افرادی که با وجود سندرم داون ، فردی موفق شدند
با گذشت زمان انسان های زیادی باور کردند که افراد مبتلا به سندروم داون هم می توانند کارهای بسیار بزرگی را رقم بزنند. به همین دلیل به خاطر ناتوانی هایی که دارند، نباید آنها را سرخورده کنیم. جالب است بدانید افراد مشهور زیادی هستند که مبتلا به سندروم داون بودند و به درجات بالا رسیدند که در این قسمت از پلاس وی آن ها را به شما معرفی می کنیم.
باچیلر
اولین فرد مبتلا به سندروم داون بود که در رای گیری کنسول زنان شرکت کرد و به مدت سه سال در سازمان حقوق اجتماعی و خانواده فعالیت می کرد. او عاشق مطالعه و کتاب خواندن بود. او امید تازه ای را به مبتلایان سندروم داون بخشید و در زندگی این افراد ناتوان، تغییرات بسیار مهمی را ایجاد کرد.
مگان مک کورمیک
اولین شخص مبتلا به سندروم داون که از دانشگاه فنی فارغ التحصیل شد. او در مدرسه ابتدایی تدریس می کرد و نشان داد که همه افراد مبتلا به سندروم داون می توانند به اهدافشان برسند.
تیم هاریس
وی صاحب رستوران معروفی است، او در دوران دبیرستان هم در رای گیری های شورای مدرسه کاندید می شد و به عنوان دانش آموز سال انتخاب شد. او همیشه رویای این را داشت که یک رستوران شخصی داشته باشد و یک شغل صنعتی پیدا کرد و تا جایی که می توانست چیزهای مختلفی یاد گرفت. او هزینه های داونشگاه را خودش پرداخت می کرد. اکنون هم سازمان بسیار بزرگی دارد که به افراد ناتوان مبتلا به سندروم داون کمک می کند.
پابلو پیندا
نویسنده، سخنران و بازیگر ، مدرک لیسانس خود را در رشته روانشناسی گرفت و در اسپانیا متولد شده است. او به عنوان یک بازیگر موفق شناخته می شود. مهارت های بازیگری او به دلیل ابتلا به سندروم داون هرگز زیر سوال نرفته است. او در سال 2009 توانست جایزه نقش مکمل یک فیلم سینمایی را دریافت کند.
کریستیان رویال
او که مدرسه رفتن هم برایش سخت بود اما در نهایت مهارت های خود را ارتقا داد و مورد تحسین همه قرار گرفت. او به شدت مهارت بالایی در درست کردن ظروف سفالی داشت. ظروف و کاسه های بسیار زیبا را به صورت آنلاین می فروخت و در نهایت گالری خود را در کارولینای جنوبی تاسیس کرد.
برنادت رشا
یک هنرمند است که نام خودش را به یک برند تبدیل کرد. او و کارهایش در نمایش های تلویزیونی، موزیک ویدئو ها، تبلیغات و مجلات بسیار معروف هستند. همچنین نقاشی های بسیار زیبا دارد و یک سخنران و ویولونیست مشهور است.
مایکل جانسون
یک نقاش است و بیش از 500 پرتره بسیار زیبا را طراحی کرده است و در سال 2001 در دانشگاه نمایشگاه بسیار بزرگی برگزار کرد. هنر او روی پوستر ها به شدت جلب توجه می کرد.
سوجت دسای
یک موزیسین است که با نمره میانگین 4.3 از دانشگاه فارغ التحصیل شد و در آکادمی موسیقی تحصیل کرد و بیش از هفت ساز موسیقی از جمله ویولن، پیانو، ترومپت و ساکسیفون را می نوازد و همچنین جایزه های بسیار بزرگی دریافت کرد و در ژورنال وال استریت، نام خود را به ثبت رساند و در نهایت با فردی به نام کارولین ازدواج کرد که او هم به سندروم داون مبتلا بود.
ملیسا ریلی
موفقیت های زیادی در زندگی به دست آورد. او به عنوان یک سخنران انگیزشی سفرهای زیادی به کشورهای مختلف داشت. او در زمینه طراحی، دکور، اسکی، دوچرخه سواری و شنا موفقیت های بسیار بزرگی به دست آورد. خواندن و نوشتن را تدریس می کرد و ریاضیات را به بچه های کوچک مبتلا به سندروم داون یاد می داد. او عاشق زندگی اش است و به همه اثبات کرد که با ابتلا به سندروم داون هم می توان زندگی کرد و موفق بود.
کریس بور
او که هم خواننده و هم بازیگر بود و به دلیل نقش هایش معروف شده بود. خانواده در دوران کودکی او را در مراکز آموزشی مختلفی ثبت نام کردند اما در نهایت تصمیم گرفتند که به او در خانه آموزش بدهند. استعدادهایش را به شدت مورد تشویق قرار می دادند تا اینکه او در یک برنامه استعداد یابی تلویزیونی شرکت کرد و متوجه استعداد هنری خود شد و در این زمینه بسیار خوش درخشید.
جامی برور
این خانم بازیگر به هنر علاقه زیادی دارد و در زمینه تولید تئاتر و فیلم سینمایی هم فعالیت های گسترده ای داشته است. او همچنین سازمانی مربوط به آموزش بازیگری را برای افراد مبتلا به سندروم داون تاسیس کرد. مراحل قانونی را خودش پشت سر گذاشت. او به شدت تاکید دارد که افراد مبتلا به سندروم داون هم نیاز دارند تا بتوانند در جامعه حضور داشته باشند و فعالیت های حرفه ای خود را انجام دهند.
سارا گودی
او از یک مادر انگلیسی و پدر آمریکایی متولد شد. به همین دلیل در انگلستان و آمریکا بزرگ شد اما در نهایت توانست با وجود بیماری سندروم داون خودش را رشد دهد. او نقش های مختلفی را در همان دوران کودکی بازی می کرد. جالب است بدانید که مادر و مربی بازیگری اش اظهار داشتند که او بازی نمی کند بلکه این نقش را زندگی می کند و به شدت احساس را به کار می گیرد و هیچ تقلیدی در بازیگری او اتفاق نمی افتد.
لورن پاتر
لورن مشهورترین بازیگر مبتلا به سندروم داون است. او فیلم های کوتاه زیادی بازی کرده است. همچنین از سن جوانی در کلاس های بازیگری و رقص شرکت می کرد که در سن 16 سالگی توانست اولین فیلم خود را بازی کند و به شدت معروف شد. او با چالش های زیادی در زندگی مواجه بود که همه آنها را پشت سر گذاشت و در نهایت به شهرت خوبی رسید.
جودیت اسکات
جودیت هم یکی از مجسمه سازان بسیار معروف بود. در هنرهای دستی موفق بود و مجسمه های بسیار ارزشمندی ساخت. از همان سن 7 سالگی خانواده استعدادش را کشف کردند و او را به کلاس های مربوطه فرستادند و در نهایت شاهکارهای بسیار بزرگی را رقم زد و به یک فرد برجسته در زمینه پیکرتراشی و مجسمه سازی تبدیل شد . او در 18 سال گذشته ، بیش از 200 عدد مجسمه را خلق کرد. مجسمه هایی که به لحاظ بزرگی قابل جابجایی نیستند.
مادلین استوارت
او اولین مدل حرفه ای مبتلا به سندروم داون است و سال 2014 تصمیم به این گرفت که به یک مدل در فشن شو ها تبدیل شود. برای انجام همین کار هم 20 کیلو وزن کم کرد. شغل مدلینگ او باعث شد که به یک برند ویژه تبدیل شود. او همچنین در مراسم های بین المللی مانند هفته مد نیویورک هم جزء مدل های اصلی بود.