مواد لازم تبوله لبنانی
- بلغور گندم 2 پیمانه
- آب جوش 4 پیمانه
- جعفری تازه 3 پیمانه
- نعناع تازه ½ 1 پیمانه
- پیازچه 8 عدد
- پیاز کوچک قرمز 2 عدد
- خیار خرد شده بزرگ 1 عدد
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- آب لیموترش تازه ½ پیمانه
- گوجه فرنگی کوچک 2 عدد
- کاهوی برگ برگ شده جهت تزئین یک بوته کوچک
مواد لازم جهت تهیه سس
- خردل 2 قاشق چایخوری
- موسیر 1 عدد متوسط
- روغن زیتون ⅔ پیمانه
- سرکه انگور ½ پیمانه
- فلفل 1 قاشق غذا خوری
- نمک 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه تبوله لبنانی
بلغور را با مقداری روغن در یک ظرف درب دار مخلوط میکنیم و آب جوش را روی آن ریخته و درب ظرف را میگذاریم و اجازه می دهیم 15 الی 30 دقیقه بماند.
در این فاصله خیار را رنده کرده و همه سبزیجات را خرد میکنیم.
پس از سپری شدن زمان مورد نظر بلغور را آبکش کرده و در ظرفی می ریزیم و همه مواد را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مخلوط شوند.
در ظرف مخصوص سرو سالاد، کاهو را چیده و مواد سالاد را روی آن میریزیم و در آخر کمی فلفل ، نمک و آبلیمو اضافه میکنیم و هم می زنیم.
به سراغ درست کردن سس سالاد می رویم ، برای این کار خردل ، موسیر خرد شده ، سرکه ، روغن زیتون و نمک را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم.
سس را روی سالاد ریخته و سرو میکنیم.
نکات تکمیلی در مورد تبوله لبنانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
تبوله لبنانی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .