وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

ترکیب ادویه لوبیا پلو و راز خوشمزگی لوبیا پلو مجلسی

ترکیب ادویه لوبیا پلو و راز خوشمزگی لوبیا پلو مجلسی

لوبیا پلو یکی از غذاهای خوش طعم ایرانی است که طعم بی نظیرش را مدیون ترکیبی از ادویه هاست که برایتان توضیح داده ایم.

ادویه لوبیا پلو چیست و چه ترکیبی دارد؟

ادویه‌ها اهمیت بسیاری در ایجاد طعم و مزه مناسب غذاها دارند، به خصوص در پلوهای مخلوط. یکی از انواع پلوی مخلوط، لوبیا پلو است که ادویه‌ها نقش اساسی در لذت بردن از آن دارند. برای طبخ این غذا از ادویه‌های متنوعی استفاده می‌شود، اما مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از آنچه در ادامه این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی خواهیم گفت.

ترکیب ادویه لوبیا پلو مجلسی

برای خوشمزه تر شدن لوبیا پلوهای رستورانی و نذری از این ادویه ها استفاده می شود:

دارچین

دارچین علاوه بر اضافه کردن طعم خوشمزه، به لوبیا پلو عطر و بوی دلچسبی می‌دهد.

دارچین

زعفران

زعفران به عنوان یکی از ادویه‌های گرانقیمت و معروف استفاده می‌شود که به لوبیا پلو رنگ و طعم خاصی می‌بخشد.

هل

هل ادویه‌ای با طعم و بوی خوشبو است که در لوبیا پلو استفاده می‌شود و به غذا عمق و پخش طعم می‌دهد.

زیره

زیره نیز ادویه‌ای است که برای افزایش طعم و اعطای عطر و بوی خاص به لوبیا پلو استفاده می‌شود.

نمک و فلفل سیاه

فلفل سیاه به لوبیا پلو تندی و طعم خاصی می‌بخشد و از جمله ادویه‌های استفاده شده در این غذا است. نمک و فلفل سیاه دو ادویه اصلی در تهیه لوبیا پلو هستند. نمک به غذا طعم و شوری می‌بخشد و استفاده از آن باید به میزان مناسب و مضرات آن توجه شود.

فلفل سیاه

زردچوبه

زردچوبه یکی از اصلی ترین ادویه های لوبیا پلو است که به غذا رنگ و عطر مخصوصی می‌دهد.

زنجبیل

این ادویه با طعم و مزه گرم خود به لوبیا پلو عطر و طعمی خاص می‌دهد، اما باید در استفاده از آن احتیاط کرد.

روش استفاده از ادویه لوبیا پلو

روش استفاده از ادویه‌ها در لوبیا پلو به دستور پخت و انتخاب شما بستگی دارد. در بعضی دستورها، ادویه‌ها همراه با برنج و سایر مواد درون قابلمه قرار می‌گیرند، در حالی که در بعضی دستورها، هر ادویه در یکی از مراحل پخت به غذا اضافه می‌شود.

روش استاندارد و سنتی استفاده از ادویه‌ها در لوبیا پلو این است که در مرحله اول، زردچوبه به گوشت اضافه می‌شود و پس از پخت گوشت و تغییر طعم آن، لوبیا به آن اضافه می‌شود. سپس نمک، فلفل، هل، زنجبیل و سایر ادویه‌ها به مواد اضافه می‌شوند.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع