پلاس وی
یک سال پیش / خواندن دقیقه

بدترین محصولات فناوری ۲۰۲۲ از نگاه تحریریه زومیت

بدترین محصولات فناوری ۲۰۲۲ از نگاه تحریریه زومیت

دیگر در حال گذراندن روزهای پایانی ۲۰۲۲ هستیم و به‌زودی این سال میلادی نیز به پایان می‌رسد. گویی همین دیروز بود که چشم به راه سال جدید بودیم تا ببینیم شرکت‌های بزرگ فناوری چه محصولاتی معرفی خواهند کرد.

همانطور که می‌دانید، فناوری با سرعت بسیار زیادی در حال پیشرفت است و در سال جاری نیز شاهد معرفی محصولات بسیاری بودیم. امسال کالاهای زیادی به جهانیان معرفی شدند؛ شماری از آن‌ها زندگی روزمره را ساده‌تر می‌کنند، برخی دیگر روی بهره‌وری تمرکز دارند و بعضی در تلاشند آخرین دستاوردهای انسان مدرن را به رخ بکشند.

اما باید اعتراف کنیم که ۲۰۲۲ برای دنیای فناوری و طرفدارانش سال جذابی نبود. محصولات متعددی معرفی و پس از دوران کرونا مراسم‌ها دوباره حضوری برگزار شدند. اما تعداد گجت‌ها و دستگاه‌های هوشمندی که توجه افراد جهان را به خود جلب کند زیاد نبود.

پلاس وی معمولا در فاصله‌ی کوتاهی پس از عرضه‌ی گجت‌های پر اهمیت، آن‌ها را به‌طور عمیق بررسی می‌کند. امسال بررسی‌های پرتعدادی منتشر کردیم تا به شما برای خرید بهتر کمک کنیم. حال در این مقاله تصمیم گرفتیم از اعضای تحریریه پلاس وی سوال کنیم که کدام محصول به نظر آن‌ها بدترین مورد معرفی شده در سال ۲۰۲۲ بود.

تا انتهای این مقاله همراه پلاس وی باشید.

مسعود یوسف‌نژاد

سرفیس استودیو ۲ پلاس

به‌خاطر دارم که هنگام جعبه‌گشایی نخستین نسل سرفیس استودیو، همگی محو ظرافت طراحی، مهندسی تحسین‌برانگیز و مکانیزم لولای فوق‌العاده‌ی آن بودیم که اجازه می‌داد با اشاره‌ی یک انگشت، دستگاه را از کامپیوتر آل‌این‌وان ۲۸ اینچی، به بورد طراحی وسیعی تبدیل کنیم؛ اما بعد از گذشت شش سال و با وجود پیشرفت خیره‌کننده‌ی صنعت نیمه‌هادی، انتظاری فراتر از پردازنده‌ی نسل یازدهمی پایین‌رده و گرافیک لپ‌تاپ را از نسل جدید دستگاه ۴۵۰۰ دلاری مایکروسافت داشتیم.

مهدی یوسف‌نژاد

کارت‌های گرافیک آلکمیست اینتل

اینتل رده‌ی کارت‌های گرافیک Alchemist را با وعده‌های بزرگ و امیدوارکننده‌ای راه انداخت و خاطرنشان کرد که با ورود خود به دنیای کارت‌های گرافیک و به‌لطف ظرفیت تولید انبوهش، گیمرها را از چنگال احتکارکنندگان رها خواهد ساخت؛ اما آنچه از برترین کارت اینتل دیدیم، عملکردی هم‌سطح گرافیک RTX 3060 در بازی‌های جدید و عملکردی فاجعه‌بار در طیف وسیعی از بازی‌هایی بود که بر مبنای DirectX 9 توسعه یافته بودند. اکنون نیز شایعاتی مبنی‌بر از هم پاشیدن کسب‌وکار گرافیک اینتل به‌گوش می‌رسد.

مهرداد عیسی‌لو، دبیر فناوری

مک‌بوک پرو M2

در شرایطی که می‌توان مک‌بوک پرو M1 را با قیمتی معقول (البته نه در ایران!) خریداری کرد، ماهیت وجودی مک‌بوک پرو M2 با طراحی قدیمی و نخ‌نما، ارتقای میلی‌متری عملکرد تراشه و SSD با نیمی از سرعت نسل گذشته، به‌طور کامل زیر سؤال می‌رود؛ به‌ویژه اگر لپ‌تاپی همچون مک‌بوک ایر M2 را با بدنه‌ای مدرن‌تر و سبک‌تر را وارد معادله کنیم.

سرفیس لپ‌تاپ ۵

به‌عنوان دوست‌دار مایکروسافت، انتظار داشتم ردموندی‌ها حداقل به بهانه‌ی سالگرد ۱۰ سالگی برند سرفیس، آستین‌ها را بالا بزنند و محصولی را روانه‌ی بازار کنند که یارای رقابت با مک‌بوک ایر M2/M1 را داشته باشد؛ اما در عمل محصولی را دیدیم که از همان طراحی، نمایشگر و اسپیکرهای چند سال پیش استفاده می‌کند و به‌جای قدرت‌گرفتن از پردازنده‌های توانمندتر سری P اینتل، سری U را در دل دارد. مایکروسافت در مدل ۱۵ اینچی لپ‌تاپ ۵ از فضای اضافه‌ی بدنه برای به‌کارگیری پردازنده‌ی کارآمدتر یا حتی باتری بزرگ‌تر نیز استفاده نکرده است!

مهدی هنرمند، مسئول بخش اخبار

آیفون SE 2022

صادقانه بگویم فکر می‌کنم ۹۰ درصد محصولاتی که در سال گذشته معرفی شدند، لیاقت حضور در لیست بدترین یا شاید بهتره باشد بگوییم ناامیدکننده‌ترین محصولات را دارند و آن ۱۰ درصد نیز با خوش‌اقبالی از این لیست حذف می‌شوند. بااین‌حال، فکر میکنم که آیفون SE 2022 با آن طراحی منسوخ‌شده استحقاق حضور در صدر لیست را دارد.

سرفیس استودیو ۲ پلاس

باز گذر از آیفون SE جدید، فکر می‌کنم سرفیس استودیو ۲ پلاس کم‌ترین ارزش خرید را بین محصولات شرکت‌های بزرگ دارد. شاید بتوان خرید آیفون SE را به‌واسطه‌ی تراشه قدرتمند و قیمت اقتصادی در مقایسه با سایر آیفون‌ها توجیه کرد؛ اما فکر می‌کنم دلیل‌تراشی برای خرید محصولی که بعد از سال‌ها بزرگ‌ترین تغییر را در اضافه شدن پسوند پلاس به انتهای اسم خود می‌بیند، بسیار دشوار است؛ محصولی با سخت‌افزار فوق‌العاد ضعیف، قیمتی هنگفت در کالبدی که بعد از گذشت دو نسل، خسته به‌نظر می‌رسد.

مبین احمدی، تحریریه فناوری

مک‌بوک پرو ۱۳ اینچ M2

از هر زاویه‌ای که نگاه می‌کنم، تولید مک‌بوک پرو ۱۳ اینچ M2 منطقی نیست. مک‌بوک‌ها عالی‌اند، خصوصا برای روزنامه‌نگاران، اما خرید لپ‌تاپی ۲۰۲۲ که همچنان از زبان طراحی مک‌بوک‌های قدیمی استفاده می‌کند، با عقل جور درنمی‌آید.

مک‌بوک پرو ۱۳ اینچ همچنان تاچ‌بار دارد، همچنان درگاه‌هایش کم‌تعداد و کم‌تنوع است و از همه مهم‌تر، قیمت بالایش را حفظ کرده. درحالی‌که مک‌بوک پرو از سال ۲۰۲۱ به طراحی ناچ‌محور، دو فن مجزا و درگاه‌های متنتوع مجهز شده، مک‌بوک پرو ۲۰۲۲ همچنان متکی‌بر فرمول قدیمی اپل است. سرعت لاک‌پشتی SSD کانفیگ پایه را نیز به معادله اضافه کنید تا بفهمید که چرا مک‌بوک پرو M1 سال ۲۰۲۰ بسیار ارزشمندتر از مدل سال ۲۰۲۲ است. اپل حتی مک‌بوک ایر را نیز به طراحی جدید مجهز کرده. در سال ۲۰۲۲، خرید مک‌بوک ایر بسیار منطقی‌تر از مک‌بوک پرو است. از دریچه‌ی منطق، مک‌بوک پرو M2 سال ۲۰۲۲ نباید وجود خارجی داشته باشد.

مهدی حیدری، تحریریه فناوری

دوربین نیکون Z30

دوربین نیکون Z30 که براساس ترند دوربین‌های ولاگینگ مانند سونی ZV-E10 عرضه شده است، با امکاناتی مانند بدنه‌ی کامپکت، امکان ضبط ویدئو 4K با نرخ ۳۰ فریم برثانیه، عملکرد فوکوس خودکار سریع، لنز کیت کاربردی و قیمت مناسب، از همان ابتدا خوب به‌نظر می‌رسد؛ اما با نبود ویو فایندر الکترونیکی، نداشتن لرزشگیر داخل بدنه، نداشتن جک هدفون، تنوع لنزی پایین و سنسور APS-C ۲۰٫۲ مگاپیکسلی چندان انتخاب خوبی نخواهد بود. برای عکاسی می‌توان سراغ گزینه‌ی جذاب نیکون Z fc رفت و برای ولاگینگ نیز به‌دنبال دستگاه بهتری باید باشید تا امکانات بیشتری از گوشی هوشمندتان در اختیار شما قرار دهد.

تسلا مدل Y

تسلا مدل Y درواقع نسخه‌ی SUV تسلا 3 است که از امکانات و ویژگی‌های مشترک بسیاری بهره می‌برند. تسلا مدل Y ماشینی سریع و نسبتاً پرشتاب است و کاربران در ابتدا استقبال خوبی از این خودروی الکترونیکی کردند؛ اما چیزی نگذشت که با مشکلاتی در رابطه با یک‌پارچگی بدنه، سیستم آب‌وهوا و لوازم الکترونیکی داخل خودرو مواجه شدند؛ همچنین سازگاری نداشتن تسلا مدل Y با Apple CarPlay و اندروید Auto نیز عجیب به‌نظر می‌رسد.

گفتنی است که برای این مدل ۲۰۲۲ تسلا نزدیک به ۴۰۰ شکایت در مورد سیستم ترمز، فرمان، سیستم تعلیق، سیستم‌های الکتریکی و موارد دیگری از این دست عنوان شده است.

شبنم توایی، تحریریه فناوری

آیفون ۱۴

دلیل اصلی انتخاب من این است که مدل پایه‌ی آیفون‌های ۲۰۲۲، کمترین پیشرفت را درمقایسه‌با نسل‌های قبل داشته و خبری از صفحه‌نمایش سریع‌تر، دوربین تله‌فوتو، ظرفیت باتری افزایش‌یافته و حتی تغییری در طراحی ظاهری نیست.

مرجان شیخی، تحریریه فناوری

سرفیس پرو ۹

سال ۲۰۲۲ پر از محصولاتی بود که ناامیدکننده و پایین‌تر از حد انتظار بودند، مثل سرفیس پرو ۹ که انتظار خیلی بیشتری از آن داشتم. اما نمی‌توانم به آن لقب بدترین محصول را بدهم زیرا به هرحال ویژگی‌های خوبی نیز داشت.

ترجیح می‌دهم لفظ بدترین را برای کل ماجرای توییتر و تصاحبش توسط ایلان ماسک استفاده کنم. من این ماجرا را از روزهای اول دنبال کردم و شاهد بودم که هر روز اتفاقی عجیب می‌افتاد و ماسک کاری می‌کرد یا حرفی می‌زد که حسابی خبرساز می‌شد. به‌نظرم تصاحب توییتر و ماجراهای بعد آن یکی از بدترین اتفاق‌های دنیای تکنولوژی در سال ۲۰۲۲ بود.

شادان غمگسار، تحریریه فناوری

آیفون ۱۴

به‌جرات می‌توان گفت که آیفون ۱۴ یکی از ناامیدکننده‌ترین گوشی‌های هوشمند و حتی محصول فناوری در سال ۲۰۲۲ بود. این دستگاه با تغییرات اندک با نسل قبل و با همان قیمت قبلی راهی بازار شد؛ درحالی‌که اپل نسخه پیشین یعنی آیفون ۱۳ را با ۱۰۰ دلار کاهش قیمت به‌فروش می‌رساند!

درنتیجه آیفون ۱۴ با قیمتی بیشتر از ارزش واقعی خود به‌فروش می‌رسد و باتوجه به قدیمی بودن سخت‌افزار و همچنین طراحی، توجیهی برای خرید آن وجود ندارد.

سرفیس پرو ۹

محصول دیگری که لازم است در این مقاله به‌آن اشاره کنم سرفیس پرو ۹ مایکروسافت است. ردموندی‌ها در تولد ۱۰ سالگی سرفیس محصولی ناامیدکننده را راهی بازار کردند که از نظر تجربه کاربری حتی در پله‌ای پایین‌تر از نسل‌های پیشین خود قرار می‌گیرد. ویندوز ۱۱ توان چندانی برای رقابت با iOS یا حتی اندروید درزمینه تجربه لمسی ندارد و حتی ضعیف‌تر از ویندوز ۸ یا ویندوز ۱۰ عمل می‌کند.

طراحی قدیمی با حاشیه‌های نامتقارن نیز یکی دیگر دلایلی است که سرفیس پرو ۹ را در لیست بدترین‌ها قرار داده‌ام.

حمید ملکی، سرپرست بخش محصول

آیفون ۱۴

خانواده‌ی آیفون‌های ۱۴ به دلیل تکرار فرمول گذشته از نظر من شکستی بزرگ برای علاقه‌مندان به گوشی‌های هوشمند محسوب می‌شود. دست نزدن به فرمول بارز کردن جایگاه برند و کاهش ریسک‌های هیجان‌انگیز آیفون‌های امسال را به محصولاتی تکراری بدل کرده است.

رادئون ۷۹۰۰ ایکس تی

ای‌ام‌دی سهم کمی نسبت به سبزها از بازار کارت گرافیک‌ دارد بنابراین انتظار می‌رفت با جسارت بیشتر و با دست پر قدم در RDNA3 بگذارد. برای کسانی که قرار است حدود ۱۰۰۰ دلار هزینه‌ی کارت گرافیک بکنند پرداخت ۲۰۰ دلار بیشتر برای خرید محصول بهتر مثل ۴۰۸۰ چالش بزرگی نخواهد بود. رهگیری پرتو ضعیف، بالغ نشدن FSR در مقابل DLSS و عقب ماندن در ویژگی‌های پروداکتیویتی نخواهند گذاشت AMD فاصله‌ی زیاد خود با انویدیا را کم کند.

امیرعباس کهربا، تیم محصول

خانواده آیفون ۱۴

از نظر من برچسب گجت بد در سال ۲۰۲۲ به هیچ محصولی نمی‌چسبد؛ بلکه می‌توانیم ادعا کنیم که برخی محصولات با توجه به انتظاری که از آن‌ها می‌رفت ناامید کننده ظاهر شدند. از جمله‌ی این محصولات می‌توان به سری جدید آیفون‌های اپل اشاره کرد. گوشی‌های اپل همواره هم از لحاظ طراحی و سخت افزار و هم از لحاظ نرم‌فزار الهام بخش سایر تولیدکنندگان بوده‌اند؛ اما به نظر می‌رسد مدتی است شرکت آمریکایی از ایده‌های نوآورانه تهی شده و نسل‌های جدید گوشی‌های خود را با اندک تفاوتی نسبت به نسل پیشین روانه‌ی بازار می‌کند. از این نقطه‌نظر، بنده آیفون‌های جدید و به طور خاص آیفون ۱۴ را ناامیدکننده می‌دانم.

علیرضا عنادی، تیم محصول

خانواده ردمی نوت ۱۱ و ناتینگ فون

امسال به نظر من خانواده ردمی نوت ۱۱ و ناتینگ فون بدترین محصولات بودند. خانواده ردمی نوت ۱۱ به خاطر ضعف پردازنده و پسرفت در بخش دوربین و ناتینگ فون هم به دلیل ناکارآمدی و نداشتن نوآوری قابل توجه جزو بدترین ها در ۲۰۲۲ به شمار می‌روند.

آرشام سلیمانی، تیم محصول

آیفون 14

همیشه محصولات بدی وجود دارند که طراحی، تولید و حتی روانه بازار می‌شوند که به‌نظرم می‌توان هدست‌های واقعیت مجازی مبتنی بر PC را یکی از این موارد حساب کرد. اما بدترین محصولی که در سال ۲۰۲۲ معرفی شد چیزی نیست جز آیفون ۱۴ اپل! اشتباه نکنید اصلا گوشی بدی نیست و نسخه‌های پرو و پرو مکس عالی هستند. اما بعد از گذشت چندماه هنوز نمی‌توانم هیچ توجیه منطقی و حتی غیرمنطقی برای ارتقای آیفون ۱۳ به نسل جدید پیدا کنم.

مجتبی بوالحسنی، تحریریه فناوری

هدست‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده

سال ۲۰۲۲ برای حوزه‌ی واقعیت مجازی و واقعیت افزوده خوب نبود. با وجود انتظارات بالا از این محصولات و سرمایه‌گذاری‌های هنگفت شرکت‌هایی مثل متا، اما این فناوری همچنان آن‌طور که باید گسترش پیدا نکرده است و بسیاری از افراد برای صرف هزینه به منظور خرید هدست‌های واقعیت مجازی، تردید دارند.

البته شخصاً به آینده‌ی واقعیت مجازی و واقعیت افزوده امیدوار هستم و احتمالأ طی سال‌های آتی شاهد پیشرفت‌های مهمی در این حوزه خواهیم بود.

ملیکا طاهران‌پور، تحریریه فناوری

قلم دیکشنری شیائومی

قلم دیکشنری شیائومی از آن دسته گجت‌هایی بود که وقتی اسمش رو شنیدم مشتاق شدم و بعد که در موردش مطالعه کردم نظرم عوض شد. درحالی‌که گوشی می‌تواند کار ترجمه متن را با امکانات پیشرفته انجام دهد، این قلم فعلا فقط از زبان چینی و انگلیسی پشتیبانی می‌کند و به‌نظرم هزینه‌ای اضافه است که با خریدش تنها گجتی به گجت‌های توی کمد اضافه خواهد شد.

حمید عابدینی، تحریریه فناوری

محصولات مایکروسافت

از زمانی که با دنیای فناوری و دستگاه‌های دیجیتال آشنا شدم، در کنار تمامی تعاریف رسمی و عامیانه، آن را به نو بودن و حرف تازه‌زدن شناختم؛ چیزی که امسال بیشتر از هر سال کمبودش در این صنعت دیده می‌شد. شاید سال ۲۰۲۲ مایکروسافت نقشش را به عنوان گل سرسبد تکراری‌ها و همیشگی‌ها به‌خوبی ایفا کرده باشد؛ سالی که انزوای ویندوز ۱۱ را اثبات کرد و هر رویداد مایکروسافتی‌اش با محصولات موسوم به «جدید» طرفداران را از رویداد قبلی ناامیدتر کرد. امسال سال تو نبود مایکروسافت!

مصطفی اصلاحی، تحریریه فناوری

شارژر آیفون

برای بدترین محصولات فناوری ۲۰۲۲ من شارژر آیفون ۱۴ اپل را انتخاب می‌کنم. با توجه به اینکه آداپتور شارژر آیفون ۱۴ داخل جعبه عرضه نمی‌شود به‌نظرم مصرف‌کننده این فرصت را دارد تا شارژر بهتری با قابلیت‌های بیشتر و قیمت معقول، برای گوشی خود تهیه کند. درواقع، شاید در وهله‌ی اول این اقدام اپل صورت خوشی پیدا نکرد؛ اما با درنظر داشتن قوانین ضدانحصارگری شاید بتوان این تصمیم را فرصتی مناسب برای مصرف‌کنندگان برشمرد.

برای مثال، خرید شارژر نانوی انکر با قابلیت شارژ سریع‌تر و اندازه کوچک‌تر نسبت‌به شارژر اپل منطقی‌تر به‌نظر می‌رسد و با هزینه‌ی بیشتر می‌توان شارژر انکر 735 GaN را خریداری کرد که تا شارژ سریع ۶۵ واتی را نیز پشتیبانی می‌کند و سه درگاه ورودی دارد و می‌تواند چند دستگاه را به‌طور همزمان شارژ کند. علاوه‌براین، استفاده از شارژر و کابل انکر هیچگونه گارانتی از اپل را باطل نمی‌کند و مورد تأیید اپل نیز هستند.

مصطفی عسگری، تحریریه فناوری

شیائومی Watch S2

به عنوان نویسنده‌ی این مقاله اطلاع دارم که بارها نام آیفون ۱۴ به چشمتان خورده است. به همین منظور قصد دارم محصول دیگری را به عنوان بدترین گزینه‌ی معرفی شده در ۲۰۲۲ نام ببرم. البته بدترین به معنای اینکه محصول نهایی از سطح انتظارم پایین‌تر بود.

هنگامی که کمی پیش شیائومی از محصولات جدیدش رونمایی کرد، انتظار داشتم در طراحی ظاهری نسل جدید واچ اس شاهد تغییرات شگرفی باشم. اما این طور نبود. شباهت عجیب آن به گلکسی واچ‌ها نیز بیشتر از قبل ناراحتم کرد.

به نظرم شرکتی مانند شیائومی باید نوآوری‌های بیشتری در محصولات خود داشته باشد تا بتواند از رقبای قدرتمندش پیشی بگیرد.

نوید عموزاده، تحریریه فناوری

ناتینگ فون ۱

درنگاه اول این گوشی شباهت زیادی به طراحی اپل دارد و موردی که من را جذب نکرد، بدنه پشتی شفاف بود که این سبک طراحی مطابق سلیقه من و بی‌شک خیلی از افراد دیگه نیست.

محمدحسین معیدفر، تحریریه فناوری

آیفون ۱۴ پلاس

آیفون ۱۴ پلاس اولین تلاش اپل برای تولید آیفونی ارزان قیمت با نمایشگر بزرگ تلقی می‌شود. این درحالی است که از مدت‌ها قبل با نسخه‌ی پرومکس به جمع گوشی‌های دارای صفحه‌نمایش بزرگ پیوسته بود و می‌شود گفت محصول مذکور موفق‌ترین نسخه آیفون از نظر فروش و محبوبیت حساب می‌شود.

با این حال بزرگ بودن گوشی تنها فاکتور موفقیتش نبود و به نظر می‌رسد اپل امسال دچار اشتباه محاسباتی بزرگی شده و تولید نسخه شکست خورده مینی را به نفع نسخه‌ی پلاس کنار گذاشته، به خیال اینکه بیشتر کاربرها طرفدار گوشی‌های سایز بزرگ هستند و سری پلاس با استقبال بیشتری روبه‌رو می‌شود. اما این دلیل کافی‌ای نبود زیرا هیچ مزیت اضافه‌تری نسبت به نسخه‌ی استاندارد، به جز ظرفیت باتری و صفحه نمایش، ارائه نمی‌دهد.

امیرعلی ندائی، کارشناس سئو

آیفون ۱۴ پرو مکس

من عنوان بدترین محصول سال را به آیفون ۱۴ پرو مکس اختصاص می‌دهم، چون نه می‌توانم آن را بخرم، نه دوست دارم آن را بخرم و نه دلیلی وجود دارد که من را به خریدش ترغیب کند.

میلاد میرکانی، دبیر بخش علمی

آیفون SE 2022

آیفون SE 2022 می‌توانست گزینه اقتصادی بی‌رقیبی برای طرفداران اکوسیستم اپل و گوشی‌های کامپکت باشد. هرچند این نسخه از آیفون از قدرتمندترین پردازنده موبایلی در زمان عرضه بهره می‌برد، به جز پردازنده هیچ تغییر دیگری نسبت به نسل قبل تجربه نکرده، ظاهر از مد افتاده‌ای دارد و در مقایسه با رقیبان اندرویدی، فاقد بسیاری از مشخصات امروزی است. شاید طرفداران اپل از این انتخاب ناراحت شوند، اما از نظر من آیفون SE 2022 به‌هیچ‌وجه محصولی برای سال ۲۰۲۲ نیست.

مهدی جوان‌بخت، تحریریه علمی

توان مصرفی بالای پردازند‌ه‌ها و روند رو به افول طراحی گوشی‌های هوشمند

به محصول خاصی به عنوان بدترین نمی تونم اشاره کنم، ولی ادامه روند افزایشی توان مصرفی پردازنده‌ها و کارت‌های گرافیکی در سال ۲۰۲۲، برای من وجه منفی فناوری در این سال بود.

البته روند رو به افول طراحی گوشی‌های هوشمند را هم نباید از یاد برد؛ به‌خصوص در بخش چینش دوربین‌ها. از نظر من طراحی همه موبایل‌های وان پلاس در سال ۲۰۲۲، غیر قابل قبول بود.

فاطمه کهربا، ویراستار

آیفون ۱۴

اگر برداشتمان از بدترین محصول سال ۲۰۲۲ را ناامیدکننده‌ترین آن‌‌ها درنظر بگیریم، آیفون ۱۴ برای من در صدر جدول بدترین‌ها است.

هر سال با معرفی محصولات جدید اپل منتظر تغییر، پیشرفت یا حتی ریسک هیجان‌انگیزی در این سری گوشی‌های محبوب هستم اما تغییرات امسال آیفون ۱۴ برای من ناامیدکننده‌تر از هرسال بود؛ مهم‌ترین دلیل آن‌ هم استفاده از فرمول‌های تکراری است که باعث می‌شود هواداران این برند دلیل محکمی برای ارتقای آیفون‌های خود به جدیدترین مدل آن پیدا نکنند.

کیوان هندی، دبیر بخش ویدیو

آیفون ۱۴ پرو مکس

شاید این انتخاب بر خلاف نظر خیلی‌ها باشد ولی خب از نظرم این گوشی یکی از ناامیدکننده‌ترین محصولات معرفی شده شرکت مورد علاقه‌ام در سال ۲۰۲۲ است، تا حدی که نه تنها در ایران بلکه در جهان هم بسیاری به خرید سری پیشین آیفون روی آورده‌اند.

در کنار قیمت سرسام‌آور آن، نوآوری نه‌چندان زیاد و طراحی عجیب داینامیک آیلند و بحث پیکسل‌های خاموش وسط دو حفره، شخصا من درگیر OCD را ارضا نمی‌کند و حس ناخوش‌آیندی به من می‌دهد. همین مسئله باعث می‌شود اگر خواستم آیفون جدیدی برای خودم بخرم، سراغ مدل سال گذشته بروم.

هادی غنی‌زادگان، تصویربردار

آیفون ۱۴

به نظر من گوشی آیفون ۱۴ کاملا شایسته هست که به عنوان یکی از بدترین محصولات معرفی شده در سال ۲۰۲۲ شناخته شود. این گوشی آنقدر شبیه به آیفون ۱۳ است که حتی به سختی می‌توان برای آن اسم آیفون 13s را در نظر گرفت.

در واقع این گوشی همان آیفون ۱۳ است که پردازنده و دوربین آیفون ۱۳ پرومکس در دل آن قرار گرفته و دو ویژگی ارتباط ماهواره‌ای و تشخیص تصادف به آن اضافه شده است. بنابراین؛ با توجه به این موارد، من گوشی آیفون ۱۴ رو به عنوان یکی از بدترین محصولات ۲۰۲۲ انتخاب می‌کنم.

بهزاد مرعشیان، مجری

آیفون ۱۴ و آیفون ۱۴ پلاس

به عقیده من، شخصی که در حوزه تکنولوژی فعالیت می‌کند، در پاسخ این پرسش که بدترین محصول فناوری در سال ۲۰۲۲ چه بوده، احتمالا اولین پاسخش آیفون ۱۴ باشد، یا حداقل در لیست بدترین‌هایش قرار دارد. این محصول نسبت به سال قبل و حتی سال‌های قبل تغییر بسیار اندکی داشته که خریدش فقط برای افرادی که در حال حاضر آیفون ۱۱ دارند منطقی به نظر میرسد. آیفون ۱۴ پلاس نیز با توجه به فروش بسیار کمی که در این مدت داشته، میتواند در این فهرست قرار گیرد.

محمدحسین جعفری، مدیر محصول

Nvidia RTX 4080 و AMD Radeon RX 7900XT

با این که نسل جدید کارت‌های گرافیک AMD و Nvidia بهبود‌های خیلی زیادی را تجربه کردند و همه‌جوره نسل پیشین را با اختلاف شکست می‌دهند، اما دومین محصول توانمند هر دو برند به شدت ناامید‌کننده هستند.

برچسب قیمتی و اختلاف توان آن‌ها با مدل پرچم‌دار به گونه‌ای است که بعد از بررسی ساده مشخص می‌شود که ارزش خرید ندارند و باید سراغ پرچم‌داری گران‌قیمت‌تر رفت. به نظر می‌رسد شرکت‌های سازنده سعی داشته‌اند خریداران را به انتخاب مد‌ل‌های پرچم‌دار دیگر سوق دهند.

نساء قدری، کارشناس جامعه‌ی مخاطبین

آیفون ۱۴

شاید این انتخاب من عده‌ای را عصبانی کند اما به نظرم این محصول نسبت به آیفون ۱۳ تغییرات چندانی حداقل از لحاظ ظاهری نداشته است. اگر قرار باشد گوشی آیفون جدیدی بخرم نسل پیشین را ترجیح می‌دهم.

محمد عربی، مسئول شبکه‌های اجتماعی

آیفون ۱۴

به نظر من آیفون ۱۴ از بدترین محصول‌های معرفی شده در ۲۰۲۲ است زیرا تغییر خاصی نسبت به مدل قبل نکرده و با این قیمت هنوز از صفحه نمایش ۶۰ هرتزی استفاده می‌کند.

شما کاربران محترم پلاس وی چه دیدگاهی درباره‌ی پیشرفت‌های فناوری در سال ۲۰۲۲ دارید؟ کدام محصول جدید به نظر شما ناامیدکننده بود؟ بدترین گجت‌ها را در بخش دیدگاه‌ها فهرست کنید و از پیش‌بینی‌های خود برای سال ۲۰۲۳ بگویید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع