12 ژوئن، روز جهانی فلافل
هر سال در 12 ژوئن، عاشقان فلافل دور هم جمع می شوند و روز جهانی فلافل را جشن می گیرند و به کسانی که هرگز تابحال فلافل نخورده اند، آن را پیشنهاد می کنند. "بن لنگ " در سال 2012، روز جهانی فلافل را نامگذاری کرد.
هنوز مشخص نیست که مفهومی به نام فلافل دقیقا از کجا و چگونه آمده است اما چنانچه در این بخش از گوناگون نمناک می خوانید بسیاری از مردم بر این عقیده هستند که اولین بار آن را در کشور مصر خورده اند، یعنی زمانی که مسیحیان آن منطقه از این وعده غذایی قبل از جشن کریسمس به جای گوشت استفاده می کردند که علت آن هم پخت سریع بود.
اوایل اینگونه بنظر می رسید که فلافل از لوبیا درست شده زیرا در آن زمان تصویری از نخود در دسترس مردم نبود. این غذا کم کم به مناطق شمالی هم راه پیدا کرد، بعضی از افراد نیز عقیده دارند ریشه این غذا به قبل از مصر فارائونیک برمی گردد اما هنوز هیچ کس قطعی در این باره مطمئن نیست.
در شرق میانه و مصر، فلافل یک غذای محبوب خیابانی محسوب می شد و اکثرا توسط افراد زیادی مصرف می شد. این روز ها نیز این غذا در مصر و بسیاری از کشور های دیگر محبوبیت زیادی دارد و حتی مک دونالد هم رسپی فلافل مخصوص به خودش را سرو می کند و آن را در منوی صبحانه خود جای می دهد.
اما در کل فرقی ندارد که این غذا دقیقا از کجا آمده، در هر صورت یکی از مهم ترین غذاهای ملی در بعضی از کشورها است و روز جهانی فلافل زمانی عالی برای لذت بردن از این غذاست.
تنوع دستور تهیه فلافل
در مورد دستور تهیه فلافل باید بگوییم که به طور کلی در تمام جهان این غذا به یک شکل تهیه می شود اما در مخلفات تفاوت هایی وجود دارد که بستگی به سلیقه و ذائقه ی مردم هر منطقه دارد.
حالا که صحبت از فلافل شد پیشنهاد می کنیم حتما برای آشنایی با دستور تهیه و نکات مهم در پخت این غذا سری به آشپزخانه نمناک بزنید و در مطالب:
"طرز تهیه فلافل به سبک ساندویچی ها"
"15 نکته فلافل خانگی برای طعمی فوق العاده"
دستور کامل و فوت و فن تهیه ی این غذای محبوب و خوشمزه را یاد بگیرید.