مواد لازم برای بادمجان با سس پستو
- روغن زیتون برای سرخ کردن :1/2 پیمانه
- بادمجان بزرگ :2 عدد
- برگ ریحان تازه :1/4 پیمانه
- سیر خرد کرده:3 حبه
- دانه کاج :2 قاشق غذاخوری
- پنیر پارمسان رنده شده :2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه:به مقدار لازم
طرز تهیه بادمجان با سس پستو
تابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و نصف روغن زیتون را داخل آن بریزید تا گرم شود.
بادمجان ها را از درازا به دو نیم برش بزنید و پوست آن را به صورت زبرا یا همان یک درمیان بگیرید.
سپس آنها را به نمک و فلفل آغشته کنید و بعد از قسمت پوست، بادمجان را در روغن داغ قرار دهید و پوست آن را سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
بعد بادمجان را برگردانید و از فقط به مدت 2 تا 3 دقیقه طرف دیگر آن را سرخ کنید
در این فاصله سس پستو را آماده کنید.
به این شکل که برگ ریحان، سیر، دانه کاج ، پنیر پارمسان و نیز نیمی از روغن زیتون باقی مانده را دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا سس کاملا صاف و یکدست شود.
سپس سس را بر روی بادمجان های سرخ شده بریزید و حدود 7 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.
بادمجان با سس پستو
نکات تکمیلی در مورد بادمجان با سس پستو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
بادمجان با سس پستو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .