وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

اساسی ترین مشکلات سیستم عامل اندروید به همراه راه حل

اساسی ترین مشکلات سیستم عامل اندروید به همراه راه حل

اندروید یکی از محبوب ترین سیسم عامل های جهانی است که در این گزارش از پلاس وی با مشکلات اساسی اکثر گوشی های اندرویدی به همراه راه حل آشنا خواهید شد.

با مشکلات اندروید و راه حل های آن آشنا شوید

همان گونه که می دانید سیستم عامل اندروید، یکی از مهم ترین سیستم عامل های جهانی است چرا که اکثر گوشی های هوشمند از این سیستم عامل استفاده می کنند که این روزها شاهد آخرین نسخه اندروید یعنی اندروید 10 در سیستم عامل های مختلف هستیم که برای رسیدن به این موقعیت جهانی راه ها و روزهای سختی را پشت سر گذاشته است و بعد از تلاش های مختلف موفق به جلب نظر افراد زیادی به اندروید شدند.

با این حال این سیستم عامل دارای برخی مسائل و مشکلاتی است که قطعا هر یک از ما با آنها روبرو شده ایم و به همین دلیل بعد از روبرو شدن با این مسائل، هیچ راه حلی به نظر ما نخواهد رسید و ممکن است با هزینه های بسیار زیادی روبرو شویم که باید به تکنسین های این زمینه پرداخت شود. از این رو ما قصد داریم در این گزارش از پلاس وی شما را با مشکلات رایج اندروید و راه حل های آن به شما معرفی کنیم. همراه ما باشید.

مشکلات اندروید

توجه : تقریبا اکثر مشکلاتی که در نسخه های قدیمی اندروید وجود داشتند، در نسخه های امروزی وجود ندارند و برخی دیگر هنوز وجود دارند و مواردی که در زیر به آنها اشاره شده است، تقریبا اندرویدهای مختلف را تحت پوشش قرار داده است.

1- خاموش شدن گوشی بعد ار رسیدن باتری به 30 درصد

شاید تا به حال یا خودتان یا اطرافیان شما رخ داده است که گوشی کاملا سالم است و اما وقتی به شارژ 30 درصد میرسد فورا خاموش می شود و باید مجددا آنرا به شارژ متصل کنید! این مشکل در بعضی از گوشی های سامسونگ و پیکسل 3 دیده شده است که اکثر کاربران حتی از شارژ 100 تا 30 درصد را با سرعت کاهش بالا یاد کردند که در برخی گوشی ها هم در 20 درصد خاموش می شود.

راه حل های کاربردی :

  • برای تعداد معدودی از کاربران علت اصلی خاموش شدن ناگهانی گوشی، وجود برنامه ثالثی است که با جابجایی به حالت safe mode می توانید ریشه مشکل را پیدا کنید. بنابراین اگر شما از کاربرانی هستید که در گوشی خود چندین برنامه نصب کرده اید، توصیه می شود تا برنامه هایی که از گوگل پلی دانلود نکرده اید را حذف کنید. اگر باز هم مشکل درست نشد، باید گوشی را ریست کنید.
  • گاها ممکن است ریشه مشکل در ارتباط با مشکلی که برای باتری گوشی رخ داده است، باشد که بیشتر برای گوشی هایی که در یکی دو سال اخیر ساخته شده اند ممکن است رخ دهد. راه حلی این مورد هم تماس با گارانتی شرکت سازنده است که نتیجه گفتگو شما تعویض باتری یا تعویض گوشی در صورت وجود گارانتی خواهد بود.

2- کار نکردن دکمه پاور گوشی

گاها ممکن است این مشکل برای هر یک از ما پیش بیاید که با گوشی کار می کنیم و سپس گوشی را در جیب یا کیف قرار می دهیم و بعد از آنکه می خواهیم گوشی روشن شود، دیگر روشن نمی شود که "forced sleep" گفته می شود و هر چقدر دکمه پاور را فشار می دهید گوشی روشن نمی شود!! در عوض بعضی از کاربران مجبور هستند تا 10 ثانیه دکمه پاور را نگه دارند تا گوشی روشن شود.

راه حل های کاربردی :

  • راه اندازی مجدد گوشی با نگه داشتن دکمه پاور به مدت 10 ثانیه، می تواند این مشکل را بطور موقت برطرف کند. با این حال این یک راه طولانی مدت نیست و با عرضه آپدیت جدید برای گوشی شما، برطرف خواهد شد.
  • برخی از کاربران معتقد هستند که برنامه های screen protector از عوامل این گونه مسائل می باشند که باید حذف کنید.
  • اگر گوشی شما "Always on diplay" دارد، با روشن گذاشتن  آن می توانید از این مشکل جلوگیری کنید.
  • در گوشی های پیکسل با غیر فعال کردن Active Edge این مشکل تا میزان مهمی قابل حل خواهد شد.

3- شناسایی نشدن سیم کارت در گوشی

شما سیم کارت را وارد گوشی می کنید ولی گوشی سیم کارت را شناسایی نمی کند. حتی وقتی سیم کارت را عوض می کنید، باز هم سیم کارت شناسایی نخواهد شد.

راه حل های کاربردی :

  • شاید این مشکل موقتی باشد که حتی شاید در طی چند دقیقه درست شود. اگر درست نشد، گوشی را ریستارت کنید.
  • برخی از کاربران متوجه شده اند که وقتی با وای فای و داده های گوشی به اینترنت وصل می شوید، این مشکل برطرف خواهد شد.

4- کاهش باتری گوشی با استفاده از گوگل

برخی از کاربران متوجه این شده اند برنامه گوگل می تواند به میزان زیادی از باتری گوشی شما را تحت تاثیر قرار دهد و میزان درصد باتری کاهش پیدا کند. این موضوعی است که تقریبا در اکثر گوشی های اندرویدی نمایان شده است که تقریبا تاثیر منفی را بر روی باتری گذاشته است. با این حال این مشکل شاید یکی از مشکلات اصلی گوگل در طی سال های اخیر بوده باشد.

راه حل های کاربردی :

  • وارد تنظیمات گوشی شوید و سپس از بخش Apps برنامه google را انتخاب کنید و در قسمت storage بر روی clear cache کلیک کنید.
  • اگر شما هر روز ساعات زیادی صرف استفاده از وای فای می کنید، قطعا کاهش شارژ گوشی شما به دلیل اتصال به وای فای یا داده های گوشی می باشد.
  • در تنطیمات گوشی، عبارت "background data usage" را سرچ کنید و آنرا غیرفعال کنید و اگر وجود نداشت بگذرید.
  • گاها می تواند مانند یک باگ باشد که با بروزرسانی های نرم افزاری می تواند از بین برود.

5- مشکل کابل شارژر

یکی از مهم ترین مشکلاتی که ممکن است کاربران گوشی های اندروید با آن روبرو شوند، کابل های شارژر باشد که گاها کار نمی کنند و گاها کار می کنند و ولی خیلی ضعیف گوشی را شارژ می کنند. بنابراین این کابل را در گوشی های دیگر تست کنید و در صورت خراب بودن، یک کابل اورجینال و جدید تهیه کنید.

راه حل های کاربردی :

  • اکثر اوقات مشکل از خود کابل هستش و توصیه ای که داریم این است که در گوشی های دیگر تست کنید.
  • اگر وقت دارید، چند دقیقه ای زمان برای تمیز کردن پورت ورودی شارژر به گوشی کنید.
  • کابل دوم اورجینال و شرکتی داشته باشید.
  • شاید یک برنامه در این زمینه مشکل به وجود آورده باشد. بهترین کار این است که گوشی را به حالت Safe mode تغییر دهید و ببینید که مشکلی ایجاد می شود یا خیر. اگر در این حالت بدون مشکل شارژ شد، نشان دهنده برنامه مخرب است.
  • اگر هیچ کدام از روش های بالا کاربرد نداشت، مشکل از پورت ورودی گوشی است که می توانید تعویض کنید.

6- مشکلات مربوط به باتری گوشی و عملکرد آن

اگر جدیدا متوجه این شده اید که گوشی شما کند شده است و به خوبی کار نمی کند و برای اینکه یک برنامه را اجرا کند، چند دقیقه طول می کشد، چند مرحله عیب یابی وجود دارد که می توانید طی کنید. بسیاری از مراحل ذکر شده در زیر اغلب می توانند به مشکلات تخلیه ناگهانی باتری کمک کنند. اما چنین مشکلاتی به نظر میرسد که همیشه جزئی از مشکلات اندروید"android problems" بوده و خواهند بود!

  •  گوشی را ریستارت کنید
  • از بروزرسانی آپدیت های گوشی مطلع شوید و یا حتی می توانید آپدیت اتوماتیک را نیز فعال کنید.
  • فضای ذخیره گوشی را بررسی کنید چرا که وقتی مقدار فضای گوشی کمتر از 10 درصد می شود، گوشی هنگ خواهد کرد.
  • برنامه هایی که از گوگل پلی دانلود نکرده اید را بررسی کنید.
  • برنامه های پس زمینه ای که اصلا از آنها یکبار هم استفاده نکرده اید و نمی کنید، در حالت force stop بگذارید.
  • اگر هیچ روشی به شما کمک نکرد، تنظیم کارخانه می تواند به شما کمک کند.
  • اگر نمی خواهید اطلاعات شما از بین بروند، از آنها نسخه پشتیبان تهیه کنید و به تکنسین گوشی بسپارید تا مشکل را برطرف کند.

 


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع