وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

آش دندان | طرز تهیه “آش دندان”

آش دندان | طرز تهیه “آش دندان”

در کرمانشاه به این آش کولانه میگویند زمانی که اولین دندان کودک جوانه میزند این آش را پخته و بین اطرافیان پخش میکنند...

مواد لازم آش دندان :

  • نخود : 1 پیمانه
  • لوبیا چیتی : 1 پیمانه 
  • لوبیا قرمز :1 پیمانه
  • لوبیا سفید : 1 پیمانه
  • عدس : 1 پیمانه
  • گوشت گوسفندی :نیم کیلو
  • قلم گوساله :1 عدد
  • برنج :1 پیمانه
  • گندم پوست کنده :3 پیمانه
  • نمک ، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه :به مقدار لازم
  • پیاز داغ و نعناع داغ :برای تزیین
  • کشک و کوفته قلقلی برای تزیین
آش دندان

طرز تهیه آش دندان :

حبوبات را بشویید و هر کدام را جداگانه  از 48 ساعت قبل خیس کنید. طی آن آب آنها را چند بار عوض کنید.

برای اینکه زمان پخت حبوبات با هم فرق میکند لوبیا چیتی و لوبیا سفید را با هم بپزید و نخود را با لوبیا قرمز بپزید.عدس را هم به تنهایی بپزید.

به هر کدام از آنها در حال  مقداری نمک اضافه کنید.  گوشت را هم با مقداری آب ، یک عدد پیاز و فلفل و زردچوبه روی حرارت قرار دهید تا بپزید.

در آخرای پخت ، به آن مقداری نمک اضافه کنید.

بعد از پخت همه حبوبات ، آب آنها را خالی کنید و آنها را با هم مخلوط کنید و آب قلم و آب گوشت پخته شده را داخل حبوبات بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آش جا بیفتد.

کمی نمک ، فلفل و زردچوبه  به آش اضافه کنید و گوشت پخته شده را ریش‌ریش کنید و به همراه پیاز داغ در پایان پخت آش ، به آن اضافه کنید.

آش پخته شده را با نعناع داغ ، پیاز داغ ، کشک و کوفته قلقلی تزیین کنید.

تهیه آش دندان

نکات تکمیلی در مورد آش دندان

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آش دندان را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع