وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

آقا، اگه به همسرت گیر میدی منتظر این اتفاقات باش

آقا، اگه به همسرت گیر میدی منتظر این اتفاقات باش

برخی از آقایان همیشه در حال بهانه جویی و گیر دادن های بی مورد هستند. رفتارهای اشتباه این مردان اثرات بدی بر زندگی و همسرشان دارد.

عواقب جدی گیر دادن های بی مورد مرد به همسرش

احتمالا در اطراف خود مردهای ایرادگیر را دیده اید، مردهایی که همیشه در حال ایراد گرفتن و بهانه جویی هستند و نقاط مثبت همسر خود را نادیده گرفته و تمام مشکلات زندگی را به همسرشان ربط داده و نقاط ضعف او را به رخش می کشند.

این مردها که دائم در حال گیردادن، غر زدن و ایرادگرفتن هستند، باید منتظر عواقب و بلایی که با ایرادگیری سر همسرشان می آورند، باشند. در این بخش از خانواده پلاس پلاس وی شما را با عواقب ایرادگیری همسر و رفتار صحیح با همسر ایرادگیر آشنا می کنیم.

تاثیر مردهای ایراد گیر بر همسرانشان

بهانه جویی های مداوم و ایرادگیری های زیاد با عواقب زیادی همراه است که عبارتند از:

دعوا و جر و بحث

زندگی با مردان ایرادگیر بسیار سخت است. آقایان با گیر دادن های الکی حس عصبانیت، کم حوصلگی و لج بازی را در همسرشان تقویت می کنند. زنانی که با همسران ایرادگیر مواجه می شوند، گاهی از خود عکس العمل تند نشان داده و کار همسر خود را تلافی می کنند و اینگونه زندگی آنان دچار تنش و دعوا خواهد شد.

گیر دادن همسر

جدایی

همه انسان ها کامل نیستند و یقینا مردان ایراد گیر نیز ایرادهایی دارند. برخی از خانم ها نمی توانند تحمل کنند که کسی مداوم از آنها ایراد بگیرد پس شروع به ایرادگیری از همسر کرده و دچار اختلاف شدید با همسر شده و گاهی این دعواهای زناشویی همراه با قهرهای طولانی مدت شده و ممکن است به جدایی ختم شود.

از دست دادن اعتماد به نفس

زنانی که همسرشان مداوم از آنها ایراد می گیرد، سعی می کنند ایرادهای خود را برطرف کنند اما هیچ وقت نمی توانند برای همسرشان کامل شوند و بعد از مدتی همه تلاش ها را بی نتیجه می بینند و زیر بار ایرادگیری های همسرشان روحیه خود را می بازند و اعتماد به نفس شان را از دست می دهند.

افسردگی

زنانی که با همسران ایرادگیر مواجه می شوند، نمی توانند به راحتی احساسات خود را بیان کنند و یک عصبانیت نهفته همیشگی از همسرشان دارند که به طور مستقیم در روابط زناشویی شان تاثیر منفی دارد. این زنان اعتماد به نفس شان را از دست می دهند و به دلیل بروز ندادن عصبانیت و خشم خود دچار افسردگیهای مزمن می شوند.

افسردگی

از بین رفتن انگیزه پیشرفت

از لحاظ روحی و اخلاقی ، مادی و جسمی، هیچ پیشرفتی بدون تشویق حاصل نمی شود. مردانی که از همسرشان مداوم ایراد می گیرند و دایم در حال شمردن نقاط ضعف آنها هستند، هیچ وقت آنها را تشویق نمی کنند زیرا نقاط مثبت آنها را نمی بینند.

همسر این نوع آقایان هرچه تلاش می کنند بهتر باشند اما باز هم با ایرادگیری مواجه می شوند، انگیزه خود را برای زندگی از دست داده و انگیزه پیشرفت در آنها از بین می رود.

فراموش کردن خود

خانم هایی که همسر ایراد گیر دارند، گاهی فکر می کنند، هرچه همسرشان درباره آنها می گوید درست است و آنها نمی توانند از پس هیچ کاری بر آیند. این خانم ها در زندگی همیشه احساس تنفر نسبت به خود داشته و خود را سرزنش می کنند. فردی که خود را دوست ندارد، برای پیشرفت و موفقیت در زندگی تلاش نمی کند.

کاهش امید به زندگی

خانم هایی که همسرشان تنها نقاط ضعفشان را می بیند، دچار کاهش اعتماد به نفس شده و فکر می کنند نمی توانند از پس هیچ کاری بر آیند. این خانم ها انگیزه پیشرفت را از دست داده و امید به زندگی در آنها کاهش می یابد.

کاهش اعتماد به نفس

خیانت

مردهای ایرادگیر معمولا در حال ایراد گرفتن هستند و تمام مشکلات زندگی را به همسرشان ربط می دهند، به ندرت به همسران شان محبت می کنند، آن را لطف به حساب می آورند و سر همسرشان منت می گذارند.

آنها به ایراد گرفتن و ندیدن خوبی ها عادت کرده اند و فکر می کنند اگر از همسرشان تعریف کنند، دیگر خوب عمل نمی کند و رفتارش بد می شود. همسر افراد ایرادگیر به دلیل نادیده گرفته شدن نقاط قوت و رفتارهای مثبتشان دچار کمبود محبت می شوند و ممکن است به سوی فردی که به او بها داده و محبت می کند، روی آورد.

وسواس

یکی از پیامدهای زندگی با مردان ایرادگیر، ایجاد وسواس خفیف و یا گاهی شدید در همسر آنهاست. مبتلایان به وسواس به سبب اندیشه های ناخواسته و ناراحت کننده که مدام به ذهنشان خطور می کند، رنج زیادی می کشند و برای کنترل این رنج، بدون این که از آن صحبت کنند رفتارهایی تکراری از خود بروز می دهند.

عمل نکردن به وظایف مادری

همسر افراد ایرادگیر اگر راه حلی برای ایرادگیری همسرشان نیاندیشند و راه برخورد با او را ندانند، دچار مشکلات شخصیتی و رفتاری می شوند و با مشکل روحی و عدم رضایتی که از زندگی زناشویی خود دارند، مادران خوبی نیز نخواهند شد و نمی توانند راحت و درست به وظایف مادری خود عمل کنند.

عمل نکردن به وظایف مادری

رفتار صحیح با همسر ایرادگیر

  1. جنگ و دعوا راه نیاندازید و وارد حاشیه های بیخود نشوید و در پی دفاع کردن و آغاز مبارزه کلامی نباشید.
  2. خونسردی خود را حفظ کنید و نقد و ایراد جویی همسرتان را بررسی نکنید.
  3. بر روی رفتار و احساسات خود کنترل داشته و احساسات تند برانگیخته شده را نادیده بگیرید.
  4. با خودتان روراست باشید و بیاندیشید آیا کار یا رفتاری نموده اید که او آزرده است؟
  5. حد و حدود برای همسرتان تعیین کنید و مشخص کنید اجازه ی چه رفتارهایی از دیگران را نسبت به خود می دهید.
  6. طرف مقابل را متهم نکنید.
  7. در زمان تعیین نمودن حد و حدود، برای اینکه همسرتان حرف های شما را درک کند، جدی و محکم باشید اما تن صدایتان را بالا نبرید.
  8. اگر خودتان قادر به حل این مشکل نیستید، از یک مشاور کمک بگیرید.

هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع