به گزارش ",ورزش"، ویداد کازابلانکا (نماینده کشور میزبان)، سیاتل ساندرز آمریکا (نماینده منطقه کونکاکاف)، الهلال عربستان (نماینده آسیا)، الاهلی مصر (نماینده آفریقا)، فلامینگو برزیل (نماینده آمریکای جنوبی)، رئال مادرید (نماینده اروپا) و اوکلندسیتی (نماینده اقیانوسیه)، هفت تیم حاضر در جام باشگاههای جهان خواهند بود.
این در شرایطی است که قهرمانان اروپا و آمریکای جنوبی، از نیمه نهایی وارد رقابتها میشوند و فلامینگو به عنوان قهرمان آمریکای جنوبی، باید منتظر برنده دیدار ویداد مقابل الهلال بماند.
در طرف مقابل الاهلی مصر به مصاف اوکلندسیتی نیوزلند خواهد رفت و برنده این دیدار با سیاتل ساندرز آمریکا رقابت خواهد کرد تا به این شکل یکی از این سه تیم، حریف رئال مادرید در نیمه نهایی بشوند.
فلامینگو که پیش از این در جام باشگاههای جهان 2019 شرکت کرده بود و با شکست برابر لیورپول، با عنوان نایب قهرمانی به کار خود پایان داده بود، حالا بزرگترین خطر برای رئال مادرید است که به دنبال پنجمین عنوان قهرمانی خواهد بود.
بازیکنان فلامینگو امیدوارند که برای اولین بار در تاریخ این باشگاه، جام قهرمانی این رقابتها را لمس کنند و پا جای پای دیگر تیمهای برزیلی که در سالهای گذشته موفق به کسب این جام شدهاند، بگذارند.
این تورنمنت در شرایطی برگزار خواهد شد که در هجده دوره قبلی آن، همواره تیمهای اروپایی و آمریکای جنوبی به عنوان قهرمانی دست یافتهاند و هیچ تیمی از قارههای دیگر، موفق به فتح این جام نشده است.
در دورههای گذشته، تیمهای اسپانیایی هفت بار و تیمهای برزیلی چهار بار فاتح این جام شدهاند تا بالاتر از انگلیس (3)، ایتالیا و آلمان (2)، رکورددار قهرمانی در این تورنمنت باشند.
البته آخرین قهرمانی یک تیم برزیلی در جام باشگاههای جهان، به سال 2012 برمیگردد که کورینتیانس با پیروزی برابر چلسی عنوان قهرمانی را از آن خود کرد.
کورینتیانس سابقه دو قهرمانی در این رقابتها را دارد. سائوپائولو (2005) و اینترناسیونال (2006) نیز دو تیم برزیلی دیگر هستند که به این جام دست یافتهاند.
حالا فلامینگو پس از حضور ناامید کننده در دورههای قبلی، امیدوار به صعود به فینال و سپس پیروزی برابر رئال مادرید و بازگرداندن اعتبار به تیمهای برزیلی در جام باشگاههای جهان است.