جلوگیری از سقط جنین با ویتامین B3
ویتامین B3 بیشتر در مخمر آبجو، پوست و جوانه غلات ، خرما ، گوشت ، کبد ، کلیه و قلب و شیر بیشتر است.این ویتامین در ساختمان مولکولی کوآنزیم نیکوتین آمید آدنین دی نوکلئوتید (NAD) و نیکوتین آمید آدنین دی نوکلئوتید فسفات (NADP) شرکت دارد.
کارشناسان معتقد هستند مصرف ویتامین B3 رایج می تواند به طور چشمگیری از تعداد موارد سقط جنین و نارسایی مادرزادی در سراسر جهان بکاهد.
ویتامین B3 از نارسایی مادرزادی جلوگیری میکند
محققان استرالیایی دریافتند:یک نوع کمبود در بدن مادران باردار مانع از رشد اندام جنین در رحم می شود که می توان با مصرف مکمل تغذیه ای ویتامین B3 این مشکل را برطرف کرد.
محققان استرالیایی اظهار کردند:پس از 12 سال تحقیق دریافتیم این کمبود را می توان جبران کرد همچنین موارد سقط جنین و نارسایی مادرزادی با مصرف ویتامین B3 قابل پیشگیری است.
به گفته محققان در حال حاضر هر ساله 7 میلیون و 900 هزار نفر در سراسر جهان با نارسایی های مادرزادی متولد می شوند که نتایج این تحقیق می تواند پیشرفت حائز اهمیتی به حساب آید.