شناخت عادت های تنبلی که طبق نظر کارشناسان شما را خلاق تر می کند
افزایش خلاقیت و رسیدن به مقطعی که ذهن شما خود به خود ایده و طرح ارائه دهد کار زیاد پیچیده و دشواری نیست . در عین ناباوری افکار پوچ و بیهوده می توانند با ایجاد فعالیت مغزی خلاقیت را بیشتر کنند.
گاهی با افکار پوچ و خیالبافی خلاقیت افزایش می یابد
تعریف افکار پوچ : رویاهای خوشایند و معمولا خلق آرزوها و تصورات
افزایش خلاقیت با خیالبافی
مردم از راه های مختلف و به علل گوناگون خیالبافی می کنند، مثلا برخی از آنها در رابطه با کار یا هنگامی که کار خجالت آوری می کنند افکار پوچ دارند و تمایل دارند از خستگی یکنواخت فرار کنند. این فرار خوشایندی است، جدایی از زندگی روزمره و افکارات پوچ و بیگاری کشیدن لازم است،اما طبق تحقیقات انجام شده خیال بافی جرقه ای برای خلاقیت است.
اگر شما فکر می کنید ذهنتان هنگامی که کاری انجام نمی دهید مکث می کند دوباره فکر کنید.
به گزارش پلاس وی مرحله فکر کردن خود به خودی شامل سرگردانی ذهنی اما همچنین خلق تفکر و خیال بافی وقتی تفکر از حالت عمدی به اتوماتیک می رسد افزایش می یابد.سرگردانی ذهنی دور از خلق تفکر نیست.
سرگردانی ذهنی معمولا از کارهای انجام شده شروع می شود،به عبارت دیگر تصور خیال بافی عادت ذهن های تنبل است.
بیشترین هدف حیرت انگیز این مطالعه نشان می دهد خلاقیت و نوآوری بدون فکر فی البداه امکان پذیر نیست. انسان ها بدون این توانایی قادر به نقاشی های استادانه، نوشتن قطعات شعری و یا کشف داروهای پزشکی نیستند. خیال بافی کردن برای بالا بردن خلاقیت ضروری است و ذهن در این حالت خالی از مسئولیت است و توانایی فکر کردن انتزاعی زمینه خلاقیت تفکر است.
هشدار ها:
مطمئنا خیالبافی می تواند ضد تولیدی باشد و می تواند روی سلامتی تاثیر بگذارد. ما در جامعه ای زندگی میکنیم که با خانواده و اقوام و شغل در ارتباط هستیم و جامعه ما را پویا و شکوفا می سازد. وقتی از آرزوها و تمایلات طبیعی دوری می کنیم، بیشتر اذهان با استعداد هستند که از آنها مخترع، هنرمند، نویسنده و شاعر می سازد. تصورات بیشتر از دانش اهمیت دارد. دانش محدود کننده است و تصور و خیال جهان را در بر میگیرد.