وی فور یو
12 ماه پیش / خواندن دقیقه

آموزش تزیین باغچه با سنگ های مصنوعی

آموزش تزیین باغچه با سنگ های مصنوعی

حتما دیزاین باغچه های صخره ای که در گوشه و کنار شهر و یا در خانه دوستان تان دیده اید، دل شما را هم برده است و با خود فکر کرده اید از کجا باید این سنگ ها را تهیه کنید؟

چگونه سنگ هایی مصنوعی بسازیم

تزیین کردن باغچه با سنگ های رنگی کوچک و بزرگ و مجسمه های سنگی باعث می شود تا شما باغچه خاص و منحصر به فردی را داشته باشید و توجه هر بیننده ای را به سوی باغچه خود جلب نمایید.

امروز به شما آموزش می دهیم به جای استفاده از سنگ های واقعی، که پیدا کردن و حمل آن ها تا خانه مصیبت است، با سنگ هایی مصنوعی باغچه تان را تزیین کنید. این سنگ ها ظاهری درست مانند سنگ های طبیعی دارند!

سنگ مصنوعی چیست

تکنولوژی تولید سنگ مصنوعی از سال 1960 در ایتالیا پدید آمد و در همان دهه اولین کارخانه تولید سنگ مصنوعی در این کشور شروع به فعالیت کرد. ایده پدید آمدن سنگ مصنوعی از آنجا شکل گرفت که طراحان و آرشیتکت ها به منظور هر چه زیباتر کردن و چشم نوازتر کردن فضاها اعم از فضاهای درونی و بیرونی ساختمان ها و کف پوش ها و محوطه سازی های بیرونی نیاز به سنگ هایی با فاکتورهای مورد نظر خویش را احساس می کردند به علاوه پیشرفت صنعت ساختمان و سلیقه های مختلف این نیاز را بیان می کرد که سنگ هایی با طرح های مختلف و فاکتورهای فیزیکی و مکانیکی، کیفیت بالا و قیمت مناسب باید در دسترس باشد.
بدین ترتیب با رشد جمیعت جهان و متفاوت شدن سلیقه ها سنگ های طبیعی پاسخگوی این نیاز انسانی و سلیقه ای نبودند. لذا ترکیبات مواد برای ساخت سیمای جدید با زیبایی خاص و نمای یکدست و بدون تغییر در رنگ و طرح به کار گرفته شد. گرچه مواد اولیه تولید سنگ های مصنوعی از اجزای سنگ های طبیعی تهیه می شود ولی امکان تعیین رنگ و طرح مورد نظر با افزودن رنگدانه ها و به کار بردن جنس های مختلف در سنگ های مصنوعی وجود دارد.
امکان به کارگیری اجزای مختلف از جمله قطعات فلزی، دانه های فسیلی، قطعات سنگ های قیمتی در ساختار سنگ مصنوعی سبب هر چه زیباتر شدن و منحصر به فرد شدن طرح ها ومدل های سنگ مصنوعی است. همچنین سطوح مختلفی برای سنگ های مصنوعی می توان ایجاد کرد .
 به این سنگ ها نگاه کنید، باورتان می شود مصنوعی باشند! امروز به شما یاد می دهیم به راحتی آب خوردن، سنگ هایی سبک، مثل پر کاه بسازید!

برای ساخت سنگ مصنوعی به چه موادی نیاز داریم؟

– سیمان پرتلند (و یا سیمان معمولی)

– پیت خزه اسفاگنوم

– پرلیت

– موادی حجیم و سنگین مانند یونولیت، روزنامه مچاله شده و یا کارتن

– توری مرغی

– دستکش کار

– دستکش ظرف شویی

– سیم چین

– بیلچه باغبانی

– ظرف پلاستیکی یک بار مصرف

– برس نرم

شروع کنیم!

مرحله اول

برای ایجاد چهارچوب سنگ تان باید ماده حجیمی که فراهم کرده اید را درون توری مرغی بپیچید. من از یونولیت استفاده کردم. یونولیت را به قطعات کوچک بشکنید و آن ها را روی هم قرا دهید تا شکل کلی سنگ تان درست شود. تکه ای توری مرغی، بزرگ تر از اندازه یونولیت ها ببرید و مانند شکل آن را دور یونولیت ها بپیچید و در زیر کار آن را به هم گره دهید تا باز نشود و یوولیت ها را محکم نگه دارد.

فراموش نکنید که در هنگام کار با توری مرغی، دستکش کار بپوشید.

مرحله دوم

خب حالا خمیره اصلی سنگ مان را درست می کنیم. برای این کار، 1 قسمت سیمان پرتلند را با 1 ٫ 5 قسمت پیت خزه اسفاگنوم و 1 ٫ 5 قسمت پرلیت در ظرف بزرگی به خوبی مخلوط کنید. برای مخلوط کردن مواد دستکش ظرف شویی بپوشید. بر طبق این نسبت، هر چقدر خمیره که سنگ تان لازم دارد حاضر کنید. به اندازه نصف فنجان آب به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا رطوبت به همه جای آن برسد. مخلوط را با بیلچه باغبانی هم بزنید و به آن، در مقادیر کم، آب اضافه کنید تا هنگامی که چسبندگی آن به حدی باشد که به راحتی بتوان آن را گلوله کرد. مراقب باشید آب بیش از حد به مخلوط اضافه نکنید.
مرحله سوم

حالا سیمانی که آماده کرده اید را بر روی یونولیت ها و سیم مرغی بریزید و سنگ تان را شکل دهید. توجه کنید که همه قسمت های سیم مرغی و یونولیت را به خوبی با سیمان بپوشانید. سیمان را به خوبی فشار دهید تا مطمئن شوید از روی کار نمی ریزد. وقتی روی کار را کاملا بپوشاندید، آن را برگردانید و زیر آن را هم با سیمان بپوشانید.
نکته:اگر نمی خواهید که کف سنگ تان صاف بماند و مصنوعی به نظر برسد، ابتدا اجازه دهید قسمت بالای آن خشک شود و سپس به قسمت زیرین هم پستی و بلندی دهید.

مرحله چهارم

خب! وقتی همه سنگ تان را با سیمان پوشاندید، وقتش رسیده که به آن ظاهری طبیعی تر دهید. برای این کار از این 2 روش ساده استفاده کنید:

1- با استفاده از انگشتان تان درون سنگ گودی و فرورفتگی ایجاد کنید.
2- روش دیگر این است که با استفاده از بیلچه، لبه ها و خط هایی روی سنگ تان ایجاد کنید.

بد نیست برای ایده گرفتن، عکس سنگ های طبیعی را در اینترنت سرچ کنید و از آن ها کمک بگیرید.

مرحله پنجم

وقتی کار شکل دادن سنگ تان هم تمام شد، وقتش رسیده که حداقل 48 ساعت صبر کنید تا به طور کامل خشک شود.

مرحله ششم

بعد از 48 ساعت سنگ تان باید خشک و آماده برای قرارگیری در باغچه باشد. البته قبل از اینکه آن را در باغچه بگذارید یک کار دیگر هم دارید. با استفاده از یک برس نرم آن را برس بکشید تا هر گونه گرد و خاک و لبه های تیز و اضافه از میان برود.

نکته:بعد از اینکه سنگ تان خشک شد و در باغچه قرار گرفت، رنگ آن شروع به کم رنگ شدن می کند. اگر می خواهید رنگ پر رنگ تری داشته باشد، می توانید از رنگ های مخصوص سیمان استفاده کنید. سنگ تان را در میان گیاهان قرار دهید و از آن لذت ببرید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع