جنین از چی متنفره؟
شاید سوال جنین از چی بدش میاد و از چی خوشش میاد، برای شما هم مطرح شده باشد. از انجا که دوران بارداری، یکی از دورههای شگفتانگیز زندگی است، در این دوران تغذیه، احساسات، صداها و... بر روی جنین اثر می گذارد. تحقیقات نشان داده است که جنین در دوران بارداری از انجام برخی کارها و رفتارها توسط مادر بیزار است، در ادامه این بخش از پلاس وی به شما خواهیم گفت که جنین از چه چیزهایی متنفر و بیزار است.
غذاهای فلفلی و تند
در دوران بارداری تغذیه نقش بسزایی در سلامت و رشد بهینه جنین و همچنین سلامت مادر دارد پس همه خانمهای باردار باید نسبت به تغذیه خود در این دوران حساس باشند اما گاهی مادران در طول بارداری ممکن است هوسهای غذایی مختلفی داشته باشند و این امری طبیعیست،مثلاً ممکن است تمایل زیادی به خوردن غذاهای تند داشته باشند، باید بدانید جنین از طعم غذاهای تند متنفر است و در صورت مصرف غذاهای خیلی تند بیش از حد جنین تکان می خورد که این علامت نارضایتی جنین از تغذیه ی شما در دوران بارداری است.
موسیقی و صدای بلند
حس شنوایی جنین از هفته 18 بارداری پدید می آید و با پیشرفت رشد جنین، قدرت شنوایی او نیز پیشرفت کرده و می تواند تفاوت صداهای مختلف را از هم تشخیص دهد. اگر چه محیط رحم پر سر و صدا است ولی جنین از صدای بلند محیط اطراف بیزار است، تحقیقات نشان داده قرار گرفتن طولانی مدت جنین در معرض سر و صدای بلند ممکن است آسیب زا باشد پس جنین را در معرض سر و صدا قرار ندهید.
نور شدید
در حدود هفت هفتگی، بخشهای اصلی چشم که بینایی را امکانپذیر میسازند،شروع به تکامل میکنند و در هفتهٔ 27 بارداری، چشمان جنین باز است و او در پاسخ به نور شدید میتواند پلک بزند حتی اگر چراغ قوه را به سمت شکم بتابانید، تکان خوردن جنین را احساس خواهید کرد، جالب است بدانید جنین از نور شدید متنفر است و در معرض نور شدید قرار گرفتن او را اذیت کرده و موجب می شود او بیش از حد تکان بخورد.
استرس
برخی از مادران در دوران بارداری دچار استرس می شوند، اگر استرس معمولی باشد، بارداری و کودک شما تحت تأثیر قرار نخواهد گرفتاما استرس زیاد طولانی مدت و شدید می تواند عوارض خود را بر شما، بارداری و جنین وارد کند پس این دوران را با آرامش بیشتری بگذرانید.
گریه مادر
عواطف مادر می تواند بر جنین تاثیر بگذارد. در دوران بارداری نوزاد همان چیزی را احساس می کند که شما احساس می کنید،زمانی که در این دوران مادر گریه کند، جریان خون کم میشود، کاهش جریان خون جریان انتقال مواد غذایی ضروری را به جنین مختل کرده و سبب ایجاد مشکلات تنفسی، وزن کم در جنین و در بدترین حالت تولد زودرس یا سقط می شود.
خنده و قهقهه
خنده و دوری از استرس و نگرانی در دوران بارداری برای شما و فرزندتان خوب است اما باید بدانید اگر به مدت طولانی و صدای بلند بخندید، در شکم خود احساس فشار کرده وجنین شما هیجان زده شده و دور خودش می چرخد و جنین از این موضوع خوشحال نخواهد بود. به هر حال احتمال تولد و زایمان زودرس به خاطر خنده اجتناب ناپذیر است.
ضعف و گرسنگی مداوم
گرسنه ماندن طولانیمدت مادر در دوران بارداری نه تنها موجب تجزیه بافت چربیها و تولید موادی مانند کتون بادی در بدن و به خطر افتادن سلامتی مغز و سیستم عصبی جنین می شود بلکه جنین از گرسنگی بیزار است و نارضایتی خود را با ضربه و لگد زدن اعلام می کند بنابراین ضروری است که مادر باردار برای مدت طولانی گرسنه نماند.
ضربه زدن به شکم
جنین در شکم مادرش،همه احساسات را درک می کند، اگر موقع حرف زدن با جنین، دستتان را با حالت نوازش بر روی شکم مادر، قرار دهید، اثرپذیری هزاران برابر بیشتر می شود اما باید بدانید ضربه زدن به شکم برای واکنش نشان دادن جنین اگر بیش از حد باشد،برای جنین آزار دهنده می شود چرا که ممکن است در شرایط مناسب نباشد و مجبور به تکان خوردن و واکنش نشان دادن در رحم شود.
جنین چی دوست داره؟
- نوازش شکم
- خنده و لبخن آرام مادر
- تغذیه مناسب و غذاهای شیرین
- حمام با آب ملایم
- حرف زدن مادر
- موسیقی آرامبخش
- ورزش مناسب و ملایم
- استراحت کافی مادر