اهدای جوایز برگزیده های دومین جشنواره فیلم سلامت
اختتامیه دومین جشنواره فیلم سلامت شب گذشته یکشنبه پنجم شهریورماه 96 در تالار وحدت برگزار شد و برگزیده های این جشنواره جوایز خود را دریافت کردند. در این مراسم فیلم سینمایی زیر سقف دودی ساخته پوران درخشنده به عنوان بهترین فیلم دومین جشنواره فیلم سلامت انتخاب شد.
در آیین اختتامیه دومین جشنواره فیلم سلامت، برگزیدگان در بخش های مختلف با حضور جمعی از هنرمندان و مسئولان معرفی شدند.
جوایز دومین جشنواره فیلم سلامت اهدا شد
مراسم اختتامیه دومین جشنواره فیلم سلامت
اسامی برگزیدگان در بخش های مختلف به شرح زیر است:
برگزیدگان بهترین فیلم از نگاه انجمن های سلامت و پزشکی
* جایزه بهترین فیلم از نگاه انجمن اهدای عضو به فیلم « فصل نرگس » به کارگردانی نگار آذربایجانی رسید.
* جایزه بهترین فیلم انجمن امداد سرطان به مستند « پنجاه سالگی » به تهیه کنندگی مژگان صیادی و صبا ندایی اهدا شد.
* جایزه بهترین فیلم از نگاه انجمن اخلاق پزشکی به فیلم « آپاندیس » به کارگردانی حسین نمازی رسید.
دومین جشنواره فیلم سلامت برگزار شد
برگزیدگان بخش برنامه های تلویزیونی
* جایزه سوم/ تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار و جایزه نقدی، به صورت مشترک به عاطفه میرسیدی برای گزارش « دیابت محدودیت نیست » و یوسف سلامی برای مجموعه « بدون دخانیات » اهدا شد.
* جایزه دوم/ تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار و جایزه نقدی، به آزیتا رصافی برای برنامه تلویزیونی « آسمان مال من است » اهدا شد.
* جایزه اول/ تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار و جایزه نقدی، به هادی امیری و رها فرجی برای برنامه تلویزیونی « عصر واروونه » رسید.
* لوح زرین هیئت داوران، به همراه دیپلم افتخار و جایزه نقدی به آقایان داریوش فرضیایی ، مسلم آقاجانزاده و احمد درویشعلی پور برای مجموعه تلویزیونی « محله گل و بلبل» اهدا شد.
برگزیدگان بخش دانشجویی
* دیپلم افتخار و جایزه نقدی هیئت داوران، به فیلم « بلندگو » به کارگردانی بهنام اسدالهی رسید.
* جایزه سوم/ تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار و جایزه نقدی، به فیلم « بنگ بنگ » به کارگردانی احمد تراب پور اهدا شد.
* جایزه دوم/ تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخارو جایزه نقدی به فیلم «تردمیل » به کارگردانی بنفشه جاهد تعلق گرفت.
*جایزه اول/ تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار و جایزه نقدی به صورت مشترک به فیلم های « نسبت خونی » به کارگردانی حسین و پدرام امیری و فیلم « طبق عادت همیشگی » به کارگردانی محمد حمزه ای اهدا شد.
* لوح زرین هیئت داوران و دیپلم افتخار و جایزه نقدی به فیلم « آگهی فروش » به کارگردانی قصیده گلمکانی تعلق گرفت.
برگزیدگان بخش فیلم های مستند
* جایزه سوم/ تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار و جایزه نقدی به « پنجاه سالگی » به کارگردانی صبا ندایی رسید.
* جایزه دوم/ تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار و جایزه نقدی به صورت مشترک به فیلم « سحاب » به کارگردانی آرش لاهوتی و فیلم «سالسوس» به کارگردانی آریان عطارپور اهدا شد.
* جایزه اول/ تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخارو جایزه نقدی مشترکاً به فیلم مستند « آوانتاژ » به کارگردانی محمد کارت و فیلم « خان بی خوان» به کارگردانی هادی معصوم دوست تعلق گرفت.
جایزه پوران درخشنده در دومین جشنواره فیلم سلامت
برگزیدگان بخش فیلم های سینمایی
دیپلم افتخار ،لوح زرین و جایزه نقدی به « بیست و یک روز بعد » به کارگردانی محمد رضا خردمندان اهدا شد.
جایزه سوم/ تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار و جایزه نقدی به فیلم « شماره 17 سهیلا » به کارگردانی محمود غفاری وتهیه کنندگی امیر سیدزاده رسید.
جایزه دوم/ تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار و جایزه نقدی به « ملی و راه های نرفته اش » به کارگردانی تهمینه میلانی و تهیه کنندگی محمد نیک بین تعلق گرفت.
جایزه اول/ تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار و جایزه نقدی به « زیر سقف دودی » به کارگردانی وتهیه کنندگی پوران درخشنده تعلق گرفت.
جایزه ویژه هیئت داوران به « سوفی و دیوانه » به کارگردانی مهدی کرم پور رسید.
جایزه محمدرضا خردمندان در دومین جشنواره فیلم سلامت
حاشیه های اختتامیه دومین جشنواره فیلم سلامت:
آیین اختتامیه دومین جشنواره فیلم سلامت با نمایش تصاویری از جان فشانی شهید محسن حججی با شعار« ادامه دارد هنوز از کربلا تا امروز» آغاز شد.
دومین جشنواره ملی فیلم سلامت همزمان با سالروز ولادت ابن سینا طبیب حاذق ایرانی کار خود را آغاز کرد و مقارن با سالروز ولادت زکریای رازی دانشمند برجسته کشورمان به کار خود پایان داد.
در کلیپی که برای یادبود زنده یاد وحید نصیریان تهیه و نمایش داده شد، روانبخش صادقی، بهرام عظیمی، علی نوری اسکویی و همسر و فرزند او خاطراتی از همراهی با این هنرمند فقید انیمیشن را مرور کردند. کارگردان «قلب سیمرغ» پیش از مرگ اعضای بدن خود را اهدا کرده بود.
رضا رشید پور مجری مراسم نیز گفت:آنقدر همه چیز اینجا روی صحنه و پشت صحنه جدی است که من دارم می ترسم.
این مجری همچنین پیش از تقدیر از کتایون نجفی زاده بیان کرد:پیش از ماجرای پلاسکو امید عباسی قهرمان اهدای عضو بود. او ماسک و جان خود را برای نجات جان دیگران اهدا کرد. مگر می شود از عسل بدیعی هم هنگام صحبت از اهدای عضو یاد نکرد؟!
صبا ندایی بعد از دریافت جایزه خود برای فیلم «پنجاه سالگی» با حضور روی سن گفت:«پنجاه سالگی» فیلمی درباره همسرم بود. زمانی که او تنها 7 ماه فرصت زندگی کردن داشت. او یک هنرمند بود. من هم به عنوان عضو کوچکی از جامعه هنری تقاضا دارم به خدمات درمانی هنرمندان توجه شود. توان جسمانی و روحی ما در مدت بیماری همسرم تمام شده بود و نمی توانستیم در بیمارستان خصوصی او را بستری کنیم و در نهایت دو روز در اورژانس بیمارستان جلوی چشممان پرپر زد.
وی افزود:هنرمندان در شرایط خاصی توسط دولت به شکل ابزاری دعوت می شوند. خوشحالم معاونت اجتماعی در این زمینه دغدغه دارد.
این فیلمساز از ایازی برای ساخت یک درمانگاه ویژه هنرمندان تقاضای پیگیری کرد.
پوران درخشنده و تهمینه میلانی ضمن تقدیر از کتایون نجفی زاده رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان از این که صنفی دغدغه مند مورد تقدیر قرار گرفته است، ابراز خرسندی کردند.
داریوش فرضیایی(عمو پورنگ) بعد از دریافت جایزه ویژه جشنواره برای برنامه «محله گل و بلبل» در بخش برنامه های تلویزیونی گفت:امیدوارم جشنواره سلامت ادامه دار باشد و ما رفتیم نگویند:«به سلامت(با خنده)»
محمد کارت کارگردان فیلم «آوانتاژ» بعد از دریافت جایزه خود خطاب به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت:من در موسسه طلوع بی نشان ها کار کرده ام و ده سال یاور این موسسه بوده ام. از طرف 250 کارتون خواب زن و مرد از شما دعوت به بازدید از موسسه می کنم.
رخشان بنی اعتماد فیلمساز دغدغه مند اجتماعی بعد از نکوداشت خود در اختتامیه دومین جشنواره ملی فیلم سلامت گفت:اگر در 40 سال فیلمسازی ام از چیزی راضی بوده باشم اثربخشی با فیلم هایم است.
حاضران در سالن ایستاده به تشویق این هنرمند برجسته پرداختند. جهانگیر کوثری همسر وی، هوشنگ گلمکانی، فریدون جیرانی، منوچهر شاهسواری، حسن قاضی زاده هاشمی، هادی ایازی و ابراهیم داروغه زاده برای نکوداشت بنی اعتماد روی سن حاضر شدند.
رشید پور هنگام دعوت از وزیر بهداشت اعلام کرد که در نظر سنجی مردمی برنامه صبحگاهی خود توافق نظر جدی برای عملکرد مطلوب سه وزیر کابینه یازدهم محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه، زنگنه وزیر نفت و سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان آموزش پزشکی کشور وجود داشته است.
آذر معماریان همسر زنده یاد علی معلم در یادبود این سینماگر و منتقد فقید مورد تشویق ممتد حاضران قرار گرفت.
محمدرضا خردمندان بعد از دریافت جایزه خود در بخش سینمایی گفت:من از آقای وزیر در این فرصت تشکر می کنم که 16 سال پیش چشم من را عمل کردند و 16 سال است لذت زندگی بدون عینک را می چشم.
تهمینه میلانی بعد از دریافت جایزه خود برای فیلم نملی و راه های نرفته اش» گفت:این یک معجزه است که من فیلمی درباره خشونت خانگی می سازم و از جشنواره فیلم سلامت جایزه می گیرم. از آقای وزیر ممنونم.
پوران درخشنده نیز بعد از دریافت جایزه خود برای فیلم «زیر سقف دودی» خطاب به مخاطبان بیان کرد:شما هستید که فیلم می سازم و فیلم سازی را با عشق به مردم با محوریت بحث پیشگیری ادامه می دهم. مدتی ناراحت بودم که از این که طرح فیلمی ارائه کردم و رد شد. اما وزیر بهداشت اولویت اول خود را پیشگیری اعلام کردند و قرار است فیلم «هیس پسرها گریه نمی کنند» نیز ساخته شود.
محمدرضا فروتن داور بخش سینمایی جشنواره نیز درباره دغدغه هایش در حوزه سلامت عنوان کرد:خوشحالم که جشنواره فیلم سلامت به امر مهم سلامتی می پردازد. سوال من این است که چطور عده ای قهرمانانه با شرایط زندگی سخت، روزگار می گذرانند؟! روح می تواند به ذهن بعد بدهد و در هر شرایطی می توان تحمل کرد و به خواسته ها رسید. سلامت باید توام با شادمانی باشد و صرفا با نبود بیماری تعریف نمی شود.
فرشته طائرپور نیز در این مراسم خطاب به وزیر بهداشت بیان کرد:چشم آنانی را که عینک بدبینی دارند، نیز جراحی کنید.
استاد شهرام ناظری و حافظ ناظری در پایان مراسم به اجرای برنامه پرداختند.