روش پخت ته چین باقالی
ته چین یکی از غذاهای سنتی و معروف ایرانی هست که از محبوبیت خاصی برخوردار هست. انواع ته چین توسط آشپزهای ماهر پخته میشود که هر کدامشان یک نوع مزه خاص و متفاوت دارند. ته چین باقالی هم یک نوع از آنهاست و همونطور که از اسمش پیداست از مخلوط باقالی تشکیل شده است.
مواد لازم ته چین باقالی
- برنج :3 پیمانه
- شوید :1/2 پیمانه
- ماست غلیظ :دو پیمانه
- باقالی پخته شده :یک لیوان
- تخم مرغ :دو عدد
- زعفران دم کرده :دو قاشق غذاخوری
- روغن یا کره :به میزان لازم
طرز تهیه ته چین باقالی
مرحله اول :
برای درست کردن ته چین باقالی ابتدا برنج را بشویید و 2 تا 3 ساعت در آب و نمک خیس دهید.سپس بجوشانید و آبکش کنید.
مرحله دوم:
تخم مرغ ها را به همراه ماست ، زعفران و 2 قاشق روغن با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
سپس دو سوم از برنج را به مخلوط ماست و تخم مرغ اضافه کنید.
1/3 باقی مانده برنج را با باقالی و شوید مخلوط کنید.
مرحله دوم:
قالب مناسبی که بتوان ته چین را در آن برگرداند انتخاب کنید و چربش کنید.
سپس مقداری از مخلوط برنج زعفرانی را کف قالب ریخته و بعد مخلوط برنج و باقالی را به آن اضافه کنید و با پشت قاشق کمی فشار دهید و بعد بقیه برنج زعفرانی را روی آن بریزید.
مرحله سوم:
روی ظرف را با کاغذ فویل بپوشانید. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و ظرف را در طبقه وسط فر قرار دهید .
نکات :
1. میتوانید جهت زیباتر شدن دیزاین غذای خود از قالب های تفلون مافین مستطیلی شکل استفاده نمایید.
2. در تهیه این غذا میتوانید از سینه مرغ پخته ریش شده در مواد داخلی آن و یا هنگام سرو در کنار ظرف غذا استفاده نمایید.
نکات تکمیلی در مورد ته چین باقالی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
ته چین باقالی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .