وی فور یو
12 ماه پیش / خواندن دقیقه

بزرگترین منبع لیتیوم جهان لو رفت + میزان ذخایر

بزرگترین منبع لیتیوم جهان لو رفت + میزان ذخایر

با توجه به اینکه لیتیوم در تولید انرژی برق برای باتری مورد استفاده قرار میگیرد کشف بزرگترین منبع لیتیوم جهان با ذخایر بسیار بالا در نوع خود جالب توجه است.

کشف بزرگترین منبع لیتیوم جهان در کالیفرنیا

به گزارش یاهو بزرگترین ذخایر لیتیوم REE جهان در زیر دریای سالتون کالیفرنیا کشف شد:منبعی با 540 میلیارد دلار Motherlode که می تواند تقاضای عرضه آمریکا را برای چندین دهه برآورده کند.

وقتی صحبت از عناصر کمیاب خاکی (REEs) می شود، لیتیوم به دلیل سودمندی و ارزش بالقوه اش برجسته می شود. به همین دلیل است که وزارت انرژی (DOE) وقتی کشف کرد که بزرگترین منبع لیتیوم جهان در زیر دریای سالتون کالیفرنیا است، از خوشحالی می پرید. تخمین زده شده 18 میلیون تن مادر لود می تواند تا 540 میلیارد دلار ارزش داشته باشد و تقاضای آمریکا در دهه های آینده را برآورده کند.

منبع لیتیوم در جهان

کاربرد لیتیوم از کی شناخته تر و مهم شد؟

در دهه 1990، لیتیوم شاید بیشتر به خاطر عنوان آهنگ موفق گروه نیروانا معروف بود. 30 سال پیش، لیتیوم به عنوان یک عنصر ضروری در صنعت انرژی های تجدیدپذیر چند میلیارد دلاری مشهور شده است. لیتیوم یکی از اجزای کلیدی باتری های قابل شارژ است که انرژی چیزهایی مانند خودروهای الکتریکی را تامین می کند. تولید سایر محصولات مصرفی مهم مانند تلفن های همراه و پنل های انرژی خورشیدی نیز به مقادیر زیادی لیتیوم نیاز دارد.

بدون لیتیوم کافی برای تامین انرژی این باتری ها و سایر نوآوری ها، تلاش جهان برای مبارزه با تغییرات آب و هوایی از طریق انرژی های تجدید پذیر با مشکل مواجه خواهد شد. در گزارش اخیر، جف ماروتیان، مقام بلندپایه DOE گفت:«لیتیوم برای کربن زدایی اقتصاد و تحقق اهداف پرزیدنت بایدن مبنی بر پذیرش 50 درصد خودروهای الکتریکی تا سال 2030 حیاتی است. مشکل این است که چین در حال حاضر بر تولید جهانی لیتیوم مسلط است.

کاربرد لیتیوم

کشوری با بیشترین ذخایر لیتیوم جهان

تخمین زده شده 18 میلیون تن لیتیوم آمریکا را از نظر عرضه در بازار جهانی قویاً پیشتاز خواهد کرد. این می تواند تولید برق الکتریکی و خورشیدی را به صورت توربو شارژ کند و این پتانسیل را دارد که سطح بی سابقه ای از استقلال انرژی را به ایالات متحده بدهد.

اگر بتوان لیتیوم زیر دریای سالتون را برداشت و به بازار آورد، آمریکا دیگر مجبور نخواهد بود برای نیازهای انرژی یا خودروسازی خود به کشورهایی مانند عربستان سعودی و چین متکی باشد. آمریکا همچنین بسیار غنی تر خواهد بود زیرا لیتیوم ارزش تخمینی 29000 دلار در هر تن دارد. به این ترتیب ارزش 18 میلیون گالن دریای سالتون 540 میلیارد دلار است.

مشارکت بین دولت ایالات متحده و بافت پتانسیل افزایش تولید لیتیوم آمریکا و سودآوری این صنعت را دارد. به همین دلیل است که انرژی برکشایر هاتاوی سخت کار می کند. این شرکت 10 نیروگاه زمین گرمایی دریای سالتون را اداره می کند تنها نیست. انرژی سورس و منابع حرارتی کنترل شده نیز در این منطقه فعالیت می کنند. اگر آمریکا به رهبر جهانی تولید لیتیوم تبدیل شود، می تواند منجر به رونق کسب و کارهای مبتنی بر لیتیوم شود که می تواند میلیاردها یا تریلیون ها دلار در سال به اقتصاد ایالات متحده اضافه کند.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع