مواد لازم برای براونی قهوه گردویی
- کره 450 گرم
- شکلات چیپسی شیری 790 گرم
- شکلات کاکائویی 170 گرم
- تخم مرغ بزرگ 6 عدد
- قهوه ی فوری 3 ق غ
- عصاره وانیل 2 ق چ
- پودر شکر 315 گرم
- آرد 175 گرم
- بکینگ پودر 1 ق غ
- نمک 1 ق چ
- گردوی خرد شده 360 گرم
طرز تهیه براونی قهوه گردویی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک سینی 30 * 46 * 2 سانتی را چرب کرده آرد پاشی کنید و سپس آرد اضافه اش را بریزید .
کره ، 450 گرم شکلات چیپسی و شکلات کاکائویی را روی حرارت بخار آب ذوب کنید . سپس کناری بگذارید کمی خنک شوند .
تخم مرغ ، قهوه ، وانیل و شکر با مخلوط کنید ( هم نزنید که کف کند ) سپس به مخلوط شکلات گرم اضافه کرده مخلوط کنید تا یکدست شود سپس کناری بگذارید تا به دمای محیط برسد .
140 گرم آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده الک کنید و به شکلات اضافه کرده هم بزنید تا خمیر یکدست شود .
گردو ، 340 گرم شکلات چیپسی و 35 گرم آرد را با هم مخلوط کرده سپس به خمیر اضافه کرده مخلوط کنید .
خمیر براونی را در سینی ریخته رویش را صاف کنید و به مدت 35 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و اگر خلال دندان وسط براونی زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید از فر بیرون آورده و بدون این که از سینی خارج کنید بگذراید به دمای اتاق برسد سپس در یخچال بگذارید کاملا خنک شود و برش بزنید .
نکات تکمیلی در مورد براونی قهوه گردویی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
براونی قهوه گردویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .