بارزترین تفاوت های فکری و رفتاری بین زن و مرد
بسیار میبینیم که مردها از عجیب بودن زنان و کارهایشان سخن می گویند ویا اینکه خانمها از غیر قابل درک بودن مردان سخن به میان می آورند.در این مقاله قصد داریم به دور از تعصب و جبهه گیری , تفاوتهای مغزی این دو جنس را مورد بررسی قرار داده و به درک صحیحیاز هر دو برسیم.
با اینکه در دنیای مدرن، برخی از مردم اصرار زیادی بر تساوی زن و مرد دارند و تصور می کنند، هر کاری که یک مرد بتواند انجام دهد را بدون شک زنان هم می توانند به انجام برسانند، اما باید بگوئیم که ساختار ذهنی زنان و مردان با هم متفاوت است و درک برابری از مسائل زندگی ندارند.
زنان بسیار پیچیده تر از مردها رفتار و فکر می کنند و گاهی قادر هستند یک مساله کوچک و بی ارزش را بسیار بزرگ و با اهمیت جلوه دهند. به طوری که مردها از درک آن عاجز خواهند بود و نمی توانند بفهمند چرا شریک عاطفی شان چنین کاری را کرد یا چرا فلان حرف را به زبان آورد! یا مردها با سکوت های بی موقع شان می توانند موجب برانگیخته شدن خشم خانم ها بشوند.
اما واقعیت این است که هیچ یک از طرفین قصد بی احترامی یا لجبازی با یکدیگر را ندارند و خلقت آن ها به این صورت بوده.
در همین راستا، در ادامه این مطلب 6 مورد از بارزترین تفاوت های فکری و رفتاری هر دو جنس را برایتان بازگو کرده ایم تا متوجه شوید که چرا زنان یا مردان گاهی چنین واکنش هایی از خود نشان می دهند. همراهمان باشید.
او (مرد):برای یک مرد، هر مکالمه ای می تواند نشانه یک مشکلی باشد که باید حل گردد. به همین خاطر، وقتی چنین جمله ای را می شنوند، تصور می کنند که دوباره مشکلی پیش آمده و همین امر آن ها را عصبی و نگران می کند.
او (زن):حرف زدن و ارتباط کلامی برای زنان به مفهوم عشق و محبت میان آن ها و همسرانشان است. بنابراین، درخواست برای حرف زدن لزوما دلیل خاصی ندارد و فقط می خواهند بی حوصلگی یا دلخوری را از بین ببرند.
او (مرد):مردها در اغلب موارد با سکوت و تفکر عمیق، سعی در درک مسائل دارند. به همین خاطر گاهی این طور به نظر می رسد که اصلا حواسشان نیست اما واقعیت این است که به طور دقیق و کامل به حرف های خانمشان گوش می سپارند.
او (زن):یک زن عموما نگرانی های خودش را با ابراز شگفتی، حرف ندا و تعجب مطرح می کند و برون ریزی احساسی دارد و حرف ها را هم سریعا به خودش گرفته و ممکن است ناراحت شود. مردها در بیشتر مواقع نمی توانند این مساله را درک کنند و به همین خاطر آزرده می شوند.
او (مرد):مردها از اینکه پیروزی ها خود را با دیگران شریک شوند خوششان نمی آید، به همین خاطر در انجام کارهای گروهی بسیار ناموفق ظاهر می شوندو در برابر چنین پیشنهادهایی همیشه مقاومت به خرج داده و مخالفت می کنند.
او (زن):به ادعای دانشمندان، هورمونی به نام اکسیتوسین باعث می شود تا زنان اجتماعی تر از مردان باشند. خانم ها از انجام کارها به صورت گروهی بسیار خوشحال می شوند زیرا بدین واسطه می توانند به خودشان ثابت کنند که تنها نیستند.
او (مرد):مردها عموما چنین جمله ای را برای نیت خاصی بیان نمی کنند. در بیشتر مواقع، آن ها برای غلبه بر استرس و پیدا کردن راه حل مشکلات خاص چنین اقدامی می کنند.
او (زن):حتما شما هم این جمله ای که به صورت طنز گفته می شود که «از زنی که سکوت می کند باید ترسید» را شنیده اید. تا حدی این عبارت صحت دارد زیرا زنان عموما برای تنبیه همسرانشان سکوت کرده و به این ترتیب مردان خود را گول می زنند. به طوری که مردها نمی توانند چنین رفتاری را درک کنند.
او (مرد):مردها عموما قادر نیستند تا به طور همزمان روی چند مساله تمرکز کنند. بنابراین، کلمه «بعدا» برای آن ها یک واژه کاملا طبیعی است که نشان دهند اکنون ذهنشان درگیر موضوعی دیگری است و باید اول آن ار حل و فصل کنند.
او (زن):انجام چند کار به طور همزمان یکی از ویژگی های زنان است. آن ها به راحتی می توانند از یک کار به فعالیت دیگری سوئیچ کنند بدون اینکه در انجام هر کدام از آن ها خللی ایجاد شود. به همین خاطر است که شنیدن واژه «بعدا» برایشان حکم توهین و بی توجهی را دارد.
او (مرد):مردها به لحاظ احساسی ضعیف تر از زنان هستند و این مساله را می توان در حرف زدن هایشان متوجه شد. آن ها دایره لغات کوچک تری دارند و از صفات کمتری هم استفاده می کنند. به همین خاطر، وقتی می گویند «خوبه»، «مشکلی نیست» یا «باشه»، یعنی دقیقا منظورشان همین است.
او (زن):گفته می شود که زنان در طول روز دست کم 20 هزار کلمه بر دهان جاری می کند که 1٫5 برابر بیشتر از مردان است. دلیلش هم این است که برای توضیح احساسات خود از انواع کلمه های توصیفی همانند «فوق العاده»، «عالی» و … استفاده می کنند. به همین خاطر، واژه okay (باشه) را نوعی توهین تلقی می کنند.