کره و مارگارین چه تفاوتی با یکدیگر دارند
خبر بد برای طرفداران مارگارین :مارگارین بهتر از کره نیست. در حقیقت، بیشتر شواهد حاکی از آن است که این محصول به مراتب بد تراست. هنگامی که محصولات مارگارین در اواخر دهه 70 و اوایل دهه 80 شروع به هجوم به فروشگاه های خواربار فروشی کردند، صاحبان سهام یونیلور ( و سایر شرکت ها ) ثروتمند شدند، در نتیجه سلامت ما به خطر افتاد .
به گفته پزشکان، متخصصان تغذیه، مقامات بهداشتی عمومی کره، به دلیل محتوای چربی آن، غذایی ناسالم بود. و شرکت های تولید کننده مارگارین به پول زیادی رسیدند.
کره بهتر است یا مارگارین
در این متن چندین تفاوت کره ، مارگارین را بیان می کنیم :
مواد اولیه :
محصولات کره از شیر تخمیر شده یا خامه، آب و پروتئین های شیر درست می شوند. نمک لبنی به برخی از انواع کره اضافه می شود هر چند که این فراورده معمولا به صورت نمکی یا بدون نمک موجود است. مارگارین فاقد هر گونه لبنیات است و به جای آن از ماده امولسیون کننده ، نمک و روغن های گیاهی استفاده می شود .به طور خلاصه کره یک محصول طبیعی است و کره نباتی خیر. مارگارین به شدت فرآوری شده اما کره این طور نیست .
پردازش :
محصولات کره دستخوش جداسازی و تکان خوردن قرار می گیرند، فرآیندی که در آن خامه از چربی شیر درست می شود و در یک روند صنعتی بزرگ به حرکت در می آید. بعد از آن ، محصول پاستوریزه می شود24 ساعت قبل از این که به هم بخورد .پس از آن، محصول نهایی شکل می گیرد و در بسته های ارسالی قرار می گیرد.
مارگارین وارد فرآیندی به نام هیدروژناسیون می شود. این مساله کم تر پیچیده است و به طور شیمیایی روغن گیاهی مایع را به چربی های جامد یا نیمه جامد تبدیل می کند . در حقیقت فقط چند قدم دورتر از پلاستیک شدن است.
چربی ها :
تمام کره فروخته شده تجاری در آمریکا باید حداقل 80 درصد چربی داشته باشد. کره البته چربی های حیوانی دارای چربی های اشباع شده بیشتر نسبت به کره نباتی هستند. با این حال ، برخلاف چربی های موجود در بیشتر مارگارین ها، آن هایی که در کره وجود دارند عمدتا از گونه های امگا 3 و امگا 6 هستند.
مارگارین که در بخش لبنی یافت می شوند 10 تا 90 درصد چربی، شامل گونه های اشباع نشده و تک اشباع نشده هستند. برخی از محصولات مارگارین نیز ممکن است حاوی چربی های ترانس باشند ، که برای سلامتی بسیار مضر است .
مزه و بافت :
صرف نظر از آنچه که تبلیغات ( مسلما خنده دار ) ممکن است بگویند، تفاوتی در سلیقه و بافت این دو محصول وجود دارد. به عبارت ساده تر، محصولی که کاملا تولید شده ( و به طور طبیعی ) از چربی حیوانی در بیشتر موارد شبیه جایگزین کاملا پردازش شده نخواهد بود.
این تفاوت ها در محصولات پخته شده که به طور سنتی از مقدار زیادی کره یا مارگارین استفاده می کنند ، مشهود است. محصولات درست شده با دومی معمولا کاملا متفاوت هستند ( اغلب، بدتر ) از آن هایی که با کره طبیعی درست شده اند.
مواد مغذی :
کره نباتی فاقد مواد مغذی مهم نظیر امگا 3 و امگا 6 است که برای سلامتی مغز و قلب ضروری است. علاوه بر این ، مارگارین فقط مقادیر کمی دارد A، D و E.
مواد غذایی که به شدت پردازش می شوند - غذایی که شامل مارگارین هستند -برای سلامتی مضر هستند.
کریس در یک مقاله مبتنی بر شواهد با عنوان " کره در مقابل مارگارین " نوشته است. مارگارین- چرا به گاوها بیش از شیمیدان ها اعتماد می کنیم، این چیزی است که اکثر متخصصان تغذیه و دانشمندان در حال حاضردرک می کنند:
با توجه به اینکه سازمان های تغذیه به ما در مورد کره هشدار داده اند و ما را به سمت مارگارین صنعتی فرآوری آورده اند . علی رغم اینکه مارگارین قادر به کاهش کلسترول و کلسترول بد در کوتاه مدت هستند، در واقع منجر به اثر متضادی در هنگام بررسی نتایج سخت می شوند .با این حال، جایی برای مارگارین وجود دارد ( و احتمالا همیشه وجود خواهد داشت ) ، متخصصان محیط زیست، سبزی خواران ، گروه های حقوق حیوانات از این موضوع مطمئن هستند.
خوشبختانه، تعدادی از محصولات خوب و طبیعی مارگارین وجود دارد. مثالا ، مارگارین بکل، جایگزین روغن زیتون سالم کنید. شرکت دیگر که تعادل زمین نامیده می شود ، یک ماده آلی و 100 درصد مارگارین طبیعی تولید می کند.