وی فور یو
12 ماه پیش / خواندن دقیقه

10 نرم افزار ضروری برای سیستم عامل ویندوز که بعد از خرید pc جدید به آنها نیاز دارید

10 نرم افزار ضروری برای سیستم عامل ویندوز که بعد از خرید pc جدید به آنها نیاز دارید

در این مقاله ما فهرستی 10 تایی از بهترین و ضروری ترین نرم افزارهای مناسب برای سیستم عامل ویندوز را به شما معرفی خواهیم کرد.

10 نرم افزار ضروری برای سیستم عامل ویندوز

کامپیوتر شخصی جدید، یک لوح نانوشته عالی است که می توانید تمام امکاناتی را که به آن ها علاقه یا نیاز دارید، روی سیستم عاملش نصب کنید و از آن لذت ببرید. در این مقاله ما فهرستی 10 تایی از بهترین و ضروری ترین نرم افزارهای مناسب برای سیستم عامل ویندوز را به شما معرفی خواهیم کرد.

مایکروسافت آفیس

نصب نکردن مایکروسافت آفیس بعد از نصب ویندوز مثل این است که برای قایقرانی به دریاچه بروید؛ اما با خودتان پارو نبرید. سال هاست که آفیس به عنوان یکی از برترین مجموعه نرم افزارهای ضروری کاربران شناخته شده و امکانات فراوانی برایشان فراهم کرده است. در حقیقت بیشتر کارهایی که روی پی سی یا لپ تاپ خود انجام می دهید، برای انجام شدن به آفیس نیاز دارند. پس از این مجموعه غافل نشوید.

پی دی اف خوان ها

فایل های پی دی اف بخش مهمی از اطلاعات دنیای امروز ما را تشکیل می دهند و بعید است کسی پیدا شود که با دنیای امروز تبادل اطلاعات داشته باشد و سراغ این فایل ها نرفته باشد. شما هم چنانچه دانشجو، کارمند یا مدیر هستید، حتما باید نرم افزارهای خوانش فایل های پی دی اف را نصب کنید. شناخته شده ترین نرم افزار این حوزه Adobe Reader است که علاوه بر خواندن فایل های شما امکان تبدیل سایر فایل ها مثل فایل های ورد یا نوشتاری به پی دی اف را به شما خواهد داد.

آنتی ویروس اصل

آنتی ویروس

فرض کنید یک بوتیک فروش طلا افتتاح کرده اید؛ همه چیزش عالی است و پر است از زیورآلات زیبا؛ اما سیستم دزدگیر ندارد و درب هایش هم امنیتی نیست؛ طبیعی است که تمام تلاش تان در معرض خطر باشد و به ثانیه ای از بین برود. اهمیت خرید و نصب آنتی ویروس اورجینال هم دقیقا همین طور است. کامپیوتر شما فضای شخصی شماست که حاوی اطلاعات مهم تان هم هست؛ هر نرم افزاری هم که روی آن نصب کنید، تا زمانی که یک آنتی ویروس قوی را در فهرست خرید نرم افزارهای ضروری تان قرار ندهید؛ در معرض خطر خواهید بود. وضعیت گوشی موبایل هم همین طور است. اصولا هر جا ردی از اطلاعات شخصی شماست؛ باید از یک آنتی ویروس خوب کمک بگیرید. 

مرورگرهای اینترنت

یکی از اصلی ترین انگیزه های خرید پی سی و لپ تاپ اتصال به اینترنت است. برای استفاده از اینترنت هم به مرورگر نیاز دارید؛ معروف ترین و بهترین مرورگرهایی که در حال حاضر توصیه می شوند یکی گوگل کروم است و دیگری موزیلا فایر فاکس. نصب این دو مرورگر برای هر سیستمی واجب است. در کنار این دو خوب است که اینترنت اکسپلورر را هم نصب کنید؛ به ویژه اگر دانشجو هستید و مرتب باید به سایت های دانشگاه سر بزنید، بعید نیست که دیدن کارنامه و واحدهایتان تنها در اکسپلورر امکان پذیر باشد. 

نرم افزار ادیت تصویر

دنیای امروز پر از تصاویری است که هیچ کدام بدون ادیت وارد فضای مجازی نمی شوند؛ از اینستاگرام و فیلترهایش گرفته تا اسنپ چت؛ همگی تلاش دارند تصویر بهتری از شما ارائه دهند. از طرف دیگر بعید است شاغل باشید و به نرم افزارهای ادیت تصویر نیاز پیدا نکنید؛ بالاخره زمانی می رسد که باید حجم عکسی را کم کنید، نورش را زیاد یا بخشی از آن را کم رنگ کنید. تا همین چند سال پیش نرم افزار اصلی برای انجام این کارها فتوشاپ بود. فتوشاپ نرم افزار بی نظیری است؛ اما یک مشکل اساسی دارد و آن سنگین بودن اجرای آن برای سیستم است؛ طوری که بیشتر سیستم های حرفه ای استفاده از این نرم افزار را ساده و امکان پذیر می کنند. به همین دلیل هم باید به دنبال جایگزینی با حجم کمتر برای پی سی بود. پیشنهاد ما paint.NET است که تجربه کاربری ساده و منظمی را برای کاربرانش فراهم می کند. همچنین در مطلبی که در این لینک آورده شده است نیز چندیدن مورد از بهترین نرم افزارهای ادیت تصویر معرفی و مورد بررسی قرار گرفته اند.

نرم افزارهای اجرای فیلم

کمتر کسی است که یکی از اهداف خرید لپ تاپ و پی سی جدیدش، تماشای فیلم نباشد. به همین دلیل هم یکی از ضروری ترین نرم افزارها برای نصب شدن روی سیستم جدید، نرم افزارهای اجرای فیلم ها هستند. سه گزینه KM Player، VLC Player و ویندوز مدیا پلیر هستند. معمولا ویندوز مدیا پلیر اولین گزینه پیشنهادی است؛ اما سعی کنید دو گزینه دیگر را هم نصب کنید و تجربه تماشای فیلم در محیط های کاربری متفاوت لذت ببرید. 

دانلود منیجر

دانلود منیجر

طبیعی است که روزانه تعداد زیادی فایل به دستتان برسد که برای باز شدن به دانلود کردن شان نیاز دارید. بهترین نرم افزار برای مدیریت دانلودهایتان نرم افزار دانلود منیجر یا مدیر دانلود است. این نرم افزار امکانات زیادی در اختیار شما می گذارد؛ مثلا اگر به هر دلیلی دانلود فایل شما با وقفه رو به رو شده باشد؛ می توانید بدون اینکه مقدار دانلود شده قبلی را از دست دهید، دانلود کردن را از سر بگیرید. نرم افزارهای دیگری هم در بازار موجود هستند؛ اما هیچ کدام به پای دانلود منیجر نمی رسند. 

نرم افزارهای مرتبط با کسب و کار

بسته به اینکه کسب و کارتان چیست؛ نیاز به نرم افزارهای متفاوتی خواهید داشت. مثلا کسانی که با امور مالی سر و کار دارند باید بهترین انواع نرم افزار حسابداری و نمونه های مختلف برنامه حسابداری را روی سیستم جدیدشان نصب کنند و از بین نرم افزارهای حسابداری متنوعی مثل پارسیان، پارمیس، هلو و محک دست به انتخاب بزنند. کسانی که کسب و کارشان در محیط های فروشگاهی است و با خرید و فروش سر و کار دارند هم می توانند از این موارد استفاده کنند. سایر مشاغل نیز به همین طریق به نرم افزارهای مربوط به کسب و کارشان نیاز خواهند داشت. پیشنهاد می کنیم برای به روز ماندن سراغ نرم افزارهای به روز بروید. 

اسکرین شات

ثبت تصویر روی مانیتور یکی از موارد مورد نیاز هر کاربری است. ممکن است پرینتر نداشته باشید و بخواهید به جای پرینت گرفتن و مصرف کاغذ، عکس با کیفیت بلیت های تئاتری که خریده اید را ثبت کنید یا فیش پرداخت آنلاینتان را نگه دارید یا هر چیز دیگری. در چنین شرایطی نرم افزارهای اسکرین شات به کمک شما می آیند. یکی از ساده ترین و بهترین نرم افزارهای این حیطه Snipping Tool است؛ اما اگر به دنبال گزینه حرفه ای تری می گردید ShareX را گوشه ذهنتان داشته باشید و نصبش کنید.

WinRAR

دیر یا زود موقعیتی برایتان پیش می آید که مجبور می شوید یک فایل پر حجم را قبل از ارسال فشرده کنید یا فایلی فشرده برایتان ارسال شود. برای فشرده کردن و باز کردن فایل ها حتما به نرم افزار WinRAR نیاز پیدا خواهید کرد. این نرم افزار را هم در فهرست نرم افزارهایی که باید نصب شوند، قرار دهید. 

 

 


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع