آنچه می تواند رنگ چشم شما را تغییر دهد
فارغ از این که چشم های آبی یا قهوه ای دارید، شاید بسیار متعجب شوید که بفهمید چگونه چشم های شما ممکن است به رنگ سبز تغییر کند. فقط تعداد اندکی از افراد وجود دارند که تغییر رنگ چشم ها را تشخیص می دهند که در این قسمت از پلاس وی 7 مورد وجود دارد که می تواند رنگ چشم شما را دچار تغییر کند.
عواملی که موجب تغییر رنگ چشم می شوند
7 چیزی که می تواند رنگ چشم را تغییر دهد
1. رنگ چشم با حالات روحی فرد دچار تغییر می شود
عواطف شدید و احساسات شدید می تواند اتفاقات زیادی را در بدن ما باعث شود و لذت های شدید یا تغییرات اساسی در نوع احساسات و بالا رفتن ضربان قلب، تند نفس کشیدن و شاید هم سخت نفس کشیدن می تواند باعث تغییر رنگ عنبیه چشم شود و ممکن است در این پروسه عنبیه چشم ما تیره یا روشن تر شود.
2. سن و ملانین
افرادی که با رنگ چشم روشن به دنیا می آیند و چشمانی به رنگ آبی دارند، معمولاً بیشتر در معرض این تغییر رنگ ها قرار می گیرند. تغییر رنگ عنبیه چشم ممکن است با بالا رفتن سن به سمت تیرگی برود و علت آن این است که بدن افراد با بالا رفتن سن ملانین بیشتری تولید می کند.
افرادی که چشم های قهوه ای دارند، کمترین تغییر رنگ را تشخیص می دهند و ملانین در چشمان این افراد معمولاً یکسان باقی می ماند. البته که چشم های تیره کمتر در معرض آسیب دیدگی هستند.
تغییر رنگ چشم با بالا رفتن سن
چه چیزهایی موجب تغییر رنگ چشم می شوند؟
3. سم زدایی و رژیم غذایی خام خواری
یکی دیگر از تئوری های پزشکی جایگزین که باعث تغییر رنگ عنبیه چشم می شود، می تواند اعضای داخلی بدن ما را نیز تحت تاثیر قرار دهد. غذا های مشخصی مثل اسفناج می تواند چشمان ما را روشن تر و جوان تر نشان دهد، در حالی که مواد غذایی دیگر می تواند رنگ چشمانمان را به حالت اولیه برگرداند.
4. لباس ها و میکاپ می تواند رنگ چشم را متفاوت کند
اکسسوری های مختلف می تواند در ظاهر چشمان شما تاثیرگذار باشد و آن ها را با رنگ های مختلف نشان دهد. عنبیه چشم بسته به رنگ لباس می تواند دچار تغییر رنگ شود.
رنگ های خنثی مثل مشکی، خاکستری و سفید می تواند همان رنگ طبیعی چشم شما را نشان دهد و از طرفی ممکن است لباسی بپوشید که چشمان آبی یا سبز شما را پررنگ تر از همیشه نشان دهد.
تغییر رنگ چشم با آرایش و لباس
تغییر رنگ چشم چگونه امکان پذیر است؟
5. نور خورشید در محل زندگی شما
70 درصد از جمعیت سیاره زمین چشم های قهوه ای دارند. افرادی نیز در سراسر دنیا با چشمان قهوه ای دیده می شوند. آسیایی ها، اروپای جنوبی، آمریکای جنوبی و شرق میانه 95 درصد مردم چشم قهوه ای دارند، یعنی بیشترین میزان چشمان قهوه ای را دارا هستند.
در یکی از مطالب قبلی در پلاس وی گفتیم که افراد چشم آبی در اروپای شمالی 85 درصد می باشد و 5 درصد مردم کشورهایی مثل فنلاند و دانمارک نیز چشم آبی هستند. آلمانی ها 75 درصد چشم آبی دارند، در حالی که انگلیسی ها تقریباً 50 درصد چشم آبی دارند. چشمان آبی می تواند ژنتیکی باشد و علت آن هم کمبود تولید ملانین در چشم ها است.
6. روشن کردن چشم ها با لیزر
این تغییر رنگ چشم می تواند دید فرد را کاهش دهد و با خطر همراه است. فردی در اینستاگرام از کشور آرژانتین اعلام کرد که در اثر این عمل جراحی بینایی خود را از دست داده است و البته که در سال 2011 پزشکی این جراحی را کاملا بی خطر اعلام کرد.
در این جراحی ملانین چشم را از بین می برند که می تواند سه تا چهار هفته تغییر رنگش طول بکشد و عموما این پروسه را امن می دانند اما هنوز هم باید در مورد اثرات جانبی آن تحقیق کرد.
تغییر رنگ چشم با عمل های جراحی مطمئن
7. چشمان سوسماری
در انسان ها این رنگ چشم کاملاً خاص است و ترکیبی از رنگ سبز یا آبی می باشد که بسیار نادر است. این هدیه ژنتیکی نادر را نمی توان از نسلی به نسل دیگر منتقل کرد اما ممکن است برای بعضی از افراد خوش شانس اتفاق بیفتد.
تغییر رنگ چشم می تواند بر اثر محرک ها در محیط اطراف فرد اتفاق بیفتد و گاهی اوقات نیز بر اثر پروسه های درونی بدن است و کیفیت ملانین نیز تاثیر زیادی در این امر دارد.