اهمیت آموزش به پسران برای ابراز احساسات خود
در گذشته به خاطر شیوه های تربیتی غلط همیشه احساسات پسران سرکوب می شد؛ یعنی پسر ها و مردانی که احساسات خود را ابراز می کردند، ضعیف و آسیب پذیر به نظر می رسیدند. در صورتی که چنین طرز تفکری کاملاً غلط است و این کار؛ باعث سرکوب احساسات آن ها می شود. در این قسمت از خانواده پلاس پلاس وی به شما آموزش خواهیم داد که چرا نباید احساسات پسران را سرکوب کنید و به آنها یاد بدهید که عواطف خود را ابراز کنند.
تقویت رویا پردازی
این که شما مدام مشکلات و ناراحتی هایتان را پنهان کنید و برای گریه کردن، نشان دادن خشم، عصبانیت یا اضطراب به خودتان فرصتی ندهید، به شدت آزارتان می دهد؛ اما اگر یاد بگیرید که عواطفتان را ابراز کنید، قطعاً رویا پردازی قوی تری برای آینده دارید، زیرا ذهن تان خالی است و مشکلات را بیرون ریخته اید.
افزایش شجاعت و اعتماد به نفس
پسرانی که احساسات خود را ابراز نمی کنند و از انجام این کار می ترسند، به کمبود اعتماد به نفس دچار هستند؛ مثلا اگر یک بار در رابطه اجتماعی، کاری یا حتی زناشویی به آن ها خیانت شود، دیگر از برقراری ارتباط با دیگران می ترسند و هیچ گاه نمی توانند مشکل خود را برطرف کنند.
زندگی اجتماعی بهتر
اگر جزء افرادی باشید که همیشه درونگرا هستید و هیچ گاه احساسات خود را چه مثبت و چه منفی ابراز نمی کنید، بدانید که در اجتماع به مشکل بر می خورید. در صورتی که بیان عواطف و احساسات باعث تقویت روابط اجتماعی تان خواهد شد؛ در حقیقت یک رابطه خوب نیاز به افرادی دارد که بتوانند در مورد احساسات خود صحبت کنند؛ اما اگر یک نفر همه چیز را در خود سرکوب کند و هیچ مشکلی را به زبان نیاورد، یعنی توانایی برقراری ارتباط ندارد و در نتیجه نمی تواند در جوامع مختلف روابط خوب و سالمی را هم تجربه کند.
لبخند و خنده های بیشتر
اگر بخواهید همیشه صورت خنثی و بی احساسی از خودتان نشان دهید، قطعاً دیگران از شما حس خوبی نمی گیرند اما پسرانی که یاد گرفته اند احساسات خود را سرکوب نکنند، قطعا بیشتر لبخند می زنند و شادی بیشتری را به خودشان و دیگران منتقل می کنند.
گفت و گوی بهتر و موثرتر
علاوه بر این که با ابراز احساسات می توانید روابط بهتری داشته باشید، در گفت و گو با دیگران هم بهتر عمل می کنید و از چیزی نمی ترسید و مجبور نیستید چیزی را پنهان کنید، در نتیجه استرس کمتری هم دارید.
سلامت بیشتر
استرس، خودخوری و پنهان کردن احساسات روی قلب تاثیر گذار است و فشار زیادی را به بدن وارد می کند و یک حس ناامیدی را برای همیشه در بدن فرد به جا می گذارد. اگر پسران یاد بگیرند احساسات خود را ابراز کنند، قطعاً سلامت جسمی بیشتری را هم تجربه خواهند کرد.
مثبت نگری
وقتی که احساسات سرکوب شوند، ناخودآگاه منفی نگری اتفاق می افتد و ذهن مدام در تله و دام چیزهای منفی گیر می کند، زیرا نمی تواند احساسات منفی را تخلیه کند. در صورتی که اگر احساسات را ابراز کنید، به یک فرد خوش بین و مثبت نگر تبدیل خواهید شد.
نداشتن حس شرمندگی
اگر پسر شما مدام بخواهد هنگام ناراحتی، اضطراب و ترس، حس خودش را پنهان کند و به گونه ای رفتار کند که دیگران متوجه این موضوع نشوند، آسیب زیادی از درون خواهد دید و اگر به طور ناخودآگاه یکی از این احساسات را ابراز کند، حس شرمندگی و خجالت در او بیداد می کند که به شدت آزار دهنده است.
بخشش راحت تر
این که پسران یاد بگیرند احساسات خود را به زبان بیاورند؛ یعنی بخشی از حس عصبانیت و استرسِ خود را تخلیه کرده اند و در نتیجه راحت تر دیگران را می بخشند و خودشان هم راحت از سمت دیگران بخشیده می شوند، چرا که می توانند برای کارشان توضیح درستی بدهند.