اطلاعات مفیدی که در ثبت شرکت به دردتان می خورد
شرکت از اجتماع 2 یا چند نفر شریک یا سهامدار و یا موسس با اهداف مشترک (معمولا تجاری) تشکیل می شود که بر اساس نوع آن اعضا یا شرکا سود حاصله را بین خود طبق اساسنامه تقسیم می کنند.
در ایران 7 نوع شرکت داریم که در این بین بیشتر شرکتهایی که اداره ثبت اسناد در املاک کشور به ثبت می رسند شرکت سهامی عام و خاص و مسئولیت محدود و تضامنی می باشند.
برای ثبت شرکت ابتدا باید هدف و موضوع فعالیت خود را مشخص کنید تا ببینید چه شرکتی مناسب کسب و کار شما می باشد.
هر شرکتی برای ثبت نیاز به نام دارد ، نام شرکت باید شرایط زیر را داشته باشد:
- دارای ریشه فارسی باشد یعنی در فرهنگ لغات دهخدا یا معین موجود باشد.
- تکراری نباشد و قبلا به ثبت نرسیده باشد. به صورت حروف باشد. سه سیلابی باشد .
- از اسامی خاص نباشد .
- از اسامی شعرا و دانشمندان و کاشفان معاصر نباشد .
- مخالف شئونات اسلامی و نظم عمومی و اخلاق حسنه نباشد.
آیا حوصله ی ثبت برند ندارید؟
برای این کار بد نیست کارتان را به کارشناسانی که سال هاست در زمینه ثبت برند فعالیت می کنند؛ بسپارید. کارشناسان ثبت فردا تمامی مراحل کار را برایتان انجام خواهند داد و شما فقط کافی است که مدارک لازم را برای ما ارسال کنید. در کمترین زمان و با کمترین هزینه برند شما به ثبت خواهد رسید.
آیا واقعاً داشتن کارت بازرگانی لازم است؟
مطابق ماده 3 قانون صادرات و واردات هر شخص اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی برای صادرات و واردات خود نیاز به داشتن کارت بازرگانی دارند که این کارت از طریق اتاق بازرگانی با یکسری شرایط خاص اخذ خواهد شد. کارت بازرگانی به هر 2 صورت حقیقی و حقوقی قابل اخذ می باشد به شرایط آن که کلیه شرایط برای هر دو شخص (حقیقی و حقوقی) مهیا باشد یعنی یک شخص می تواند هم به عنوان مدیرعامل یک شرکت بازرگانی اخذ کند و هم به عنوان یک شخص تاجر نسبت به اخذ کارت بازرگانی اقدام نماید.
کلیه افراد می توانند پس از گذراندن مراحل لازم (شرکت در کلاس¬های آموزش) و تکمیل مدارک در صورت داشتن شرایط لازم اقدام به اخذ کارت بازرگانی نمایند.
آیا مطمئنید که می دانید برند چیست؟
بنا به تعریفی که انجمن بازاریابی امریکا ارائه نموده، برند یا نمانام اشاره دارد به یک نام، عبارت، طرح، نماد یا هر ویژگی دیگری که خدمات یا فروشنده محصولی خاص را مشخص می کند.
که ارائه دهنده مذکور به وسیله آن نام از دیگر محصولات و خدمات مشابه متمایز می گردد.
عبارت و عنوان قانونی ای که برای برند استفاده می شود، نشان تجاری است.
به مجموعه گره های عقلی، ذهنی یا تداعیات کارکردی، احساسی، که ذهن بازار هدف را اشغال نموده برند گفته می شود.
از مزایا و فواید یک برند خوب، تداعی معانی و برقراری ارتباط با تصاویر و نشانه ها است.مبنای تصمیم گیری برای خرید یک برند، فواید و مزایای آن می باشد.
آن چیزی که مخاطب با شنیدن، دیدن، حس کردن و یا هرگونه ارتباطی با آن صفات و ویژگی های آن را در ذهن خود تداعی می کند برند است.
برند شامل همه احساسات، ویژگی ها و مفاهیمی است که به یک نام گره خورده است؛ برند، برداشت افراد از یک نام است.
در فارسی واژه برند معمولا برای اشاره به محصول یا خدمتی به کار می رود که ارزش اعتباری و اجتماعی بالایی داشته باشد.
به بیان دیگر برند دارای ماهیت اجتماعی است و برندهای قدرت مند آن هایی هستند که افراد نسبت به آن ها حس مالکیت دارند و برای مثال می گویند:«این برند، اسم برند دلخواه من است».
نمانام های برتر می توانند هیجان و عواطف مصرف کنندگان خود را برانگیزند و مشتریان نیز به این نام ها اعتماد داشته و از آنها انتظار خلق ایده های برتر و نوآوری در محصولاتشان را دارند.
در این راستا موضوع وفاداری به برند از مهمترین موضوعات موردتوجه شرکتها می باشد و شرکتها همواره به دنبال راههایی برای کسب و جلب وفاداری مشتریان می باشند.
یکی از مهمترین معیارهای وفاداری به برند، عامل یادآوری و بازآوری برند با گروه کالایی خاص می باشد که زمینه را برای خریدهای مجدد مشتریان فراهم می آورد.
از مهمترین عناصر بازاریابی و موفقیت یک شرکت علامت تجاری یا برند آن است و شمایلی است که سازمان یا شرکت شما را معرفی کرده و آنچه را که هستید را در ذهن بینندگان و مشتریان تداعی می نماید.
آیا دانستن ثبت تغییرات شرکت لازم است؟
ثبت تغییرات شرکت یکی از فاکتورهایی است که باید حتما بعد از ثبت شرکت بر آن تسلط کامل داشته باشیم تا در آینده اگر خواستیم تغییراتی در شرکتمان ایجاد کنیم، مشکلی برای شرکتمان پیش نیاید و تغییراتمان قانونی باشد.
این تغییرات شامل مواردی چون تغییر سرمایه به عبارتی افزایش یا کاهش آن، تغیر نام، تغییر موضوع فعالیت، تغییر آدرس، تبدیل سهام به بانام و یا بی نام، افزایش یا کاهش تعداد مدیران و اعضای هیئت مدیره، تغییر در حد نصاب لازم جهت تشکیل مجامع، تعیین اعضا و هیئت مدیره و انحلال شرکت است.
اگر می خواهیم تغییراتمان مورد قبول قانون باشد و بعدها برای شرکت در مقابل افراد حقیقی و حقوقی به هیچ مشکلی بر خورد نکنیم. یا باید تغییرات شرکتمان را به تصویب مجمع عمومی عادی برسانیم و یا در مجمع عمومی فوق العاده آن ها را مورد بررسی قرار دهیم. و سپس مراحل ثبت تغییرات را در اداره های مربوطه انجام دهیم.
چرا مناطق آزاد به وجود آمدند؟
بهتر است در ابتدا نگاهی به تعریف دقیق مناطق آزاد بیندازیم:“منطقه تجاری آزاد، قلمرو معینی است که غالبا در داخل یا مجاورت یک بندر واقع گردیده و در آن، تجارت آزاد با سایر مناطق جهان مجاز شناخته شده است. کالاها را می توان بدون پرداخت حقوق و عوارض گمرکی، از این منطقه خارج یا به آن وارد نمود.” اگر بخواهیم ساده تر بیان کنیم، منطقه آزاد مکانیست که با توجه به قوانین وضع شده، مبادلات خارجی در آن ساده تر از باقی نقاط کشور انجام می شود.
وجود این مناطق به دلیل این است که کشور بیشتر به سمت رشد اقتصادی پیش برود. با ورود سرمایه های خارجی و به تبع آن تکنولوژی و فناوری های پیشرفته زمینه های رشد در این مناطق ایجاد شده و سرمایه گذاری ها باعث پیشرفت کل کشور می شود. علاوه بر تسهیل ورود تاجران خارجی به کشور بدون مراحل دست و پا گیر به همراه بسیاری از قوانین تسهیل کننده برای تاجران ایرانی، مناطق آزاد به مناطقی پویا در زمینه اقتصادی تبدیل و تعداد زیادی فرصت های شغلی جدید ایجاد می کنند. در ایران مناطقی چون قشم، کیش، اروند، ارس، چابهار، ماکو و بندرانزلی از این مناطق به شمار می روند.
چرا باید نگران ثبت طرح صنعتی خود باشید؟
به دلیل گسترش تکنولوژی، بیشتر شدن رقابت شدید در بازار و مهمتر از همه استفاده شرکت ها از طرح و ایده های نو، اگر طرحی داشته باشیم که در شکل و فرم ظاهری یک محصول نوآوری داشته باشد، منطقی ترین کار ثبت سریع طرح است که جلوی هرگونه کپی برداری و سو استفاده از آن گرفته شود.