مواد لازم برای بروسکتای سیر
- قارچ ورقه شده:2 پیمانه
- نان تست :4 ورقه
- سیر :1 حبه
- روغن زیتون بکر:3 قاشق غذاخوری
- جعفری تازه و خردشده :1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه:¼ قاشق غذاخوری
- نمک :½ قاشق چای خوری
درست کردن بروسکتای سیر
طرز تهیه بروسکتای سیر
سیر را پس از پوست کندن به دو قسمت تقسیم کنید.
تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را داخل تابه بریزید تا گرم شود.
سپس قارچ های خرد شده را به مدت 4 تا 5 دقیقه در روغن تفت دهید.
درحین تفت دادن قارچ ها، برش های نان را در دستگاه تست کن و یا در قابلمه بر روی حرارت تست کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود.
بعد یکی از قسمت های سیر را روی نان ها بمالید و روی آنها یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید.
بقیه روغن زیتون را با نمک، فلفل و جعفری خرد شده به قارچ اضافه کنید تا مخلوط شوند
سپس مخلوط قارچ را روی هر یک از نان ها به اندازه مساوی بریزید. و بلافاصله سرو کنید.
بروسکتای سیر
نکات تکمیلی در مورد بروسکتای سیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
بروسکتای سیر را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .