مواد لازم املت تونسی شاک شوکا
- چیلی یا فلفل قرمز خرد شده بدون تخم:یک عدد
- فلفل دلمه ای سبز خرد شده :نصف یک عدد در صورت تمایل
- سیر له شده:4 حبه
- پیاز خرد شده:یک عدد
- پودر زیره سبز یا سیاه :یک قاشق چایخوری
- تخم گشنیز سابیده:نصف ق چ
- نمک و فلفل:قدری
- گوجه فرنگی :5 عدد
- رب گوجه:در صورت تمایل کمی
- آب:نصف پیمانه
- تخم مرغ:3 تا 4 عدد
- پنیر سفید ( فتا ) خرد شده:150 گرم
- گشنیز و جعفری و سیر تازه سبز خرد شده:کمی برای تزیین
- روغن زیتون یا کره :به مقدار مناسب
روش درست املت تونسی شاک شوکا
طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا
گوجه فرنگی ها را پس از شستن رنده و یا در دستگاه مخلوط کن پوره کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن یا کره داخل ان بریزید تا گرم شوند. بعد پیاز و فلفل خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شوند.
بعد از نرم شدن پیاز و فلفل ،گشنیز ، جعفری ، سیر ، زیره ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بپزند.
بعد رب را به همراه گوجه فرنگی پوره شده اضافه کنید و بگذارید تا گوجه ها کاملا نرم شوند و آب خوراک کاملا کشیده و غلیظ شود.(اگر آب خوراک کشیده نشود هنگام سرو کنار بشقاب آب جمع میشود.)
حالا چند جا در وسط خوراک را گود کنید و داخل گودی ها تخم مرغها را بشکنید تا سفیده ها بسته شوند .
زرده ها نباید خیلی سفت شوند.بعد روی خوراک تکه های پنیرو سبزی خرد شده را اضافه کنید.
املت آماده شده را از روی حرارت بردارید و به همراه نان تازه سرو کنید .
املت تونسی شاک شوکا
نکات تکمیلی در مورد املت تونسی شاک شوکا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
املت تونسی شاک شوکا را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .