مواد لازم برای جوجه ترش
- سینه مرغ :2 عدد
- گردو :200 گرم
- پیاز رنده شده : 1 عدد
- سیر رنده شده :2 حبه
- فلفل دلمه ای خرد شده :1 عدد
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- آب لیمو :2 قاشق غذاخوری
- آب نارنج :3 قاشق غذاخوری
- گشنیز و نعنا :100 گرم
- زعفران :به اندازه کافی
- نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
طرز تهیه جوجه ترش
مرغ را در اندازه های کوچک خرد کنید و با سیر ، پیاز ، روغن زیتون ، زعفران ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، آب لیمو و فلفل دلمه ای خرد شده مخلوط کنید و خوب هم بزنید. تا مزه دار شوند.
بعد مواد مخلوط شده را به مدت 6 تا 7 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند .
پس از گذشتن این زمان جوجه ها را از یخچال بیرون بیاورید و به سیخ چوبی بکشید.برای اینکه جوجه ها به سیخ نچسبند باید سیخ ها را به روغن مایع آغشته کنید.
سپس سیخ های کباب را در تابه چدنی دردار بگذارید و حرارت را کاملا کم کنید تا کباب ها خوب پخته شوند.
در این فاصله گردوی ساییده شده را به همراه سبزی خرد شده و آب نارنج با هم مخلوط کنید و بعد از اینکه جوحه ها پخته شدند مواد را روی آنها بریزید و و بگذارید تا 10 دقیقه ای به همراه جوجه ها پخته شوند.
نکات تکمیلی در مورد جوجه ترش
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
جوجه ترش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .