مواد لازم برای بیسکویت قالبی
- کره :100 گرم
- شکر یک بار الک شده :50 گرم
- زرده تخم مرغ :یک عدد
- پودر بادام یک بار الک شده :30 گرم
- آرد سه بار الک شده:100 گرم
- وانیل:اندکی
- سفیده تخم مرغ یا رویال آیسینگ برای تزیین :سفیدهٔ یک تخم مرغ یا رویال آیسینگی که با یک سفیده تهیه شده
بیسکویت قالبی جذاب و خوشمزه
طرز تهیه بیسکویت قالبی
قبل از انجام هر کاری کره را از یخچال بیرون آورده و اجازه دهید تا به دمای محیط برسد.
در این میان 30 گرم بادام را داخل غذاساز پودر کرده و الک کنید. 100 گرم آرد را برای سه مرتبه الک کرده و کنار بگذارید.
کره را که حالا به دمای محیط رسیده و نرم شده داخل کاسه همزن بریزید و بزنید تا باز شود. سپس شکر را افزوده و مجدد مخلوط نمایید تا رنگ آن روشن شده و حالت کرم پیدا کند.
در مرحله بعد وانیل و یک عدد زرده تخم مرغ را افزوده و هم بزنید تا مواد یکدست و پفدار شود.
در این مرحله پودر بادام را اضافه کنید و مواد را مجدد هم بزنید تا حدی که یکدست شود. در ادامه آرد را در چند مرحله افزوده و مواد را مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.
خمیر بدست آمده را در یک کیسه قرار داده و برای حدود 30 دقیقه در یخچال نگهداری کنید.
بعد از نیم ساعت خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار داده و با وردنه باز کنید تا به ضخامتی حدود 4 میلی متر برسد.
خمیر را با قالب های دلخواه برش زده و داخل سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده شده بچینید.
روی بیسکویت ها سفیده تخم مرغ بمالید و برای یک ربع با دمای 170 الی 180 درجه بپزید.
بیسکویت قالبی ساده
نکات تکمیلی در مورد بیسکویت قالبی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
بیسکویت قالبی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .