مواد غذایی مرغوب را از تقلبی تشخیص دهید
امروزه موادغذایی هایی که می خریم ویا می بینیم ممکن است در واقع همان چیزی که تصور می کنیم نباشند چون غذاهای تقلبی بسیار رایج شده است. اما با استفاده از یکسری ترفندها می توانیم کاری کنیم که کلاه سرمان نرود.
پودر قهوه
متقلبان به پودر قهوه ممکن است پودر جو، گندم و سویا هم اضافه کنند و حتی برای کاهش هزینه تولید آن براده چوب هم به پودر قهوه اضافه می کنند.
راه حل
اگر می خواهید قهوه تقلبی مصرف نکنید خودتان دانه های قهوه را بخرید و آسیاب کنید.
آب انار
در توضیحات روی بطری نوشته شده که آبمیوه صد در صد طبیعی است. اما در واقع اکثرا آب انارها با آب سیب و یا آب ترکیب شده است.
راه حل
هنگام خرید آب انار ابتدا مواد تشکیل دهنده روی بطری را بخوانید و بعد به مقدار و نسبت آب لیمو توجه کنید تا متوجه شوید که آیا اطلاعات روی بطری درست است یا خیر.
روغن زیتون
گاهی اوقات پول زیادی برای خرید روغن زیتون هزینه می کنید اما در واقع روغنی که خریده اید روغن سویا یا ذرت است.
راه حل
مقداری روغن داخل لیوان بریزید و در یخچال قرار دهید. اگر روغن طبیعی باشد بعد از مدتی رسوب می کند.
پنیر پارمسان
در پنیر پارمسان ممکن است 10 درصد تراشه های چوبی به کار رفته باشد. حتی ممکن است پنیر ارزان قیمتی را به عنوان پنیر اصل پارمسان در فروشگاه ها جا بزنند.
راه حل
هنگام خرید پنیر یک بسته کامل بخرید و مواد تشکیل دهنده روی آن را بخوانید.
عسل
عسل های تقلبی معمولا با شربت هایی که حاوی فروکتوز بالایی هستند رقیق شده اند.
راه حل
دستور نگهداری عسل را روی شیشه بخوانید. عسل های طبیعی نیاز نیست در یخچال نگهداری شوند.
برنج
در میان غذاهای تقلبی خطرناک ترین آن ها برنج تقلبی است. برنج تقلبی از ترکیب نشاسته و پلاستیک ساخته می شوند. شکل و اندازه این برنج ها درست مانند برنج اصل است.
راه حل
برنج مصنوعی در آب ته نشین نمی شود و مثل پلاستیک سوزانده می شود. هنگام خرید به کارخانه روی بسته برنج دقت کنید.