رازهای کدبانو شدن
در این مطلب به نکاتی برای آشپزی بهتر اشاره شده است که خواندن آن را به همه کدبانوها توصیه می کنیم. خانم های کدبانو روزانه چند ساعتی از روز خود را در آشپزخانه می گذرانند تا غذاهای مورد علاقه اعضای خانواده را تهیه کنند.
ترفندهای آشپزی و کدبانو شدن
برای به دست آوردن آب بیشتر یک لیموی تازه، آن را قبل از قاچ کردن با کمی فشار وارد کردن روی سطح میز بغلتانید.
اگر می خواهید یک کدبانوی تمام عیار باشید لازم است این ترفندها را بدانید.
1- برای این که قسمت های آخر شکلات صبحانه و کره بادام زمینی به هدر نرود، مقداری بستنی در این شیشه ها بریزید تا هم بستنی خوشمزه شود و هم از باقی مانده شکلات یا کره بادام زمینی کاملا استفاده شود.
2- تخم مرغ را قبل از آب پز کردن محکم تکان دهید تا زرده و سفیده یک رنگ شود.
3-برای جلوگیری از چسبیدن گوشت یا ماهی به ته ظرف، ابتدا ته ظرف یک لایه از برش های لیمو قرار دهید و سپس گوشت یا ماهی را روی آن بگذارید.
4- پیازهای ریز را ابتدا در آب جوش قرار دهید تا به آسانی پوست شود.
5-برای کند کردن روند فاسد شدن گوجه فرنگی، آن را از محل اتصال به ساقه به پایین قرار دهید؛ این امر مانع از ورود هوا می شود.
6- برای از بین بردن طعم تلخ هر گیاهی، آن را به مدت یک ساعت در آب یخ قرار دهید.
7- پاستا را هنگام گرم کردن مجدد به شکل دونات در بیاورید تا سریع تر گرم شود.
8- ظرف بستنی را در پلاستیک فریزر بگذارید تا هنگام برداشتن بستنی نرم بماند.
9-برای ثابت نگه داشتن تخته گوشت، زیر آن پارچه خیس قرار دهید