آموزش پوست کندن آسان آناناس
یک آناناس تازه و رسیده مزه شیرینی بسیار عالی دارد و از آناناس های کنسرو شده بسیار خوشمزه تر می باشد . البته بسیاری از افراد ترجیح می دهند که از آناناس های کنسروی استفاده کنند زیرا پوست کندن آناناس برایشان سخت می باشد اما اگر این کار را از روش صحیح انجام دهید، می توانید به راحتی پوست آن را جدا کنید.
اول از همه هنگام خرید آناناس باید آن را که سفت تر می باشد، انتخاب کنید. همچنین پوست آناناس باید طلایی و قهوه ای باشد و کمی به سبز بزند . مراقب باشید که سبز بودن آن بیش از حد زیاد نباشد.
برگ های آن نیز باید نسبتاً شل باشند اما مراقب باشید که برگ های پلاسیده و قهوه ای انتخاب نکنید. چنین آناناسی رسیده محسوب می شود و طعم و بوی بسیار عالی خواهد داشت . با این بخش از پلاس وی همراه باشید تا روش ساده و آسان پوست کندن آناناس را بیاموزید.
آموزش پوست کندن آناناس با چاقو
1. برای پوست کندن آناناس به یک چاقوی بلند نیاز دارید.
2. اول از همه باید سر و ته آناناس را با چاقو بگیرید. همچنین می توانید برگ ها را با پیچاندن و یا با برش چاقو جدا کنید و سپس حدود یک سانت از بالا و پایین آناناس جدا کنید . بسیاری از افراد از سر جدا شده آناناس همراه با برگ به عنوان دکور روی میز خود استفاده می کنند.
3. سپس آناناس را ایستاده روی سینی قرار دهید . زمانی که ته آناناس را ببرید این میوه به راحتی روی سینی قرار می گیرد و نمی افتد. حال به گوشه های آناناس دقت کنید. این گوشه ها معمولاً مزه گس و نامطلوبی دارند و باید جدا شوند.
4. گوشه های اطراف آناناس شبیه چشم می باشد. باید چاقو را به گونه ای قرار دهید که این گوشه ها کاملاً جدا شوند . در واقع با برش نهایی، آناناس شما گوشه دار می شود و دیگر حالت دایره ای نخواهد داشت. البته باید مراقب باشید که این برش شما بیش از حد از این چشم ها فاصله نگیرد زیرا میوه شما هدر خواهد رفت.
5. اولین برش باید تا انتها ادامه داشته باشد و کل قد آناناس برش داده شود.
6. حال قسمت های دیگر آناناس را نیز به همین منوال برش دهید . باید همین کار را برای گوشه ها یا همان چشم های دیگر آناناس تکرار کنید که معمولاً هر برش شما زاویه 45 درجه با برش دیگر برقرار می کند . البته همانطور که گفتیم، نباید بیش از حد پیش بروید و گوشت آناناس را جدا کنید.
7. حال که پوست آناناس شما به طور کامل جدا شده است ، باید به دنبال قسمت های اضافی یا همان چشم هایی باشید که از دید شما پنهان مانده بودند . اگر مایلید که آناناس را به صورت حلقه خورد کنید ، می توانید مرکز آن را در بیاورید و آن را با ضخامت مد نظر خود خورد کنید یا اینکه به جای آن می توانید آناناس را اول حلقه ای برش دهید و سپس مرکز را جدا کنید ، ترتیب این دو کار بر عهده خودتان می باشد.
8. درآوردن هسته مرکزی آناناس . اگر مایلید که کل هسته را جدا کنید ، باید آناناس را به چهار قسمت تقسیم کنید و برش دهید . از بالای آناناس خطی شبیه به + بکشید و از روی خط تا انتها برش دهید تا چهار قسمت مساوی داشته باشید.
9. حال برای خارج کردن قسمت مرکزی یا هسته آناناس، باید یکی از این چهار قسمت را از وسط به صورت سراسری برش دهید. وسط آناناس که باید جدا شود، کاملاً قابل تشخیص می باشد زیرا بافت متفاوتی دارد و رنگ آن نیز روشن تر است . برای سه قسمت باقیمانده نیز همین کار را تکرار کنید.
10. حال قسمت باقی مانده را به صورت نگینی خرد کنید . الان دیگر هسته یا مرکز آناناس را در آورده اید و می توانید به راحتی از طعم آن لذت ببرید . اگر قصد دارید که آن را بعداً میل کنید ، حتماً تکه های خرد شده را در ظرف در بسته بدون منفذ داخل یخچال قرار دهید.