدحيل قطر (فاقد مستندات کافي).
سیزده) انعقاد قرارداد سه جانبه واگذاري تبليغات محيطي به طرفيت شرکت، سازمان ليگ فوتبال ايران و شرکت ايده پويان ساز (کارگزار) که در نهايت منجر به تحميل مبلغ خالص 2/9 ميليارد ريال زيان گرديده است.