وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

تمام علل و دلایل دردهای بدن که باید بدانید + درمان خانگی

تمام علل و دلایل دردهای بدن که باید بدانید + درمان خانگی

اغلب دردهای بدن بی ضرر هستند و معمولا با آنفولانزا و سرماخوردگی ایجاد می شوند اما دردهای مداوم و شدید بدن به دلیل وجود یک بیماری در بدن می باشد که باید بررسی شود.

علت دردهای رایج بدن چیست ؟

بدن درد بسیار رایج است و می تواند نشانه ای از بیماری های اساسی باشد. در حالی که معمولا بی ضرر است، درک علت دردهای بدن و نیاز به مراقبت پزشکی در زمان مناسب کمک کننده است.

بسیاری از علل اساسی دردهای بدن را می توان به راحتی شناسایی کرد و بدون نیاز به مراجعه به پزشک درمان شد. بدن درد می تواند در شدت و فراوانی متفاوت باشد. آن ها ممکن است به عنوان دردهای شدید، متناوب و یا درد مزمن اما مداوم توصیف شوند. اگر فردی بدن درد را تجربه کند، تشخیص علت به آن ها کمک خواهد کرد تا درمانی مناسب پیدا کنند، همچنین این که آیا آن ها دلیلی برای نگرانی دارند یا خیر.

دردهای بدن

علائم و نشانه های دردهای بدن

بدن درد اغلب در کنار علایم دیگر رخ می دهد. تشخیص علایم دیگر می تواند به فرد کمک کند تا علت را تشخیص دهد و اینکه آیا آن ها باید پزشک را ببینند.

برخی علایم رایج در کنار دردهای بدن اتفاق می افتند عبارتند از:

  • درد
  • ضعف
  • خستگی
  • تنش و یا تغییرات دمای بدن
  • مانند علائم سرماخوردگی و آنفولانزا

ضعف و خستگی بدن

دلایل احتمالی دردهای بدن

دلایل مختلفی وجود دارد که چرا درد بدن ممکن است رخ دهد. با اینکه اغلب درده ای بدن به راحتی قابل درمان هستند و نسبتا بی ضرر هستند، شرایط پزشکی جدی تری وجود دارد که شامل درد بدن به عنوان نشانه است. دلایل احتمالی دردهای بدن عبارتند از:

فیبرومیالژی:

درد، خستگی و سفتی ماهیچه، همه نشانه های فیبرومیالژی هستند، بیماری بلند مدت که باعث بدن درد می شود.تصور می شود که فیبرومیالژی مربوط به این است که چگونه سیستم عصبی مرکزی وقتی در بدن رخ می دهد، پیام های درد را پردازش می کند.

عفونت و ویروس

آنفولانزا ،سرما خوردگی معمولی و دیگر عفونت های باکتریایی و ویروسی می تواند باعث بدن درد شود. وقتی چنین عفونتی رخ می دهد، سیستم ایمنی سلول های سفید خون را برای مبارزه با عفونت می فرستد که می تواند ماهیچه های بدن را رها کند و سفت و سخت شود.

بدن درد سرماخوردگی

نگهداری مایعات

نگهداری مایعات در بدن می تواند موجب تورم و فشار عضلات روی اعصاب شود که منجر به درد و درد عضلانی می شود. هم چنین ممکن است درد تیز و موضعی و گرفتگی عضلات را تجربه کند.

مشکلات تیروئید به ویژه تیروئید کم کار می تواند موجب حفظ مایعات شود. بیماری دیگر می تواند باعث حفظ مایعات شود شامل نارسایی قلب، سیروز جگر، سو تغذیه شدید، بیماری مزمن کلیه و سندرم نفروتیک ، نارسایی وریدی، و مشکلات لنفاوی می شود.

داروها

برخی داروها از قبیل استاتین و داروهای فشار خون، عوارض جانبی دارند که باعث می شوند بدن درد، سفتی را احساس کند.علائم مصرف الکل و داروهای خاص از جمله کوکائین و مواد مخدر نیز می تواند اثر مشابهی داشته باشد.

بدن درد با دارو

کاهش پتاسیم در خون

کاهش پتاسیم در خون زمانی است که فرد پتاسیم کمی در جریان خون دارد. پتاسیم کم بر عملکرد اعصاب و ماهیچه ها تاثیر می گذارد که می تواند منجر به درد بدن، ضعف، خستگی و گرفتگی عضلات ماهیچه شود.

استرس

استرس می تواند موجب تنش در بدن شود و همچنین می تواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف کند. این امر ممکن است باعث شود که ماهیچه ها نسبت به التهاب و عفونت بر واکنش تاثیر بگذارند.

کمبود خواب

در طول زمان، خوابیدن به اندازه کافی می تواند منجر به خستگی شود و این ممکن است باعث شود بدن احساس خفگی، تنبلی و سنگینی کند. کمبود خواب نیز بر توانایی بدن برای ترمیم بافت ها و سلول ها تاثیر می گذارد. وقتی بدن زمان کافی برای ترمیم و استراحت ندارد، فرد ممکن است درد و رنج بیشتری را تجربه کند.

