وی فور یو
12 ماه پیش / خواندن دقیقه

جزییات معافیت‌ها و افزایش حقوق سربازان

جزییات معافیت‌ها و افزایش حقوق سربازان

معاون اجتماعی سازمان نظام وظیفه عمومی فراجا حقوق سربازان را براساس محل خدمت، بومی یا غیربومی، تاهل یا تجرد، فرزند و مدرک تحصیلی از 3 میلیون تا سقف 9 میلیون تومان اعلام کرد.

تابناک:حسین زاهدی در یک برنامه رادیویی افزود:طبق قانون باید حداقل 60 درصد حداقل حقوق و حداکثر 90 درصد حداقل حقوق کادر رسمی به سربازان داده شود. افزایش حقوق‌ها در سال 1401 حداقل حقوق را به 3 میلیون رساند و امسال نیز ارتقای حقوق با توجه به محل خدمت، بومی یا غیر بومی، تاهل یا تجرد، فرزند و مدرک تحصیلی صورت گرفت که حداقل آن 3 و حداکثر آن 9 میلیون است.

وی با بیان اینکه براساس محل و یگان خدمت، ساعات کار سربازان متفاوت است افزود:سربازان متاهل از بدو ورود در جاهایی تحت آموزش قرار می‌گیرند که در نزدیک محل سکونتی خودشان یا همسرشان باشد و در غیر این صورت امکان انتقالی وجود دارد.

وی همچنین با اشاره به کاهش زمان خدمت به ازای هر فرزند خاطرنشان کرد:برای سربازان و افراد تحت تکفل آنها، بیمه در نظر گرفته شده است.

انواع معافیت‌های سربازی

معاون اجتماعی سازمان وظیفه عمومی در خصوص انواع معافیت‌ها نیز گفت:معافیتهای پزشکی، کفالت، موارد خاص مانند افراد تحت پوشش و کفالت پدر نیازمند و مادر فاقد همسر با شرایط خاص جزو معافیت‌های سربازی است. همچنین معاف از رزم برای آن دسته از سربازانی است که بیماری محدودی دارند که همه اطلاعات در پایگاه‌های اطلاع رسانی قابل مشاهده است. شماره 096480 نیز از ساعت 8 صبح تا 13:30 و در نوبت عصر از ساعت 14:30 تا 17 در سراسر کشور پاسخگو است. برای اعتراضات نیز بازرسی سازمان وظیفه عمومی پاسخگو خواهد بود.

زاهدی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سازمان وظیفه عمومی بخشی از نظام خدمت سربازی است و تمام نهادهایی که در این حوزه فعالیت دارند ذیل این نظام قرار می‌گیرند افزود:سازمان وظیفه یکی از سازمانهای فراجاست که مسئولیت رسیدگی به امور مشمولین قبل از ورود به خدمت، تعیین تکلیف آنها و معرفی سربازان به یگانهای خدمتی را بر عهده دارد.

معاون اجتماعی سازمان نظام وظیفه عمومی فراجا یادآور شد:قانون خدمت وظیفه عمومی پیش از انقلاب نیز وجود داشته و اولین قانون اصلاحی در سال 63 ابلاغ شد و آخرین اصلاحیه آن مربوط به سال 90 است. براساس این قانون، معافیت‌ها هدفمندتر، بکارگیری در دستگاه‌های غیر نظامی، کسر خدمت، تعیین مدت خدمت توسط ستاد کل نیروهای مسلح، نیاز نیروهای مسلح و نیاز روز جامعه و مشخص شدن مدت خدمت دوره ضرورت اصلاح شدند.

کاهش دوره خدمت ضرورت با پیشنهاد ستاد کل نیروهای مسلح

زاهدی با بیان اینکه مدت خدمت 30 سال است گفت:دو سال دوره خدمت ضرورت است که ستاد کل نیروهای مسلح می‌تواند این زمان را کم یا زیاد نماید. دوره ذخیره اول با مدت 10 سال و ذخیره دوم با همین مقدار و دوره احتیاط نیز 8 سال می‌باشد که تا امروز نیازی به این دوره‌ها در کشور پیدا نشده است.

وی همچنین خاطرنشان کرد:براساس پیشنهادی که ستاد کل نیروهای مسلح به فرماندهی معظم کل قوا داد، دوره خدمت ضرورت کاهش یافته و به شکلی هدفمند شد و برای افرادی که در مناطق مرزی هستند حتی تا 14 ماه کاهش یافته است. تمام اطلاعات در سایت https://vazifeh.police.ir/ درج شده است.

معاون اجتماعی سازمان نظام وظیفه عمومی در ادامه با اشاره به قدمت طولانی سربازی و دفاع از سرزمین گفت:در تمامی کشورهایی که امنیت مردم نهاد حاکم است، سربازی وجود دارد. در دکترین امنیت هر کشور، میزان تهدیدات، نگاه اقتصادی بر جامعه و میزان نیروی انسانی در شیوه تعریف شدن خدمت وظیفه عمومی اثرگذار است. لذا مقایسه‌ها کار درستی نیست. نگاه ایران، مردم نهاد است و در حوزه سربازی، شیوه نگاه به داخل به کار گرفته شده است.

وی با اشاره به رویکرد جدید نیروهای مسلح برای هدفمندسازی سربازی اظهار کرد:حداقل آموزش کادر نیروهای مسلح که از دانشگاه افسری می‌آید، چهار سال است و اگر برای دوره کاردانی رفته باشد بیش از دو سال آموزش می‌بیند. همچنین نیروهای بخش‌های درجه دار، حداقل 9 ماه تحت آموزش هستند در حالیکه نیروهای وظیفه حداکثر دو ماه آموزش می‌بینند.

معاون اجتماعی سازمان نظام وظیفه عمومی فراجا با اشاره به مساحتهای بالای مرزهای زمینی و آبی اذعان کرد:برای حفظ مرزها، نیروهای کادری، کفایت نمی‌کند سربازان مرزی، 3 ماه تحت آموزش قرار می‌گیرند تا در مقابل اشرار و قاچاقچی‌ها ایستادگی کنند.

انتهای پیام/م


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع