برای لاغر شدن ته دیگ بخورید
ته دیگ سالم ته دیگی است که رنگ آن طلایی و یا قهوه ای روشن باشد و خوردن ته دیگ با رنگ قهوه ای تیره قطعا سرطان زا خواهد بود.
به گفته کارشناسان، برشته خوردن نان، سیب زمینی، ته دیگ و غلات از آن نظر مضر است که ماده سمی به نام ماده آکریل آمید در آنها به علت حرارت زیاد تولید شوند.
یک فوق تخصص تغذیه "ته دیگ" را بهترین جایگزین برنج برای کاهش وزن عنوان کرد.
این فوق تخصص تغذیه "ته دیگ" را یکی از پنج غذای سالم و خوب عنوان کرد و افزود:ته دیگ در کنار نان برشته، حلیم، ماکارونی و سیب زمینی به عنوان پنج غذای سوپر سالم هستند که بودن آنها در سفره سلامت افراد را تضمین می کند.
ایشان مصرف ته دیگ را عامل موثری برای کاهش وزن دانست و افزود:توصیه می شود افرادی که می خواهند کاهش وزن داشته باشند برنج را از وعده غذایی خود حذف کرده و ته دیگ را جایگزین آن کنند، به عنوان مثال به جای خوردن چلو خورش، ته دیگ و خورش مصرف کنند.
وی تصریح کرد:افراد محدودیتی در مصرف ته دیگ ندارند و می توانند ته دیگ را به هر اندازه که می خواهند مصرف کنند.
فواید خوردن ته دیگ
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد:در نوع ته دیگ نیز محدودیتی وجود ندارد و افراد می توانند از هر نوع ته دیگ شامل ته دیگ سیب زمینی، برنج و نان برای لاغر شدن استفاده کنند.
ایشان در ادامه اظهار کرد:خوردن ته دیگ به حدی مفید است که توصیه می شود افرادی که دندان خوردن آن را ندارند حتما بگذارند ته دیگ نرم شده و سپس استفاده کنند.
این فوق تخصص تغذیه مهم ترین نکته در زمینه ته دیگ را نوع روغن آن عنوان کرد و افزود:چنانچه روغن امگا3 مصرف شود قطعا ته دیگ سالمی بدست خواهد آمد و افراد می توانند با خیال راحت از آن ته دیگ استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد:افراد باید به خاطر داشته باشند که ته دیگ سالم ته دیگی است که رنگ آن طلایی و یا قهوه ای روشن باشد و خوردن ته دیگ با رنگ قهوه ای تیره قطعا سرطان زا خواهد بود.