کمبود خواب

خشکی

مرطوب ماندن برای حفظ سلامتی بدن ضروری است. خشکی بعضی اوقات می تواند باعث شود که فرد احساس خستگی و ناراحتی کند.

ذات الریه

ذات الریه عفونت ریوی است که اگر درمان نشود می تواند بسیار خطرناک باشد. ذات الریه ممکن است منجر به ناتوانی در رساندن اکسیژن کافی به بدن شود. بدون اکسیژن کافی، سلول های قرمز خون و بافتهای بدن قادر به عملکرد مناسب نیستند، که ممکن است باعث درد شود.

سندرم خستگی مزمن (CFS)

شخصی که خواب کافی ندارد، و خستگی ، ضعف تجربه می کند ممکن است دچار ضعف و خستگی شود.

بدن درد با خستگی مزمن

ورم مفاصل

ورم مفاصل زمانی رخ می دهد که مفاصل ملتهب می شوند. ورم مفاصل بر اثر سایش و پارگی روی بدن ایجاد می شود و یا ممکن است ناشی از بیماری ایمنی باشد که باعث حمله سیستم ایمنی به بافت های سالم که مفاصل را تشکیل می دهند، می شود. درد و گرفتگی علایم رایج آرتروز هستند.

اختلالات روانی

انواع اختلالات ایمنی بدن می تواند باعث درد بدن شود. این موارد عبارتند از:

  • لوپوس زمانی اتفاق می افتد که سیستم ایمنی شروع به حمله به بافت های سالم می کند و باعث التهاب می شود.
  • آماس ماهیچه به معنای "التهاب ماهیچه ها" است و علائم دیگر عبارتند از خستگی و احساس کلی بیمار بودن.
  • ام اس بیماری ایمنی است که سیستم عصبی مرکزی را تحت تاثیر قرار می دهد. افراد مبتلا به ام اس احساس درد می کنند چون بافت اطراف سلول های عصبی آن ها به خاطر التهاب مداوم تجزیه شده است.

دلایل بدن درد های شدید

درمان های خانگی دردهای بدن

این که آیا بدن درد به علت سرماخوردگی معمولی و یا شرایط جدی تری ایجاد می شود، یک فرد می تواند روش های زیر را برای کمک به کاهش ناراحتی امتحان کند:

استراحت کردن : برای اجازه به بدن برای ترمیم و استراحت.

نوشیدن مقدار زیادی از مایعات: چون آبدار می ماند و می تواند به تسکین درد ناشی از خشکی بدن کمک کند.

مصرف داروهای ضد التهابی :از جمله غیر استروئیدی می تواند درد و التهاب را کاهش دهد. برخی داروها، مانند استامینوفن برای خرید آنلاین موجود هستند.

حمام گرم کردن:چون گرما می تواند به استراحت ماهیچه ها و تسکین تنش در بدن کمک کند.

تنظیم درجه حرارت: ممکن است شامل کاهش تب، نگه داشتن گرما، یا خنک ماندن برای کاهش لرزش و جلوگیری از گرفتن ماهیچه ها باشد.

دوش آب گرم برای بدن

چه زمانی برای دردهای بدن به پزشک مراجعه کنید؟

اگر درمان خانگی بی اثر باشد، یا وقتی بدن درد شدیدتر می شود، صبور باشید و یا علایم دیگری داشته باشید، فرد باید با پزشک صحبت کند. پزشک می تواند به تشخیص علت درد بدن کمک کرده و مشخص کند آیا درمان لازم است یا نه.

یک فرد اگر سابق بیماری داشته باشد باید دکتر را ببیند:

  • درد شدید با داروهای خانگی بهبود پیدا نمی کند.
  • بدن دردی که با خارش و سوزش همراه باشد
  • بدن درد و درد ماهیچه با قرمزی و التهاب همراه باشد.
  • بدن دردی که پس از نیش حشرات ایجاد شود
  • بدن دردی که بر اثر داروی خاص ایجاد می شود
  • تب و لرز مداوم

تشخیص علت بدن درد

علایم دیگری که می توانند همراه با بدن درد باشد، ممکن است نیازمند توجه پزشکی اورژانسی باشند. این موارد عبارتند از:

  • نگهداری آب شدید
  • دشواری در بلعیدن، خوردن و یا نوشیدن
  • کوتاهی نفس
  • مریض بودن مخصوصا اگر با تب یا تب بالا همراه شده باشد
  • سفتی گردن.
  • خستگی مفرط که از بین نمی رود
  • حساسیت به نور
  • عضلات ضعیف و یا ناتوانی در حرکت
  • غش یا از دست دادن آگاهی
  • تشنج

اگر بدن درد بیش از 2 هفته ادامه یابد و علت اصلی شناسایی نشود، فرد باید بدون توجه به این که آیا علایم دیگری رخ می دهد، با یک پزشک ملاقات داشته باشد.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع