مواد لازم برای جامبالایا سوسیس
- سوسیس بوقلمون دودی : 110 گرم
- پیاز خرد شده :¾ پیمانه
- فلفل سبز خرد شده : یک پیمانه
- قارچ تازه خرد شده :یک پیمانه
- سیر رنده شده :یک حبه
- پودر چیلی :یک قاشق چایخوری
- فلفل قرمز خرد شده :¼ قاشق چایخوری
- آب :2 ¼ پیمانه
- کنسرو گوجه فرنگی :410 گرم
- گوشت نگینی پخته شده :دو پیمانه
- بامیه :255 گرم
- برنج :یک پیمانه
- عصاره مرغ فشرده :یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه جامبالایا سوسیس
ابتدا پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن داخل تابه ای تفت دهید تا سبک شود ، سپس سوسیس ها را خرد کرده و بریزید تا سرخ شود.
در ادامه قارچ را خرد کرده و به همراه سیر رنده شده به مواد اضافه نمایید، بعد از اینکه بوی سیر بلند شد فلفل را خرد کرده و بیافزایید.
حالا پودر چیلی و فلفل سیاه را هم بریزید تا عطر ادویه ها بلند شود.
در مرحله بعد بقیه مواد را افزوده و اجازه دهید 20 دقیقه تا نیم ساعت با شعله ملایم بپزد و جا بیافتد.
بعد از اینکه مواد خوب پخت و آب آن کشیده شد، جامبالایا سوسیس را در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد جامبالایا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
جامبالایا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .