آشپزی با سلبریتی ها با روغن بهار الماس
بعدازظهر پنجشنبه سوم بهمن ماه، مگامال اکباتان لبریز از جمعیت بود. جمع کثیری از مردم، اینفلوئنسرهای اینستاگرامی، مخاطبان روغن بهار الماس و طرفداران نیما فلاح و سحر ولدبیگی دور هم جمع شده بودند تا مشخص شود در چالش آشپزی با روغن بهار الماس، چه کسی آشپز بهتری است؟
همه چیز از یک ویدیوی زنده اینستاگرامی شروع شد. زمانی که طی چند پرسش و پاسخ زنده، نیما فلاح و سحر ولدبیگی وارد رقابت بر سر دستپختشان شدند. این رقابت به دعوت از مخاطبان برای حضور در مسابقه و قرار گرفتن در تیم یکی از این دو نفر منجر شد. طرفداران نیما فلاح و سحر ولدبیگی در فضای مجازی سلبریتی محبوب خود را تشویق می کردند.
بعدازظهر پنجشنبه سوم بهمن ماه، حاضران در مگامال اکباتان منتظر بودند تا آشپز برتر با روغن بهار الماس را بشناسند. هر کدام از دو سلبریتی افراد تیم خود را از بین حاضران انتخاب کردند.
قرار بر این بود که نیما فلاح و سحر ولدبیگی با تیم هایشان برتری خودشان را در آشپزی نشان دهند. یک رقابت خوشمزه با چاشنی شوخی و خنده. با روغن بهار الماس، فیله های مرغ، سوخاری و سیب زمینی ها، سرخ و طلایی شدند. دیگر وقت آن بود که غذاها از نظر مزه، تردی و سبکی، داوری شوند.
تردی و سبکی، مهم ترین ویژگی های یک غذای سرخ کردنی یا سوخاری باکیفیت است. ویژگی هایی که روغن بهار الماس به درستی به آنها پاسخ داده است. بهار الماس با فرمول استثنایی و پیشرو در تولید روغن های خوراکی، یک غذای سرخ کردنی ترد، سبک و سلامت به شما تحویل می دهد. چون مقاومت بالایی در برابر حرارت دارد و دود نمی کند؛ رسوب نمی کند و جذب مواد غذایی نمی شود.
در نهایت، داور مسابقه به هر دو غذا بازخورد مثبتی نشان داد. پیام نهایی مسابقه آشپزی با بهار الماس را سحر ولدبیگی اعلام کرد؛ جایی که گفت:«ما همه برنده ایم، چون همه با روغن سرخ کردنی بهار الماس آشپزی کرده ایم». بهار الماس به عنوان برگزارکننده این رویداد، جوایز متعددی را به اعضای هر دو تیم و تماشاگران این چالش اهدا کرد.
ویدیوی این چالش را از اینجا ببینید.