مواد لازم برای تورندو
- فیله گوساله :250 گرم
- پیاز :یک عدد
- سیر له شده :یک الی 2 حبه
- زرده تخم مرغ :2 عدد
- ترخون و گشنیز خرد شده :3 الی 4 قاشق غذاخوری
- سس گوجه فرنگی :نصف پیمانه
- فلفل سیاه :یک قاشق چایخوری
- سرکه :نصف پیمانه
- کره آب شده :100 گرم
- روغن مایع :یک قاشق غذاخوری
- قارچ :100 گرم
- نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه تورندو
ابتدا گوشت را به شکل دایره برش زده و کمی بکوبید تا نازک شود. سپس روی آن نمک و فلفل بپاشید و در روغن سرخ کنید.
در این فاصله سس را آماده نمایید. سرکه ، سس گوجه ، نمک و کمی آب را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب آن تبخیر شود.
گوشت های سرخ شده را در ظرف مورد نظر روی هم بچینید و لا به لای آن از سس بالا بریزید و با سس قارچ میل کنید.
دستور تهیه سس قارچ:
برای درست کردن این سس ، دو عدد زرده تخم مرغ را با کمی آب مخلوط کرده و هم بزنید. نمک را افزوده و با حرارت غیر مستقیم آن را گرم کنید.
کره آب شده را به تخم مرغ ها افزوده و هم بزنید تا به غلظت برسد. در این مرحله گشنیز ، ترخون ، سیر ، پیاز و قارچ خرد شده را افزوده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
نکات تکمیلی در مورد تورندو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
تورندو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .